arkadaşlar telefon almayı düşünğyorum tabi özellik ve fiyat açısından iyi bişey almak istiyorum.PanasonicVS6 veya VS3 kullanan var mı? VS6 499 ytl, VS3 449 ytl. ve özellik bakımından da ikisi de gerçekten iyi. VS6 2mp , VS3 1.3 mp geri kalan özellikler arasında fark yok öle. Aranızda bu telefonlardan birini kullanan varsa nasıldır memnunmusunuzz? Çünkü bu fiyata gerçekten ii özellikler.Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...(VS6 için yorum yaparsanız daha iyi olur içimden bu telefonu almak geçiyo çünkü.)
şu telefonu kullanan yok mudur bi allahın kulu yaw :(((((
vs6 yı bilmiyorum ama kardeşimde vs3 var çok memnun +ları *tek tuşla kapağın açılması *kamera çok net macro mod da var *kolay kullanımlı *ses kalitesi çok ii *ekran zaten mükemmel aşırı canlı renkleri var *üstündeki kapaklar kutu içindekilerle değiştirilebiliyo özellikle beyazı çok şık *içindeki sonic oyunu çok zevkli (bilmem severmisin) *hesap makinası ve ses kaydı (özellikle hesap makinası)çok kullanışlı *ayrıca birden fazla alarm koyabiliyosun *kızılötesi var -leri *bluetooth u yok *hafıza kartı girişi yok vs6 nın bluetoothu ve 2mpx kamerası var fark olarak karar senin...
arkadaş pansoinc vs3 kullanıyorum lanet telefonun kulaklığını ve data kablosunu bulamadım kızılötesi de yavaş satarken zorlukda çekebiliriz yani karar senin