Şimdi Ara

PANASONİC DJ400 İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler, 2 hafta önce aldığım Panasonic Street Dj400 kulaklığın deneme süresini tamamladım Allaha şükür, kulaklığımı media markt'ten 120 liraya aldım, ama bu kulaklığı almadan önce Sennheiser HD218-228-229-239 modelleri ve Akg K430-404-450 modellerini özellikle test etmiştim, ancak bu kulaklık gibi değil hiçbirisi, basslar tizzler yalıtım gerçekten çok iyi,

http://www.youtube.com/watch?v=r8iKES5jAwE

Bu şarkının 40. saniyeseinde kulaklık kafatasınızda oynuyor, bildiğin dans ediyor, ayrıca şarkılardaki basslar meğere yüzeyde ve derinde olabildiğini gördüm, sahne iyi ama mükemmel değil, kulaklık uzun takmada ağrıtabiliyor ama çokta sorun olmuyor

Frekans aralığı çok iyi yani 10-27 çok iyi bir aralık, basslar 10a tizler 27ye kadar çıkabiliyor ve buda alttaki sesleri rahatlıkla duyabilmemizi sağlıyor, açıkçası fiyata göre performansa göre denediğim kulaklıklara 5 basar

Kutu içerisinde sadece kulaklık olması beni üzdü açıkçası, 140 tl olupta bir kılıf kap map koysalarmış iyi olurmuş, kulaklık kafada da boyunda da iyi duruyor, ben siyah rengini aldıum, güneş ışığndada gecelerin sokak lambalarında gerçekten çok iyi duruyor, yani dışarıda takınca kötü durmuyor, millet bakıyor ama kötü durduğun için bakmıyor, yani bakmıyordur heralde

Ayrıca 10-27 Frekansa aldanmayın basslar ve tizzler çok dengede, tabi kendinize göre bir eko ayarı ile kendi zevkinizdeki müziği güzelce zevk alarak dinleyebilirsiniz

İyi bir inceleme olmadı biliyorum ama eleştirilerinizi görmeyi isterim

• Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.