Şimdi Ara

PANASONIC DMC-FZ150 Ana Konu ve Fotoğraf Paylaşımı (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
6
Favori
58.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu makinayı almak istiyorum yaklaşık 1 aydır aratırma yapıyorum tek bir sorum olacak portre çekecegimiz zaman yada 2 metre mesafeden kişiyi net arkayı bulanık yapabiliyormuyuz ve hangi modda.
  • http://www. teknoseyir.com/82948/kompakt-makinelerde-arka-plani-yok-etmek/

Gayet güzel açıklamış ben de söylediğin şekilde bir portre çekeceksem m modunda zoom yapıp öyle çekiyorum.
  • peki zoom yapmadan olmuyormu
  • makro çekimi nasıl 1 cm makro varmı. ben fuji hs30 da 1cm makroyu görmüş ve çok begenmiştim hayran kaldım desem yeridir fz150 de de o kadar kolay ve güzelmidir makro çekim
  • bu makina en iyi fiyat performansa sahip makinedir. o kadar iddalıyım bu konuda
  • O kadar aradim disarida bu makinayi hix biryerde bulamadim canon sx40,nikon p510, sony hx200 fuji hs serisi yani hepsi var birtek panasonic fz150 yok anlamadim gitti. Hepsini inceledim tek tek en iyisi sony hx200 du ama malesef panasonic fz150 yi inceleyemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var vatanda 1.500 liraydı fiyatı geçen hafta gördüm .ama gerçekten ben bayılıyom zaten millette bayılıyo çekim kalitesine gerçekten allah isteyenlere nasip etsin süper makine..
  • Bu cihazda panoramik çekim özelliği yok sanırım.

Bunun kalitesine benzer ama panoramik çekim yapabilen DSLR Benzeri makine tavsiye edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmstar

Bu cihazda panoramik çekim özelliği yok sanırım.

Bunun kalitesine benzer ama panoramik çekim yapabilen DSLR Benzeri makine tavsiye edebilir misiniz?

direkt olarak panoramik çekim var ancak birleştirmeyi program ile yapıyorsunuz.
  • PANASONIC DMC-FZ150 ile 3d özellikli film çeken oldumu, nasıl buluyorsunuz.

ayrıca amerikadan alırsak video formatı farklı geliyor sanırım, burda izlerken ne sorun olabilir. Tv bağlantısıyla izlenidğinde bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberh

Epeydir Fotoğraf paylaşımı yok, bi kaç tane kendimce çektiğim kare paylaşayım.

PANASONIC DMC-FZ150 Ana Konu ve Fotoğraf Paylaşımı

P1010099 by Clubberh, on Flickr

P1010095 by Clubberh, on Flickr

P1010093 by Clubberh, on Flickr

P1010086 by Clubberh, on Flickr

P1010085 by Clubberh, on Flickr

P1010082 by Clubberh, on Flickr

P1010080 by Clubberh, on Flickr

hocam bu fotolar ayrı bir güzel.. bende de fz 150 var ama bu kadar iyi çekemiyorum.

• bu makine vatana ne zaman gelir en iyi fiyat orada var ama makine yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirkoparan

bu makine vatana ne zaman gelir en iyi fiyat orada var ama makine yok

bu sorunun cevabını vatan bilgisayar verebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindem09

quote:

Orijinalden alıntı: demirkoparan

bu makine vatana ne zaman gelir en iyi fiyat orada var ama makine yok

bu sorunun cevabını vatan bilgisayar verebilir

vatanda bilgi veremiyorlar ne zaman gelecek diye :)
  • FZ150 Makinam satılık. Bimeks ten alındı. Daha 7 ay garantisi mevcut. Çok temiz. 2000-2500 civarı resim çekildi. İlgilinenler pm atabilir. Bütün aksesuarlar ve kutusu mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

FZ150 Makinam satılık. Bimeks ten alındı. Daha 7 ay garantisi mevcut. Çok temiz. 2000-2500 civarı resim çekildi. İlgilinenler pm atabilir. Bütün aksesuarlar ve kutusu mevcut.

PM alımına kapalı üyeliğin hocam..
  • quote:

FZ150 Makinam satılık. Bimeks ten alındı. Daha 7 ay garantisi mevcut. Çok temiz. 2000-2500 civarı resim çekildi. İlgilinenler pm atabilir. Bütün aksesuarlar ve kutusu mevcut.

Makinenize talibim... PM atamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn_ygn

quote:

Makinenize talibim... PM atamıyorum...

PM attım
  • fz 150 kullanan arkadaşlar;
    ben yakın zamanda aldığım makinadan son derece memnunum inceleme fırsatım oldukça denemeler yapıyorum, ama genel çekimlerim otomatik ayarda makinaya bırakarak yapıyorum.
    makro ile ilgili yazılar okudum ama en net çekim bilgisini bizim makinadan öğrenmek istiyorum,
    eğer mümkünse panasonic dmc fz150 makinasında başlangıç sırasıyla hangi ayardan hangi tuşlardan hangi düğmelerden geçerek hangi son ayarı yaparak örnek evde ki bir objeyi ya da bir canlı sinek-çiçek çekebilirim
    sıralamalı anlatan arkadaşlar olursa sevinirim

saygılar
  • Arkadaşlar hangi harici flaşlar FZ150 ile uyumludur acaba.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.