Şimdi Ara

Panasonic DMP BDT500 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cihazı pioneer lx 85 ile mukayese edersek artı ve eksileri nelerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzeltiyorum. Lx 55 olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: onat

Düzeltiyorum. Lx 55 olacak.

Valla ikisi arasında sağlıklı mukayese yapabilmek için aynı anda test etmek en mantıklısı.
    Bende bu zamana kadar LX55 dahil bir çok cihaz araştırdım. Kullanan arkadaşlarla konuştum.
    İşin içinden çıkamadım.
    Tv'da panasonic olduğu için ve yabancı forumlarda yorumları iyi olduğu için panasonic tercih ettim.
    Şuan işlerim çok yoğun adam gibi kullanamadım cihazı, evde de ufaklık rahat bırakmadığından pek vakit bulamıyorum.
  • Yanıtınız için teşekkürler.Bende eve bir bdp almak istiyorum bütçem 1000 tl civarı. Bu kapsamda pioneer lx55ile panasonic. Btd500 arasında sıkıştım kaldım.

Kullandıkça bizi bilgilendirmeye devam edin lütfen.

Saygılarımla

• Sevgili Dammak

Benim Pany BD320 geçen C.tesi Almanya dan geldi ve ilk izlenimler çok çok olumlu
    sadece touch-pad remote inanılmaz sinir bozucu gibi,alışmak için zaman lazım

Zaten yabancı uzman ve kullancılarda bir tek buna takmışlar! gerçekten zor kullanımı
    ve inanılmaz hassas!

BD500 getirtecektim aslında ama fiyatına değmez dedim 320 de kaldım!

Eski rezil LGE nin BD670 den sonra ilaç gibi geldi valla
    ülen bu 670 cihaza AVF den "Excellent" nasıl vermişlerdi şaştım kalmıştım

DVD denedim senin için yine ne Tosh HD-DVD den nede bendeki Oppo DVD Player dan iyi değil!!!
    DVD için bu ikisinin üstüne yok gibi!!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sevgili Dammak

Benim Pany BD320 geçen C.tesi Almanya dan geldi ve ilk izlenimler çok çok olumlu
    sadece touch-pad remote inanılmaz sinir bozucu gibi,alışmak için zaman lazım

Zaten yabancı uzman ve kullancılarda bir tek buna takmışlar! gerçekten zor kullanımı
    ve inanılmaz hassas!

BD500 getirtecektim aslında ama fiyatına değmez dedim 320 de kaldım!

Eski rezil LGE nin BD670 den sonra ilaç gibi geldi valla
    ülen bu 670 cihaza AVF den "Excellent" nasıl vermişlerdi şaştım kalmıştım

DVD denedim senin için yine ne Tosh HD-DVD den nede bendeki Oppo DVD Player dan iyi değil!!!
    DVD için bu ikisinin üstüne yok gibi!!

++

Hocam güle güle kullan...

Anlaşılan artık kimse DVD işiyle ilgilenmiyor...

Desene zamanında iyi ki almışız şu Tosh EP 30'ları...

Tosh'un 4 yıl önceki teknolojisi halen geçilemeyince, format savaşını HD DVD kaybetmeseydi kim bilir daha ne tür HD DVD Playerlar görürdük diye sormaktan kendimi alamıyorum...

• Hollywood un bok yemesi oldu!!! herifler HW olarak daha kötü olan BD yi seçtiler! Sony varsa işin içinde,bu herifler
    böyle işlerde çok çok iyiler

Tosh anlamaz böyle çakallıklardan!

++

Yine bendeki malum DVD leri denedim,ama hikaye çıktı bu cihazda!

EP30 ve Oppo en iyisi ama bana göre EP30;Oppo dan iyi

++

BD320 resim kalitesi olarak bir önceki cihazım LGE nin BD670 den çok daha iyi
    cihaz çok şık ve cihaza elini filan yaklaştırınca ışığı yanıyor aktif hale geliyor
    ülen neresine dokundan bir tuhaf ve hemen ışık yanıyor acaip hassas,kumandası
    ayrı bir alem daha elim alışmadı!

• quote:

Hollywood un bok yemesi oldu!!! herifler HW olarak daha kötü olan BD yi seçtiler! Sony varsa işin içinde,bu herifler
    böyle işlerde çok çok iyiler

Tosh anlamaz böyle çakallıklardan!

++

Yine bendeki malum DVD leri denedim,ama hikaye çıktı bu cihazda!

EP30 ve Oppo en iyisi ama bana göre EP30;Oppo dan iyi

++

BD320 resim kalitesi olarak bir önceki cihazım LGE nin BD670 den çok daha iyi
    cihaz çok şık ve cihaza elini filan yaklaştırınca ışığı yanıyor aktif hale geliyor
    ülen neresine dokundan bir tuhaf ve hemen ışık yanıyor acaip hassas,kumandası
    ayrı bir alem daha elim alışmadı!

Hocam bende EP 30'u neredeyse pamuklara sarıp saklıyorum zaten...

Aslında Sony BDP S790'dan çok umutluydum... Ancak onda da MKV altyazı sorunu olunca DVD performansını hiç denemedim bile...

• Yalnış anlaşılmasın ltf

Ben EP30 un OPPO dan daha iyi olmasını SD-DVD ler için belirttim!

Tosh HD-DVD SD-DVD konusunda tartışmasız en iyisidir

++
    790 için bir ara ciddi niyetlenmiştim ve şu sıralarda çok ilginç ama MMark da 497 kağıda düşmüş!
    bu fiyattan tam alacakken,yabancı sitelerde özellikle cihazın DVD ler çok sesli çalıştığı;BD lerde
    sesin daha az olduğunu veya sesin bir alçalıp bir yükseldiği v.s gibi şeyler okudum ve bazıları bu sebebten
    değiştirmişler gibisinden şeylerde okumuştum,bu arada diğer 320 yi sipariş ettim ve gerçekten
    cihaz oldukça iyi çıktı+
  • Panasonic BDT320 TR'de satılıyor şu anda. Yurtdışından getirmeye uğraşmasaydınız keşke.

http://www.hizlial.com/u05.006.1236.0010/panasonic-bdt320-3d-blu-ray-oynatici
  • quote:

Yalnış anlaşılmasın ltf

Ben EP30 un OPPO dan daha iyi olmasını SD-DVD ler için belirttim!

Tosh HD-DVD SD-DVD konusunda tartışmasız en iyisidir

++
    790 için bir ara ciddi niyetlenmiştim ve şu sıralarda çok ilginç ama MMark da 497 kağıda düşmüş!
    bu fiyattan tam alacakken,yabancı sitelerde özellikle cihazın DVD ler çok sesli çalıştığı;BD lerde
    sesin daha az olduğunu veya sesin bir alçalıp bir yükseldiği v.s gibi şeyler okudum ve bazıları bu sebebten
    değiştirmişler gibisinden şeylerde okumuştum,bu arada diğer 320 yi sipariş ettim ve gerçekten
    cihaz oldukça iyi çıktı+

Elbette ben de sadece EP 30'un SD DVD özelliğinden bahsediyorum...

Onun dışında OPPO muhteşem bir marka...

790'ların ses problemini hiç duymamıştım... Oldukça ilginç...

Eğer İstanbul Meydan Media Markt'da varsa hafta sonu gidip bir bakarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Panasonic BDT320 TR'de satılıyor şu anda. Yurtdışından getirmeye uğraşmasaydınız keşke.

İyide ben 430 kağıda getirttim!

Almanya MM den € 180 alındı cihaz
  • Epey fark varmış arada.
  • quote:

Epey fark varmış arada.

Sayın Albani ;

Bende Panasonic BDT220 almayı düşünüyorum. Ancak piyasada satılan (özellikle kadiköy'de) kopya bluray ve kopya 3D bluray okuma performansı nasıl diye soracaktım eğer deneme şansınız oldu ise eğer ?

Teşekkürler
  • quote:

quote:

Panasonic BDT320 TR'de satılıyor şu anda. Yurtdışından getirmeye uğraşmasaydınız keşke.

İyide ben 430 kağıda getirttim!

Almanya MM den € 180 alındı cihaz

Sayın Albani ;

Bende Panasonic BDT220 almayı düşünüyorum. Ancak piyasada satılan (özellikle kadiköy'de) kopya bluray ve kopya 3D bluray okuma performansı nasıl diye soracaktım eğer deneme şansınız oldu ise eğer ?

Teşekkürler

• @imtr

-Daha önce "çakma-BD" denememiştim ama gerek yurtdışından gerekse de içerden okuduğum/duyduğum
    kadarıyla Sony/Pany/Sharp/Tosh gibi BD cihazlarda;bu tip mediaların sorunlu çalıştığı veya hiç açmadığı v.s
    şeklinde yorumlar gördüm!

-Ayrıca cihazın "MediaPlayer" özelliğidesteği v.s olarak da bana göre hikaye
    Bir kere 15/20Mb üzeri içeriklerde cihaz aynen çuvallıyor! 30/40Mb gibi değerleri
    işlemesi söz konusu bile değil!
    Örneğin şu meşhur KAZ lar vardır aynı anda havalanan binlerce Kaz ve yaklaşık 1,5 dk.lık bir çekim ama
    cihaza bu içeriği Flash ile attım ama Kazlar yerinden bile kalkamadı yaw cihaz dondu kaldı!

Halbuki aynı Kazları benim Pany LCD panel kaldırmayı başardı ama o da 5 sn.sonra donup kalmıştı!

BU şekilde çok yüksek bit-rate değerli içerikleri oynatamadığını zaten yabancı sitelerden biliyordum

-MKV/+DTS OK dir,DivX/WMV(sadece 9 lar;7/8 leri açmıyor!)/AVI v.s gibi codecleri yine açıyor,kısaca MP olarak
    böyle cihazlara güvenmeyin,gidin MP alın!

-Benim elimde 6 tane çakma-BD var ama resim kalitelerini de pek beğenmedim ayrıca 60fps(Hz) bunlar;sanırım netten
    bir şekilde indirip,RIP leyip gazlıyorlar!! 24fps bu şekilde çakma-BD varmı bilmiyorum??? şayet varsa bunları da
    alıp test etmek isterim! varmıdır arkadaşlar org.1080p/24fps böyle çakmalar?? veya RIP olp da 1080/24fps olanlar???

-Gördüğüm/bildiğim kadarıyla Pany lerin BD leri oldukça iyi hatta bayağı iyi diyebilirim,ancak TR satılan 75/100/200 gibi
    eski veya bayağı eski BD lerin fiyatları hala oldukça pahalı,her nasıl işse

-320 modelini ise org.BD lerde çok beğendim,bundan biraz iyisi sanırım 500 ler olmalı ama o pahalı diye getirtmedim,keşke
    onumu getirtseydim diye de şimdi düşünüyorum veya yaza onu getirip bunu satarım artık!

-"Touch-pad remote control" yaw bu merete hala parmaklarım alışamadı gitti acaip bir kumanda yapmışlar
    ve inanılmaz hassas,üzerine sinek konsa çalışır
    Bu arada cihazın yanına yaklaşınca elinizi biraz yakına getirin media giriş ışığı yanıveriyor veya cihazın üzerine bastırın
    yine bu şekilde gibi acaip bir cihaz yapmışlar!

++

DVD ler var elimde bir sürü eskiden kalma,arada takıp izlerim bunları,hepside çakma tabiki,elimde tek bir tane org.DVD
    bile olamadı bugüne kadar yaw
    Bunları denedim ama hikaye çıktı cihaz bu konuda

Ancak dikkat ederseniz yeni model panel/BD v.s gibi cihazlarda;yok SD ler HD ye upgrade oluyor,yok DVD ler HD gibi oluyor
    1080p ye upgrade oluyor v.s v.s gibi külliyen "yalan" Katalog bilgileri vardır ve birde bu laflara inanan iki ayaklı kazmalar vardır
    aslında hiç bir bok olamıyor bunlar,SD ler yine SD olarak devam ediyor,upgrade filan hikaye tabiki!

ANCAK adam gibi bir Player veya HD-Player,BD v.s gibi cihazınız varsa o zaman DVD ler çok çok iyi oluyorsa da elbette bir HD yine
    olmuyor veya 1080 olmuyor v.s ama yine de çok güzel resim alıyorsunuz

Oppo böyle bir cihaz ama bu işin gördüğüm en iyi ustası ise Tosh EP-30 ve diğer model HD-DVD lerdir,bunun üstüne tanımam hiç bir şeyi

DVD hastaları hala varsa tavsiyem 2.elden hala bir şekilde bulunabilen Tosh EP-30 alsınlar ve zaten 50/100 kağıda bulunuyor artık bunlar
    hem cihazı elinize alınca bir "kalite" hissediyorsunuz hemde görüntüyü izlediğiniz zaman "farkı" ciddi olarak hissediyorsunuz!

Şimdiki BD cihazları(o bazı MARKA cihazlar hariç)plastikten oyuncak gibi yaw çok kalitesiz malzeme bunlar ve zaten HW olarak da
    ciddi kalitesiz hemen hepsi!

++

• quote:

@imtr

-Daha önce "çakma-BD" denememiştim ama gerek yurtdışından gerekse de içerden okuduğum/duyduğum
    kadarıyla Sony/Pany/Sharp/Tosh gibi BD cihazlarda;bu tip mediaların sorunlu çalıştığı veya hiç açmadığı v.s
    şeklinde yorumlar gördüm!

-Ayrıca cihazın "MediaPlayer" özelliğidesteği v.s olarak da bana göre hikaye
    Bir kere 15/20Mb üzeri içeriklerde cihaz aynen çuvallıyor! 30/40Mb gibi değerleri
    işlemesi söz konusu bile değil!
    Örneğin şu meşhur KAZ lar vardır aynı anda havalanan binlerce Kaz ve yaklaşık 1,5 dk.lık bir çekim ama
    cihaza bu içeriği Flash ile attım ama Kazlar yerinden bile kalkamadı yaw cihaz dondu kaldı!

Halbuki aynı Kazları benim Pany LCD panel kaldırmayı başardı ama o da 5 sn.sonra donup kalmıştı!

BU şekilde çok yüksek bit-rate değerli içerikleri oynatamadığını zaten yabancı sitelerden biliyordum

-MKV/+DTS OK dir,DivX/WMV(sadece 9 lar;7/8 leri açmıyor!)/AVI v.s gibi codecleri yine açıyor,kısaca MP olarak
    böyle cihazlara güvenmeyin,gidin MP alın!

-Benim elimde 6 tane çakma-BD var ama resim kalitelerini de pek beğenmedim ayrıca 60fps(Hz) bunlar;sanırım netten
    bir şekilde indirip,RIP leyip gazlıyorlar!! 24fps bu şekilde çakma-BD varmı bilmiyorum??? şayet varsa bunları da
    alıp test etmek isterim! varmıdır arkadaşlar org.1080p/24fps böyle çakmalar?? veya RIP olp da 1080/24fps olanlar???

-Gördüğüm/bildiğim kadarıyla Pany lerin BD leri oldukça iyi hatta bayağı iyi diyebilirim,ancak TR satılan 75/100/200 gibi
    eski veya bayağı eski BD lerin fiyatları hala oldukça pahalı,her nasıl işse

-320 modelini ise org.BD lerde çok beğendim,bundan biraz iyisi sanırım 500 ler olmalı ama o pahalı diye getirtmedim,keşke
    onumu getirtseydim diye de şimdi düşünüyorum veya yaza onu getirip bunu satarım artık!

-"Touch-pad remote control" yaw bu merete hala parmaklarım alışamadı gitti acaip bir kumanda yapmışlar
    ve inanılmaz hassas,üzerine sinek konsa çalışır
    Bu arada cihazın yanına yaklaşınca elinizi biraz yakına getirin media giriş ışığı yanıveriyor veya cihazın üzerine bastırın
    yine bu şekilde gibi acaip bir cihaz yapmışlar!

++

DVD ler var elimde bir sürü eskiden kalma,arada takıp izlerim bunları,hepside çakma tabiki,elimde tek bir tane org.DVD
    bile olamadı bugüne kadar yaw
    Bunları denedim ama hikaye çıktı cihaz bu konuda

Ancak dikkat ederseniz yeni model panel/BD v.s gibi cihazlarda;yok SD ler HD ye upgrade oluyor,yok DVD ler HD gibi oluyor
    1080p ye upgrade oluyor v.s v.s gibi külliyen "yalan" Katalog bilgileri vardır ve birde bu laflara inanan iki ayaklı kazmalar vardır
    aslında hiç bir bok olamıyor bunlar,SD ler yine SD olarak devam ediyor,upgrade filan hikaye tabiki!

ANCAK adam gibi bir Player veya HD-Player,BD v.s gibi cihazınız varsa o zaman DVD ler çok çok iyi oluyorsa da elbette bir HD yine
    olmuyor veya 1080 olmuyor v.s ama yine de çok güzel resim alıyorsunuz

Oppo böyle bir cihaz ama bu işin gördüğüm en iyi ustası ise Tosh EP-30 ve diğer model HD-DVD lerdir,bunun üstüne tanımam hiç bir şeyi

DVD hastaları hala varsa tavsiyem 2.elden hala bir şekilde bulunabilen Tosh EP-30 alsınlar ve zaten 50/100 kağıda bulunuyor artık bunlar
    hem cihazı elinize alınca bir "kalite" hissediyorsunuz hemde görüntüyü izlediğiniz zaman "farkı" ciddi olarak hissediyorsunuz!

Şimdiki BD cihazları(o bazı MARKA cihazlar hariç)plastikten oyuncak gibi yaw çok kalitesiz malzeme bunlar ve zaten HW olarak da
    ciddi kalitesiz hemen hepsi!

++

Sayın Albani ;

cevabınızın bir yerinde "Benim elimde 6 tane çakma-BD var ama resim kalitelerini de pek beğenmedim " sözü geçiyor. Yani Pany BDT320 ile denediniz ve oynattı. Bu sonuç çıkıyor yanılmıyorsam.

3D BD varmı bunların arasında acaba ?

• Evet bu mana çıkıyor+

6 adet medyayı tanıdı ve oynattı 1080/60fps olarak

3D ile işim yok,ayrıca panelimde 3D değil(imzamdaki Tosh SV den bahsediyorum)ancak yabancı kullanıcılardan
    bu konuda oldukça iyi not almış görünüyor ama burada asıl iş Panelde tabiki!

Benim kendi indirdiğim 720/1080 ve 2/3Gb lık RIP ler,bu aldığım çakma medyalardan çok daha iyi yaw
  • quote:

Evet bu mana çıkıyor+

6 adet medyayı tanıdı ve oynattı 1080/60fps olarak

3D ile işim yok,ayrıca panelimde 3D değil(imzamdaki Tosh SV den bahsediyorum)ancak yabancı kullanıcılardan
    bu konuda oldukça iyi not almış görünüyor ama burada asıl iş Panelde tabiki!

Benim kendi indirdiğim 720/1080 ve 2/3Gb lık RIP ler,bu aldığım çakma medyalardan çok daha iyi yaw

Sayın Albani,

Panasonic BDT220 şu anda piyasada 499 TL fiyatta, LG BP420 ise 257 TL.

Biliyorum yukarda LG'yi Panasonic' göre çok düşük bulduğunuzu yazdınız ama yinede bir F/P değerlendirmesi yaparsanız sevinirim. ikisinden birini alacam bugün/yarın.

Bu arada her ikisinide denedim (çakma / kopya / mkv'den üretilmiş) her türlü bluray'i her iki cihazda açtı. Panasonic'te HDD'den oynattığım mkv'lerde türkçe altyazı karakterlerde sorun çıkardı. Ama yazılım güncelleme ile düzelebilir herhalde. LG'de altyazı problemi yok. Ama bu enson bakılacak şey . Media Player kullandığımız göre.

Teşekkürler

• Sayın Pureblack;

hala detaylı yorumunuzu bekliyoruz BDT500 için

hala fırsat bulamadınzmı ya?

orjinal bluray- cakma bluray * mkv vs ile ilgli demelerinizi yazarsanız benim gibi bircok alma kararsızlığı yaşayanların merakını gidermiş olursunuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.