Şimdi Ara

Panasonic DMP BDT500 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben aslında çakal Korelilerin hiç bir şeyini evimin önünden bile geçirmem ama tufaya geldim LGE nin BD sini alırken(Kızım ile Damat gazlayınca
    bir de elimizde indirim kuponu olunca) 299 kağıda bu geçtiğimiz Mart ayında BD-670 modelini almıştım!bununla ilgili görüşlerimizde o zaman
    yazmıştım ve hatta küfür etmiştim şu AVF ye çünkü bu cihaza kazmalar "Excellent" demişlerdi ülen bu cihaz nasıl Excellent olmuş
    bilinmiyor(aslında biliniyor tabiki)

Daha sonra da bu 670 modelini Damata sattım 250 kağıda
    Bana göre beş para etmez bir BD cihazı!
    DVD lerde çok kötü ama BD medyalarda da aynı nane,işe yaramaz bu heriflerin BD leri(bana göre böyle ama sizleri bilemem tabiki)

Pany nin BD leri ise her zaman iyi çıktı
    Tek sorun TR de oldukça pahalı satılması! ama tercih edilebilir yinede veya bulun birisini Almanyada getirtin!

Not;Pany nin Almanya dan gelen BD lerinde "TÜRKÇE Menü" yoktur!!! Bilginiz olsun veya en azından bana gelen veya diğer bir arkadaşa
    gelen 320 lerde Türkçe Menü yoktur!! gerçi ben normalde bu tür cihazların her zaman İngilizce Menüsünü kullanırım ama illa Türkçe olsun
    derseniz bu durumda Almanyadan getirmek sanırım doğru olmaz!

-Samy/LGE nin bazı atraksiyonları başarılı yapması ve desteklemesi v.s ile debenim iş olmaz!örneğin Türkçe desteği veya karakter sorunu v.s v.s
    bunlar sizin tercihinize kalıyor

-220 gibi çok eski modele hala 500 kağıt istenmesi ise bir garip
    ben aynı rakama(499) Sony 790 gördüm MM de,teknik olarak bunu daha iyi buluyorlar dışarıda ve ben bunu alacaktım ama "ses yapıyor"
    veya "iade ettik" v.s gibi yorumlar okuyunca vazgeçip 320 yi getirtmiştim!

-"çakma-BD" sanırım bundan sonra almam,hiç beğenmedim çünkü
    Ancak org.BD fiyatlarıda kazık yaw arada ucuz yollu bir şeyler bulmak gerekiyor!

-"MediaPlayer" olarak yine beğenmedim 320 yi! bendeki Pany LCD daha hızlıydı MP olarak 320 den!!

Ben bu 320 yi yaza kadar anca kullanır ve sonra da satar 500 alırım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

@imtr

Ben aslında çakal Korelilerin hiç bir şeyini evimin önünden bile geçirmem ama tufaya geldim LGE nin BD sini alırken(Kızım ile Damat gazlayınca
    bir de elimizde indirim kuponu olunca) 299 kağıda bu geçtiğimiz Mart ayında BD-670 modelini almıştım!bununla ilgili görüşlerimizde o zaman
    yazmıştım ve hatta küfür etmiştim şu AVF ye çünkü bu cihaza kazmalar "Excellent" demişlerdi ülen bu cihaz nasıl Excellent olmuş
    bilinmiyor(aslında biliniyor tabiki)

Daha sonra da bu 670 modelini Damata sattım 250 kağıda
    Bana göre beş para etmez bir BD cihazı!
    DVD lerde çok kötü ama BD medyalarda da aynı nane,işe yaramaz bu heriflerin BD leri(bana göre böyle ama sizleri bilemem tabiki)

Pany nin BD leri ise her zaman iyi çıktı
    Tek sorun TR de oldukça pahalı satılması! ama tercih edilebilir yinede veya bulun birisini Almanyada getirtin!

Not;Pany nin Almanya dan gelen BD lerinde "TÜRKÇE Menü" yoktur!!! Bilginiz olsun veya en azından bana gelen veya diğer bir arkadaşa
    gelen 320 lerde Türkçe Menü yoktur!! gerçi ben normalde bu tür cihazların her zaman İngilizce Menüsünü kullanırım ama illa Türkçe olsun
    derseniz bu durumda Almanyadan getirmek sanırım doğru olmaz!

-Samy/LGE nin bazı atraksiyonları başarılı yapması ve desteklemesi v.s ile debenim iş olmaz!örneğin Türkçe desteği veya karakter sorunu v.s v.s
    bunlar sizin tercihinize kalıyor

-220 gibi çok eski modele hala 500 kağıt istenmesi ise bir garip
    ben aynı rakama(499) Sony 790 gördüm MM de,teknik olarak bunu daha iyi buluyorlar dışarıda ve ben bunu alacaktım ama "ses yapıyor"
    veya "iade ettik" v.s gibi yorumlar okuyunca vazgeçip 320 yi getirtmiştim!

-"çakma-BD" sanırım bundan sonra almam,hiç beğenmedim çünkü
    Ancak org.BD fiyatlarıda kazık yaw arada ucuz yollu bir şeyler bulmak gerekiyor!

-"MediaPlayer" olarak yine beğenmedim 320 yi! bendeki Pany LCD daha hızlıydı MP olarak 320 den!!

Cevabınız için teşekkür ederim.

Bende genelde ingilizce kullanıyorum bu tür cihazlarda o yüzden sorun olmaz.

Panasonic BDT220 için "çok eski model" diye yazmışsınız.

Tr sitesinde bu model için "yeni ürün" diye tanımlamışlar :http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3249060/module/general/accessories/category/leaf/tab/products/load.html
    ama UK sitesinde böyle bir ibare yok. Herhalde Türkiye'ye yeni giriş yaptığı için olsa gerek. Ama yanıltıcı bence.

Altyazı sorununu - menu'lerin user friendly olmasını bir yana bırakırsak :
    - aynı orjinal bir bluray'i aynı tv'de Panasonic BDT220 ve LG BP420 oynatıcıda denesek ------> Panasonic BDT220 görüntü kalitesi olarak fark atar diyorsanız Panasonic BDT220'yi düşünmeden ve parasına bakmadan alacam.
    - bu karşılaştırma 3D bluray içinde geçerli herhalde.

• quote:

Hocam emin ol bu Japonlar seneye senin 500 almayı düşündüğün yaz aylarına kadar 330 ve 600 modellerini çıkartmış olurlar...

Aslına bakarsan 2011 model 110, 210 ve 310'ler ile 2012 model 120, 220 ve 320'ler arasında da çok fazla bir fark yok... Bu ürünlerde kullanılan işlemciler birebir aynı...

Adamlar aynı ürünü allayıp pullayıp yeni model diye piyasaya sürüyorlar...

Birde bir önceki yıl yaşanan sorunu o cihaza yazılım güncellemesi yapacaklarına ikinci yıl çıkardıkları cihazda gideriyorlar...

Bir anlamda; "yersen papaz eriği" yapıyorlar...

Bakalım 2013'de çıkacak olan 130, 230 ve 330'lar da neler yapacaklar?

Ancak bu seferde aynı işlemcileri kullanmaya devam ederlerse satışlarda kafa üstü çakılırlar diye düşünüyorum...

O nedenle 2013'de bir şeylerin değişeceğini tahmin ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 22 Kasım 2012; 20:59:14 >

• Aynen doğru+

Ancak Pany BD ler genel olarak oldukça iyi zaten,illa şu model olması da gerekmiyor!
    Senelerdir kullanıcı yorumları hep bu yöndedir,cihazları stabil ve performanslıdır

++

@imtr

Kardeş "fark atar" gibi tanımları ben kullanmam çünkü oldukça iddialı vede görecelidir!
    kaldıki bana göre öyle fark atacak bir durumda bu cihazlarda olmaz!

Ben tercihimi Pany den yana kullanırım sadece! ama senin beklentin nedir veya iki cihazı
    çıplak gözle izledinmi v.s durumları da farklıdır,ben 670 cihazı açıkçası hiç tutmadım ama
    yerine gelen 320 de öyle aman aman bir farklar filanda atmıyor yaw

Ancak resim kalitesini yinede daha iyi buldum,fiyat farkı seni düşündürüyorsa o zaman LGE yi al
    yoksa git Pany yi al,neticede OPPO veya o acaip pahalı MARKA bir cihaz almıyoruz!

• quote:

Aynen doğru+

Ancak Pany BD ler genel olarak oldukça iyi zaten,illa şu model olması da gerekmiyor!
    Senelerdir kullanıcı yorumları hep bu yöndedir,cihazları stabil ve performanslıdır

++

@imtr

Kardeş "fark atar" gibi tanımları ben kullanmam çünkü oldukça iddialı vede görecelidir!
    kaldıki bana göre öyle fark atacak bir durumda bu cihazlarda olmaz!

Ben tercihimi Pany den yana kullanırım sadece! ama senin beklentin nedir veya iki cihazı
    çıplak gözle izledinmi v.s durumları da farklıdır,ben 670 cihazı açıkçası hiç tutmadım ama
    yerine gelen 320 de öyle aman aman bir farklar filanda atmıyor yaw

Ancak resim kalitesini yinede daha iyi buldum,fiyat farkı seni düşündürüyorsa o zaman LGE yi al
    yoksa git Pany yi al,neticede OPPO veya o acaip pahalı MARKA bir cihaz almıyoruz!

Bugün Vatan'da Panasonic BDT320'i bir Sony Tv ile ve sonrasında LG BP420'i de bir LG Led Tv'de denedim benim kendi getirdiğim çakma bd'lerle - Uzman gözü ile bir karşılaştırma yapamadım ama ben çok fark göremedim. Zaten tv'ler de farklı olduğu için şaçma bir karşılaştırma oldu.

Yorumlarını için teşekkürler sanırım fiyat farkı yüzünden LG'ye yönelecem.

• buradaki KONU niye öldü ya:(

pureblack dostum panny 500 aldın sesin kesildi yaw biraz inceleme yorumları alalım ltf.
    oppo ya gücümüz yetmiyor yurtdısından bu cihazı getirelim mi ne dersn?
    müzik- sinema ve mkv olayları nasıl ltf biraz bilgi verirmisn
  • Bende 320 var ve 500 ile arasında da aman aman bir resim kalitesi yok(yabancı sitelerden kullanıcı yorumları olarak böyle
    olduğunu anladım!)

Ben 320 den memnunum ancak ext.HDD den destek konusunda iyi değil!
    özellikle "bit-rate" çok yüksek ise cihaz aynen çuvallıyor!

BD leri işliyor ama içerikler HDD içindeyse(MKV ler de zaten bit-rate yüksek oluyor,hatta ben bir ara DTS den vazgeçip
    oynatsın diye çoğu MKV yi AVI-xVid formata convert etmiştim)

MediaPlayer olarak bu sebebten sorunlu bu tür cihazlar! zaten AVF den hep bu şikayetleri okudum!!
    Yüksek bit-rate de çuvallıyor cihaz! aynı durum paneller için de söz konusu bunlarda çuvallıyor!

Ve sonunda sıkıldım,geçen hafta gidip Phil in 7001 MP sini aldım,en azından açma ve bit-rate sorunu ortadan kalktı
    sadece araya 200 kağıt sıkışmış oldu

OPPO ve bir BD yi alıp da salt MP sinin performansına göre değerlendirmek bana göre hem saçma hemde gereksiz!
    hele hele OPPO için bunu söyleyebilirim çok rahatlıkla!

Oppo veya bir başka BD yi aldığıunız zaman onun sadece BD performasına veya Oppo ise ses kalitesine ki kimileri için
    bu da çok önemlidir! bunlara göre değerlendirmek gerekiyor diye düşünmekteyim

MediaPlayer veya NMT v.s bu cihazlar farklı ve zaten bunların yaptıkları da bellidir!

valla şöyle 2.elde tatlı bir fiyata 93 bulsam çok iyi olacak ama yok olanlar da absürt rakamlada geziyor hala

Böylece BD defterini kapatmış olurdum,bu aldığım Pany 320 zaten yolcu bende fazla durmaz gibi geliyor

• Hocam bende de Dark var MP ama hem bluray hemde MP olsun istiyorum..OPPO lar bu fiyatlar la OP OP GANGNAM style bize çok pahalı..

şu DUNE lar ı beklemek gerek sanırım teknik bilgiler ve yorumlar fena değil gibi
  • @albani hocam bende panasonic dmp-bdt320 ürününü kullanıyorum ancak altyazıda türkçe desteği yok herhalde. bana yardımcı olabilirmisiniz rica etsem
  • Merhaba Arkadaslar,

öncelikle Panasonoc bdt 500 Bluray Player ile ilgilenen arkadaslara Tercübelerimi aktarmak istiyorum.

Ben bundan yaklasik 1 yil önce kendime Sony bdb S4100 Modelini Almanyadan almistim. Ozamanlar fiyati 129€ olarak piyasaya sürülmüstü. Bluray olsun eski DVD leriniz olsun cok yüksek kalitede gösterime sunuyor bu Cihaz. Bu arada sesini cihazdan deyil direk TV den yükseltip alcaltiyorsunuz arti Türkce kullanma klavuzu yok. Bunlari yazmamin sebebi bazi Arkadaslara yardimci olmasi babinda. Ben bu cihazdan cok memnundum. Memnundum dememin sebebi de su yaklasik 1 hafta önce 4 haftaligina Türkiye Antalya ya gitmistim. Giderken´de yanin´da bu cihazi götürmüstüm cünkü Ailem o zaman benim tavsiyemle yeni Tv almislardi. Samsung 46f 7000 serisini cihazi orda bu Televizyonla kurdugum´da cihazi aldigima bir kat daha sevindim Görüntü kalitesi inanin muhtesem hem 3D hem Bluray hemde DVD olarak. galiba bu cihazin türkiyedeki fiyati´da su an´da 300 TL olsa gerek..

Simdi gelelim Panasonic bdt 500 modeline:

Sony BD yi Türkiyeye götürünce haliyle burdaki evimde yani Almanya´da bu cihazdan mahrum kaldim ve aynisini almaya kararvermistim. Sonra düsündüm acaba dedim biraz daha fazla para versem ne gibi cihazlar ve memnuniyet elde edebilirim diye. Gerci bu sony den cok memnundum ama 1 tek kusuru vardi oda Sinema ses systemi ile malesef kurup calistiramiyorsunuz. Bundan dolayi Arastirdim ve karsima bir kac model cikdi. birisi Sony ve diyeri Panasonic. simdi modellerini tam olarak bilmiyorum ama fiyatlari 199 ile 299 EURO arasinda iki cihaz.

Daha Detayli bilgi almak icin direk Media Mark yetkili bir kisiyle yerine gidip fikir alis verisinde bulundum. Iki model arasinda karar veremedigimi artilari ve eksileri nelerdir daha detayli bilgi icin basvurdum.

Oradaki Yetkili kisi bana söyledigi aynen su oldu:

Madem 299 EURO ya kadar bir cihaz bakiyorsunuz ben size karar veremediginiz iki cihazida unutun ve su anda fiyati 299 EURO olan PANASONIC BDT 500 modelini alin derim dedi. Niye dedim beni aldi Buyük Ekranli TV lerin bölümüne götürdü ve orda bu Playerin özelliklerini tek tek gösterdi. Agzim acik kaldi desem yeri.

1.Kesinlikle cok sessiz calisiyor. Bluray /DVD/ 3D fark etmiyor ses duyamassiniz alet´de.

2. 3D Görüntüsü muhtesem ötesi. Ben sony den cok memnundum ama bu cihazi görünce vay anasini demeden edemedim hat´da adam bana Efendim anlamadim deyince gülüstük. yok dedim ben kendi kendime türkce konusuyorum diye espriye vurdum. :-D

3. 3D den sonra bana normal Bluray filmi gösterdi. Yine görüntü ve ses muhtesem.

4. DVD tamam dedim simdi siciyor :-) oda ne DVD deyil sanki Bluray oynatiyor okadar yani.

5. Simdi bu cihazi Bima ya bagladi yani Projektör olarak perdeye yansitti görüntüyü ..ebe kardesim bi taneside kötü olsun.. Hayir buda mükemmel.

6. Cihaza 7.1 ses siytemide baglaniyor odada 5.1 olarak sunumdaydi.

7. Internetmi? oda var hemde Wlan üzerinde extradan Adabtör almaniza gerek yok.

8. Cift cekirdekli islemci yani cok hizli.

Bunlari ben gördükten sonra cihazi 1 hafta önce satin aldim. burdaki yani Almanya Media Mark daki fiyati 299 EURO su anda.

Cihazi eve getirip kutuyu actigim´da daha ilk gördügüm paketlemesi okadar profesyonelce yapilmiski zannedersiniz icinden Altin felan cikicak. :-) sonra cihazi kutudan cikarip karsiniza aldiginizda isciligi gözünüze carpinak mükemmel bir dizayn ve cok zarif bir cihaz. Ön kisim aluminyum kaplama zaten ön tarafdan baktiginiz´da Cihaza nerden CD yerlestiricem diyorsunuz. Bunun icin ön kapagini assagiya dogru katliyorsunuz ve üstdeki dokunmatik tusundan CD yerini aciyorsunuz. vs.vs.vs.

Cihazi ilk calistirdiginiz´da sizi otomatik olarak yönlendiriyor sirasiyla kurulumu sizinle beraber cok kolayca yapiyor. Bu arada ilk Kurum´da cihazi Internetle baglayin ya Wlan yada kabloyla. Cünkü ilk calistirdiginizda güncelleme yapicaktir. Buda cihazin daha saglikli calismasini sagliyacaktir.

Cihazin kurulumun´da yanilmiyorsam Türkce yok Arkadaslar ama altyazi seceneklerin´de yani film esnasinda var !!

Cihazin uzakdan kumandasi aslinda Smartphon kullanan arkadaslar icin cok basit. yani hic bilmeyen biri bile en fazla 30 dk. kavrar ne oldugunu.

Bunlarin yani sira daha bir cok ayarlari mevcut.

Özellikle bu cihaza baglayamiyacaginiz hic bir system su an icin yok. ister aktiv ister pasif Sinema systemi 2 HDMI girisi Coxikal ve optik girisler vs.vs.vs.

Alicak olan Arkadaslara sayet yüksek kalite´de bir cihaz düsünüyorsaniz ve her türlü Sysnema sistemi icin gerekli giris ve cikislarin olmasini istiyorsaniz bunun yanin´da cihazi BIMA yani Projektöre baglayip Duvara aktarmak istiyorsaniz. Kisacasi 1 numarali bir Bluray Player istiyorsaniz bu cihazdan sasmayin derim. Vericeginiz her kurusa deger!!!

Benim isteklerimi fazlasiyla karsiladigi gibi inanin bu cihazi aldigima her gün bir kat daha seviniyorum.

Bu arada Almanyadaki test sonuclari ve cihaz ile ilgili profesyonel kisilerin ve sirketlerin görüsleri. malesef Türkce olarak bir test bulunmamakda ama sayfayi türkceye cevirebilirsiniz.

http://www.areadvd.de/hardware/2012/panasonic_dmp_bdt500.shtml
    http://www.testberichte.de/p/panasonic-tests/dmp-bdt500-testbericht.html
    http://www.audio.de/testbericht/panasonic-dmp-bdt-500-im-test-1306022.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starlightt -- 16 Haziran 2014; 15:07:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dammak

OPP0 BDP 103

* Exceptional Picture Quality by Qdeo Processing
    * 4k Up-Scaling, 3D Playback, 2D to 3D Conversion
    * Dual HDMI Inputs/Outputs, MHL Input Capable
    * SACD & DVD-Audio/Video
    * Dual-core Fast Loading
    * Wireless N, USB 2.0, & IR

499 USD

http://www.oppodigital.com/blu-ray-bdp-103/

Gelde yanma...

mesajı biraz hortlatmış olacağım ama yıl Eylül 2012 fiyatı 499$ ve yıl 6/2015 fiyatı 499$ neredeyse 3 yıl olacak ve bir kuruş bile fiyatı düşmemiş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.