Bildirim
PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli) (23. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lv 65 bıçakları değişmek lazım. Ebay yada amazon varmı alan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.
Panasonic ES-LA93-K Arc4 modeli, Panasonic ES-LV65-S803 modeli ve Panasonic ES-LV6N Profesional modelleri arasında kaldım.
Hangisi alınmalı bir türlü karar veremiyorum.
Yorumlardan okuduğum Panasonic ES-LV65-S803 en iyisi gibi ama eski model. Yeni modelleri daha iyi değil midir? -
Merhaba arkadaşlar panasonic es lv 6n e geçiş yaptım.
61 den sonra daha ne olabilirki derken inanılmaz bir sonuçla karşılaştım. Çok çok başarılı
Elimde es-lv 61 var zamaninda aldim 5-6 kere kullandim, cildime uyum saglamayinca birakmistim..yillardir oyle kilifinda duruyor..yari fiyatina satabilirim..almak isteyen olursa mesaj atsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memedince -- 17 Nisan 2017; 15:20:58 >
Nereden aldınız? Link var mı biz de inceleyelim.
Panasonic ES-LV61, ES-LV81, ES-LV65 ve ES-LV95 traş makineleri için bıçak ve elek takımında indirim var. 37,5$ Şu anda fiyat dip.
https://www.amazon.com/gp/product/B00HD1ERF8?psc=1 -
Hocam hayırlı olsun.
Harbi harbi sinek kaydı olabiliyor musunuz?
Özellikle çene altları performansını merak ediyorum.
Philips 3 yuvarlak başlı kullanıyorum ama bu makinede gözüm :)
quote:
Orijinalden alıntı: hafiz83
Hocam hayırlı olsun.
Harbi harbi sinek kaydı olabiliyor musunuz?
Özellikle çene altları performansını merak ediyorum.
Philips 3 yuvarlak başlı kullanıyorum ama bu makinede gözüm :)
Ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum (LV65) Mach 3 ten daha iyi traş oluyorum. Hemen hemen sinek kaydı oluyor. Ilk zamanlarda traş jeli ile traş oluyordum. Son zamanlarda kuru traş oluyorum ve sonuç mükemmele yakın.
Bu yorum daha da isteklendirdi beni :))
750/800 Tl Civarı..
Şöyle sepette yarısı fln bulsak,pusudayım :))
quote:
Orijinalden alıntı: hafiz83
Bu yorum daha da isteklendirdi beni :))
750/800 Tl Civarı..
Şöyle sepette yarısı fln bulsak,pusudayım :))
Kesinlikle tavsiye ederim. Çok memnunum. 1 sarj ile 10 kez traş yapıyor. Denk getirirseniz alın. Doların artma ihtimali var, fiyatlar daha da yükselebilir.
Es-lv 65 Türkiye bıçakları bulunmaz mı hiç. Ya bıçak değiştireceğim yada yedek parça sıkıntısı çekmeyeceğim rbir markaya yöneleceğim. Braun 9 serisi düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: TimeBoy
Es-lv 65 Türkiye bıçakları bulunmaz mı hiç. Ya bıçak değiştireceğim yada yedek parça sıkıntısı çekmeyeceğim rbir markaya yöneleceğim. Braun 9 serisi düşünüyorum
Bulunmuyor maalesef. Bende geçen sene amazondan 55 dolara aldım. Yedek olarak duruyor.
Kaç güne geldi. Güvenilir bir satıcı var mı
quote:
Orijinalden alıntı: TimeBoy
Kaç güne geldi. Güvenilir bir satıcı var mı
10 gün kadar sürdü. Amazon kendisi satıyordu.
Kendime bir traş makinası alma niyetindeyim amacım sinek kaydı traş olabilmek.Philips Oneblade pro dikkatimi çekmişti ama kullanan birini bulamadım sonucunu öngöremiyorum o yüzden.Lv65 veya lv6n arasında niyetliyim bunlardan hangisini önerirsiniz?Ve sinek kaydı traş imkanı söz konusu mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: utberkay
Kendime bir traş makinası alma niyetindeyim amacım sinek kaydı traş olabilmek.Philips Oneblade pro dikkatimi çekmişti ama kullanan birini bulamadım sonucunu öngöremiyorum o yüzden.Lv65 veya lv6n arasında niyetliyim bunlardan hangisini önerirsiniz?Ve sinek kaydı traş imkanı söz konusu mu?
Bende LV65 var ve memnunum.
arkadaşlar 440 civarına lf 51 mi, 550 civarına lv 65 mi almak mantıklı karar veremedim. 6n serileri de 640 gibi mal olacak ama pahalı geldi sanki bana. fiyatları gg kazananlar klubü indirimi + world puan düşerek kabaca hesapladım. -
lv65 ve 6n ikisi de pişman etmez. Aralarında bariz bir fark yok. 65 alırsan aklın 6nde kalır. 6n al kafan rahat olsun. Braundan uzak dur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X