Şimdi Ara

PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
24
Favori
71.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürün türkiyede yok nerden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben satıyorum...

• Arkadaşlar merhaba,

Panasonic Es-lv65 model makine isteyenler için haftaya 5 adet ürünüm satışa hazır olacaktır. ilgilenenler talattopac@hotmail.com adresinden veya buradan bana ulaşabilirler.

peşin satış fiyatım 750 dir. farklı model Tıraş makinesi isteyen olursa da modelini belirtsin fiyat verebilirim. iyi günler dilerim...
  • hocam bende sizin gibi phlips makine alıp kullanamamıştım suratımı resmen tarlaya çevirmişti o yüzden traş makinelerine karşı bi ön yargım var aldığınız makine lv61 den memnunmusunuz ona göre almayı düşünüyorum
  • Es lv 65 bıçak nerede bulabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

Es lv 65 bıçak nerede bulabilirim

amazon.com
  • tt38 T kullanıcısına yanıt
    ES-LV95-S modelinin 65-s ten farkı nedir?
    65 modeli sizde ne kadar?
    Sizdr 95 modeli de var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

ES-LV95-S modelinin 65-s ten farkı nedir?
    65 modeli sizde ne kadar?
    Sizdr 95 modeli de var mı?

Merhaba, es-lv65 ile 95 arasında bıçak veya kesim farkı yoktur. Es-lv95 modelinde ekstra özellik olarak otomatik yıkama, kurutma ve şarj ünitesi mevcuttur ki bence buna hiç gerek yok. Çünkü bu ünitenin temizleme deterjanı Türkiye'de satılmıyor, yurtdışından geliyor ve aylık ortalama 45-50 tl ek maliyet oluşturur. Urunu musluk altında 20 sn de çok rahat temizlersiniz zaten. Bu yüzden Ben sadece es-lv65 satıyorum.

• Ben makineyi Peşin 800 liraya veriyorum. Veya siteler üzerinden taksitle 875 tl fiyatla satıyorum çünkü satıştan komisyon alıyorlar.

• Teşekkürler. Sizdekiler hiç açılmamış kapalı kutuda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staroftheskies -- 14 Eylül 2016; 17:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

Teşekkürler. Sizdekiler hiç açılmamış kapalı kutuda mı?

Elbette kapalı kutusunda,kullanılmamış ve sıfır ambalajında. Ama ben kutuyu açıp, ürünlerde bir problem olmadığını görüp tekrar kapatıyorum. Sonuçta içini görmediğim bir ürünü satmak bana problem olmasın diye düşünüyorum. Benden bu forumda veya sahibinden.comda, gittigidiyorda bir sürü makine alan kişi mevcut ve hepsi memnunlar...

• Benim çok gur, onerebilecegin marka??

• Panasonic tıraş makineleri Braunda olduğu gibi şarjı bittiğinde şarj cihazı ile çalışır mı? Birçok firmanın tıraş makinelerinde bu özellik yok.

• avantis A kullanıcısına yanıt
    bende panasonigin tras makinasi var sarji bitince fiste calismiyor. bendeki makina ile sarjin yuzde 20si ile tras olabiliyorum. zaten sarj tamamen biterse 5 dklik sarj ile 1 tras vaadediyor

• caca40 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. O zaman Braun 799 modeline bakayım. İndirime girerse Braun alacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    braunun cok fazla olumsuz yorumlari vardi ben amazon.comdan satin aldim panasonici gayette memnunum. bozulursa yinr alirim. sanki jilet gibi tras ediyor makina.1 sayfa once aldigum cihazin linki vardi.

• caca40 kullanıcısına yanıt
    Dün gittigidiyorda bana özel 625 liraya bir fiyat vardı lakin panasonic markasına bu kadar para yatır sonra istediğimi vermezse hiç iyi olmaz. Braun 799 cc modeli şu anda 550 lira civarında ve indirimli zamanlarda 480 liraya iniyor daha mantıklı geldi.Yorumların hepsini okudum. Panasonicten sonra braun 790 kullanan var memnunum diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    fiyatlari yuksek makinalarin yorumlari gayet memnun edici onlari bende okumustum ancak ben bir makinayi okadar uzun sureli kullanamam veya memnun kalmassam diye daha uygun makine almistim.

• Ürünü ( ES LV 65) bugün doğubankta 710 liraya satın aldım. Deneme amaçlı bir sefer iki günlük sakalı tıraş ettim. Cildime uyum saglamadı. Eski model bir braun var bende sanırım benim tercihim braun 799cc olmalıydı. Elinde Kapalı kutu braun 799CC olan varsa aradaki farkı vererek takas edebilirim ya da isteyene satabilirim ya da kullanırım.Pm atabilirsiniz. Faturalı ve Panasonic Türkiye garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 11 Ekim 2016; 15:21:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Ürünü ( ES LV 65) bugün doğubankta 710 liraya satın aldım. Deneme amaçlı bir sefer iki günlük sakalı tıraş ettim. Cildime uyum saglamadı. Eski model bir braun var bende sanırım benim tercihim braun 799cc olmalıydı. Elinde Kapalı kutu braun 799CC olan varsa aradaki farkı vererek takas edebilirim ya da isteyene satabilirim ya da kullanırım.Pm atabilirsiniz. Faturalı ve Panasonic Türkiye garantili.

Zamanla düzelir. Bence kullanmaya devam edin.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.