Şimdi Ara

PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
24
Favori
71.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Braun hiç kullanmadım bir şey diyemeyeceğim.
  • up
  • arkadaşlar cihaza baktım internetten gayet kaliteliymiş ama 700 TL benim bütçeyi baya bir aşıyor. daha uygun fiyata önereceğiniz bir makina var mı acaba sinek kaydı için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Potter34

arkadaşlar cihaza baktım internetten gayet kaliteliymiş ama 700 TL benim bütçeyi baya bir aşıyor. daha uygun fiyata önereceğiniz bir makina var mı acaba sinek kaydı için?

ben panasonic es la 63 modeilinden sonra braun 790cc4 aldım temizleme aparatı olması gercekten iyi...makine ise panasonic yuzumu tahris ederdi biraz braunda bu yok ama bu panasonic kötü demek degil.. panasonicin temizleme aparatlı modeli es lv 95 olsaydı kesinlikle onu alırdım..braunda sinekkaydı yapıyor ve su an piyasada 499 tl ye rahatlıkla bulabilirsiniz... braun 790cc4 mu es lv 61-65 hangisi derseniz braunu secerim.. ama braun790cc4 mu panasonic es lv 95 mi dersenizde panasonici secerim....

bu arada 2 konuya cevap vermiş oldum hem es lv 61 e alternatif bir makine hemde braunla panasonicin artılarını eksilerini deneyimlerimle cevaplamaya calıstım umarım yararlı olmustur..

• amaon de üzerinde bakın fiyatları amazon com göre daha uygun oluyor
    ayrı bir hesap açmıyorsunuz tek hesabınız ile bütün amaonlara girebiliyorsunuz
    ör es lv 95 usa da 499 dolar iken bugünkü kur ile 30mart 2015 1,303 tl alabiliyorsunuz
    amaon de 206 euro bugünkü kur ile 30 mart 2015 583 tl geliyor
    ülkemize göndermediği durumlarda amazona mesaj atın yada yurt dışındaki akrabanız tanıgınızın adresine gönderebilirsiniz.
    not: ben almadım ıslak traş yapmaktayım ben.
  • Az önce makina alacaktım, bu konuyu gördüm

Salla philips i dedim, bende bundan alacağım sanırım

Sinekkaydı için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dşi

amaon de üzerinde bakın fiyatları amazon com göre daha uygun oluyor
    ör es lv 95 usa da 499 dolar iken bugünkü kur ile 30mart 2015 1,303 tl alabiliyorsunuz
    ülkemize göndermediği durumlarda amazona mesaj atın yada yurt dışındaki akrabanız tanıgınızın adresine gönderebilirsiniz.

Trye yollarlarmi birde gümrükte sınır ne kadardı 100 Euro biliyorum ben faturaya 80 Euro yazarları acaba?? Bi yazısmak lazım teşekkürler bilgi için. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademkont -- 30 Mart 2015; 20:22:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademkont

quote:

Orijinalden alıntı: dşi

amaon de üzerinde bakın fiyatları amazon com göre daha uygun oluyor

Trye yollarlarmi birde gümrükte sınır ne kadardı 100 Euro biliyorum ben faturaya 80 Euro yazarları acaba?? Bi yazısmak lazım teşekkürler bilgi için. .

güzel kardeşim gümrük ödemesine kafayı takmayın
    yüzde 18 avrupa birliği ülkerindenden gelen mallar için
    ben denemedim ( traş makinası ) eger amazon göndermiyorsa amazona mesaj atın ben ürünü almak istiyorum diye yardımcı oluyorlar
    yine olmazsa oradaki bir tanıdıgınızın adresine gönderin memlekete gelince yanında getirsin
    son olarak traş makinalarının gümrükte takılması gibi bir durum söz konusu degil
    gümrüge gümrük mevzuatına aykırı ve yasak olan ürünler takılıyor
    amazon ile ilgili mühendis murat beyin konusu var oradan da takip edebilirsinizhttp://forum.donanimhab...530/f_//tm.htm#99980530
    not : amazon üzerinden sayısız ürün aldım hiç bir şekilde sorunla karşılaşmadım .

• ayrıca amazonun hiç bir şekilde 200 euroluk ürüne 80 euro yazmaz.
    eger sorunuz genel ise sınır 75 euro bu rakamın üzerindeki herşey gümrük vergisine tabidir.
    eger amazon üzerinden alıyorsanız 75 euro üzerindeki vergiyi sizin adınıza devlete kesilmek üzere amazon kesiyor zaten sıkıntı yok.
  • dşi D kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi doğru mu anladım:

Bu ürünü amazon İspanya'da ya da Almanya'da alınca +%18 de vergi kesilecek.
    Amazon bu vergiyi önden kesiyor ve benim ürün ülkeye giriş esnasında, amazon'dan parayı alıyor ve ben bu ürüne gümrükle, kargoyla uğraşmadan direk sahip oluyorum, kapıma geliyor.

100 Euroluk aldım diyelim 118 Euro benden çekecek.

Bu arada verdiğiniz link çalışmıyor.

Garantisiz kullanacağız ama değil mi? Ya da kargoyla amazona mı göndermek lazım?
  • Çok güzel konu takip

• .B. kullanıcısına yanıt
    evet dogru anlamışsınız
    garanti olayından tamamen amazon sorumlu firmaya direk gönderiyorsunuz onlar sizin adınıza hallediyor
    ürününüzdeki sorun çözülünce size tekrar gönderirken kargo ücreti almıyor diye biliyorum buraya tam hakim degilim
    ürün alırken ülkemizde olmamasına veya varsa aşırı fiyat farkı varsa ürünleri almanızı öneririm
    yurt dışı alış veriş amazon rehberi diye ararsanız ve mühendis muratın başlıgını görürseniz oradan takip edin
    ben bile aklıma takılan şeyleri mühendis murat beye soruyorum
    bir de herzaman foruma girmiyorum cvp larım ve dönüşlerim gecikmeli olabilir bir bakarsınız ben cvp atasıya kargonuz gelmiş
  • Arkadaşlar S Lv61 satıyorum ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atsın az kullanılmış sürekli bakımlı tutulmuş temiz bir makine isterseniz bıçaklarını değiştirebilirsiniz ama tavsiye etmem çünkü sıfır gibi. Eşim doğum günümde yeni makine aldığı için satıyorum....
  • arkadaşlar ömürlük bir makine almak istiyorum her gün traş olmak zorundayım(sinek kaydı olmasa da sinek kaydına yakın olmalı) sakallarım sert değil düz de çıkıyor ama traş olma işini yapamıyorum düz alınca çok sakal kalıyor tersten alınca da aşılı tahriş oluyor siz nasıl bir makine önerirsiniz yurtiçi veya amazondan önerileriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a339573 -- 11 Mayıs 2015; 19:26:36 >
  • dşi D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    1-ben cihazı alalı 1 yıl bitti ve inaniyorumki forumda ben gibi sakal sorunu olan 100 kiside 2dir :). Cihazdan cok memnunum. Cildm çok iyi alıştı
    2-anlatanlatıldığından da öte özellikte. 1 yil gecti bicaklar ve elek hala jilet gibi cok keskin. Muhtemelen 1 yil daha götürür beni. Bicaklarin degisimi 2 yıl dis elek degisimi 1 yilda bir kere yapilir diyor kitabinda. Bence elek 2 yil cok rahat dayanir gibi. Ben hergun c.tesi dahil tras oluyorum. En uzun 2 dk sürüyor ve kuru oluyorum. Yuzumde eski izlerden hic bir sey kalmadi. Bazen 3 gun tras olmuyorum onuda iyi aliyor ve yaklasik6 dk sürüyor 3 gunluk sakal icin
    3-benim için olumsuz ozelligi yok
    4-urun japon uretimi n11den eslv65 modelini 600tlye almıştım
    5-sarji 10gunden fazla gidiyor. Zaten sarjin dolmasi max 1 saat. 2 haftada bir yikiyorum ve yagliyorum. hafta ici dis elegi acip bi cirpiyorum fazla killar kendiliginden dökülüyor. Tras olurken cok az disariya veriyor. Cok rahat sekilde banyo disinda tras olabilirsinI

• confutatis C kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. LV65 bendekide.

• Gerçekten büyük rahatlık sağladı. Bazen fíyatını duyanlar şok oluyorlar ama benim cildim yüzünden çektiğim sıkıntıyı yaşamayan anlayamaz. Her gün bıçakla tıraş olmak boynun kıpkırmızı ve kabuklu gezmek cidden zordu. Hamdolsun kurtulduk ;)

• confutatis C kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Ben fiyatını söylemiyorum çoğu zaman. Dediginiz gibi anlamakta zorluk çekenler oluyor. Israr eden olursa 250 diyorum. :)

• Bugün aldım bende lv65 690tl verdim 6 taksit.fiyat çok gibi ama işte kurçok yükseldi. Normalde 2014 de niyetlenmiştim bir kere 550tl gibiydi lv61..Haftanın 5 günü yüzü jiletlemekten surat dağıldı iyice kitapçkıta en az 3 hafta köpüklü traj olun yazıyor

• Panasonic ES-LV61-A Arc5 Electric Shaver Wet/Dry with Multi-Flex Pivoting Head for Men
    http://www.amazon.com/gp/product/B005GNL5G4?psc=1&redirect=true&ref_=od_aui_detailpages00

Az önce Amazon'dan Kargo ve Vergi dahil 544TL'ye sipariş ettim. İnşallah övdüğünüz kadar iyidir.
    3 yıl önce bir philips almıştım, hiç memnun kalmamıştım. Sakalım çok sık ve sert. Jiletle ancak tersten alırsam sinek kaydı olabiliyorum. O da ikinci gün yüzümü berbat ediyor. İşim gereği her gün traş olmak da zorundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furynick -- 30 Haziran 2015; 17:55:22 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.