Şimdi Ara

PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
24
Favori
71.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun eminim çok iyi makinadır... temizleme aparatıyla bereaber panasonic e göre makul bi fiyat bence.... burada lv 65 s temizlik aparatı olmadan 670 tl... eyvallah
  • Şu an Islak-Kuru, made in japan olup lv 61 dışında başka model var mı? (daha yeni modelleri), lv 65i gördüm sanki bir yerde, 65'ten daha yeni model var mı? lv 61 yerine daha yenileri mi tercih etmek lazım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNurD

Bizleri bilgilendirdiğin teşekkür ederim. Ürünü alacak arkadaşlar için bir kullanıcı tavsiyesi verecek olursam; sakalı yumuşak ve yüzü yağlı olanlar için pek uygun değil ama tersi durumda olanlar için büyük nimet.

Bu yorumdan sonra biraz kafam karıştı açıkçası. Cildim hassas fakat öyle çok yağlı değil, ne kuru ne de yağlı, ortası gibi birşey. Sakallarım da yumuşak ve sık şekilde çıkıyor. Ne diyorsunuz arkadaşlar almalı mıyım? Yarın istoça gitmeyi düşünüyordum bu yorumdan sonra çekindim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonysparkov

quote:

Bizleri bilgilendirdiğin teşekkür ederim. Ürünü alacak arkadaşlar için bir kullanıcı tavsiyesi verecek olursam; sakalı yumuşak ve yüzü yağlı olanlar için pek uygun değil ama tersi durumda olanlar için büyük nimet.

Bu yorumdan sonra biraz kafam karıştı açıkçası. Cildim hassas fakat öyle çok yağlı değil, ne kuru ne de yağlı, ortası gibi birşey. Sakallarım da yumuşak ve sık şekilde çıkıyor. Ne diyorsunuz arkadaşlar almalı mıyım? Yarın istoça gitmeyi düşünüyordum bu yorumdan sonra çekindim açıkçası.

Cildim hassas, sakalım ince, yüzüm yağlı. Arkadaşın yorumuna katılmıyorum. Yaklaşık bir sene oldu LV65 alalı ve bu süre içinde yüzümü tahriş etmeden, kanatmadan tıraş keyfine vardım. Kuru tıraştan çok memnun değilim ama ıslak tıraş tam hassas ciltlere göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 23 Kasım 2014; 19:35:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Philips'in jelli modelinden sonra traş makinesinden vazgeçmek üzereydim ki çok pahalı olmayan bir panasonic traş makinesi alıp şansımı birde bunda denemek istedim ve inanın doğru karar verdiğimi daha ilk kullanımdan itibaren anladım öncelikle devir sayısı önemli bendeki model dakikada 10.000 devir ile çalışmakta (dediğim gibi çok üst bir model değil es-rt31s503)
    Ayrıca bu devir gücünü pilinin son damlasına kadar muhafaza ediyor ve pil azaldığında kılları yolar gibi çekmiyor. ister traş köpüğü ile isterseniz de kuru traş olabiliyorsunuz , ikisini de denedim ve ikisininde sonuçları tatmin edici traş köpüğü kullanırken köpükten dolayı cildiniz biraz daha rahatlıyor hissi oluyor ama ben genelde hızlıca halletmek için kuru tercih ediyorum. Sözü uzatmadan panasonic gerçekten traş makinesi olayını çözmüş bir marka aldığınızda sizi pişman etmeyeceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

quote:

Cildim hassas, sakalım ince, yüzüm yağlı. Arkadaşın yorumuna katılmıyorum. Yaklaşık bir sene oldu LV65 alalı ve bu süre içinde yüzümü tahriş etmeden, kanatmadan tıraş keyfine vardım. Kuru tıraştan çok memnun değilim ama ıslak tıraş tam hassas ciltlere göre.

Hocam teşekkürler cevap için. Yarın istoçtaki alpa pazarlamaya uğramayı düşünüyorum, bana da yakın hem. Geriye tek soru işareti kalıyor o zaman benim için. LV61 - LV65, artık hangisi varsa ondan alacağım. İnşallah ellerinde vardır alpanın. Yoksa morhipodan alacağım lv61 modelini.

Bu arada ben de özellikle ıslak traş için düşünüyordum zaten lv serisini.

• Alpha da LV65 yok. Ellerinde kalan son LV61 leri satıyorlardı 3-4 ay önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 23 Kasım 2014; 23:43:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Alpha da LV65 yok. Ellerinde kalan son LV61 leri satıyorlardı 3-4 ay önce.

Stoklumarket.comda buldum, buranın adı geçmişti bu konuda daha önce sanırım; güvenilir bir yerdi sanırsam. Bi ara sirkeciye gideyim ben o zaman, elden de alabiliriz herhalde. Siz ne diyorsunuz hocam, 61mi 65 mi?
  • Bende oradan LV65 aldım. Çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: semsal01

quote:

Orijinalden alıntı: ctnkrkt

K803 ile S803 arasındaki fark sadece renk mi , bilen var mı

Hayır k803 de temizleme ünitesi var. Bana göre çok gerekli değil. Birde kartuş masrafı oluşuyor.

Bu bahsedilen K803 - S803 LV61 modeli için mi? Yani Lv61'in iki tip ürünü mü oluyor? Az önce alpa pazarlama ile görüştüm, öyle birşey yok, k803 de s803 de aynı ürünler, yanlış bilgi okumuşsunuz dediler bana. Sadece aralarında renk farkı varmış.

Neyse, artık alma aşamasına geldim.

Morhipo'da bulduğum model K803 olan, 649 TL fiyatı (bu arada alpa'ya da sordum, orası da 649 dedi, fakat sadece peşin ve havale kabul ediyorlarmış)

http://www.morhipo.com/panasonic-es-lv61-k803-islak-kuru-tras-makinesi/1629434/detay

S803 olanı ise istoçta bir yer satıyor.

http://www.royalmutfak.com/panasonic-es-lv61-s803-tiras-makinasi?ref=akakce&v=1.83.1

• Tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat ben tercihimi lv61'den yana kullandım, az önce morhipo'dan alışverişimi tamamladım, 40 tl hediye çekim de vardı 600 TLye geldi yani
  • Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
  • quote:

Tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat ben tercihimi lv61'den yana kullandım, az önce morhipo'dan alışverişimi tamamladım, 40 tl hediye çekim de vardı 600 TLye geldi yani

Dostum, hem LV61 hem de LV65 sahibi birisi olarak söylüyorum ; LV61 en doğru seçim gerçektende. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MACH25

quote:

Tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat ben tercihimi lv61'den yana kullandım, az önce morhipo'dan alışverişimi tamamladım, 40 tl hediye çekim de vardı 600 TLye geldi yani

Dostum, hem LV61 hem de LV65 sahibi birisi olarak söylüyorum ; LV61 en doğru seçim gerçektende. Hayırlı olsun.

Merhaba bende makine alma arifesindeyim.61 in 65 e göre ne artısı var.

• Makinemi aldıktan sonra ilk denemem ve kısa incelemem:

Evet, dün kargo ulaştı elime. Kutusu açıldı bakıldı, makine gerçekten kalite kokuyor, ele de çok güzel oturuyor. Ambalajı, aksesuarları yerli yerindeydi. Neyse, eve gittim, yemek yedikten sonra bi bakayım ilk traşımı olayım dedim, tam başlayacağım arkadaşım çağırdı, neyse gittim, eve geç gelmeme rağmen yine üşenmedim ve başladım traşa

Önce yüzümü iyice sıcak suyla yıkadım; sonra da tavsiye edilen gibi ilk makine traşım olacağı için gilette fusion jeli köpürtüp yüzüme sürdüm. Sonra da bismillah, makinenin çalışma sesi bir kere çok nazik bana göre, öyle kafa ağrıtmıyor, elbette ki ses var ama rahatsız edecek cinsten değil. Yanak bölgesinden başladım, makinenin değdiğini bile hissetmedim, baktım yanaklar kaymak gibi oldu bile. Sağ ve sol tarafı tamamen hallettikten sonra çeneye geçtim, orası da başarılı idi taa ki boyun bölgesine gelene kadar Aslında sanırsam acemiliğimden oldu, ya da tüm makinelerin kronik sorunu bu. 3-5 sefer boyun bölgesinden geçmeme rağmen birkaç sakal kaldı orda burda. Hatta ademcik üzerine makineyle biraz baskı yaptığımda az yanma hissettim, sonra bir baktım ki çizgi halinde kanatmışım. Neyse sonra kuruttum yüzümü biraz, az nemli bıraktım, o şekilde denedim bu sefer tamamen aldı Bıyık bölgesi de oldukça rahattı, orayı da tabiri caizse kaymak gibi aldı. Sadece o da dikkatsizliğimden dudağımın üst tarafını kanattım, sanıyorum bunlar normal şeyler. Zamanla makineye de alışınca, ıslak-kuru karma bir şekilde halledicez artık. Bu arada sakallarım üç günlüktü. Çok hassas ve yumuşak bir cildim var ama sakallarım orta sertlikte, öyle çok da yumuşak değil.

Sonuç olarak; iyi ki bu makineyi almışım diyorum. Bir kere evdeki herkes meraklı bakışlarla makineyi incelemeye başladı ne güzelmiş diye. E traş sonrası performansı onlarla paylaşınca hak da verdiler haliyle.

Arkadaşlar son olarak diyorum ki; bu makineyle kesinlikle jiletten daha sinek kaydı traş olabiliyorum, resmen bebek gibi oldu suratım. Dediğim gibi acemilik de atılınca, kansız kesiksiz çok rahat traş olunur bu makineyle. Şiddetle tavsiye edilir

• Bende de buna benzer aorunlar olmuştu. Boyun bölgeside zamanla alışacak ve kızarmayacak. Güle güle kullanın.

• Lv 61i 470 liraya almıştım şimdi nolmuş öyle fiyatı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Lv 61i 470 liraya almıştım şimdi nolmuş öyle fiyatı...

Aslında ithal ürünlerde döviz fiyatları ile mukayese yaptığınız vakit, daha doğru ve şaşmaz netice alıyorsunuz hesaplama yaparken. Çünkü adamların parası hep yerinde kalıyor ama maalesef bizim paramız süreli devalüe oluyor ve satın alma gücümüz düşüyor. Ben bu ürünü 2 sene evvel Almanyadan 250 € ya almıştım, şimdi bugünkü kurla 700 TL ye yakın bir rakam çıkıyor. 649 TL den satıldığına göre çok ta fark etmiş sayılmaz, hatta bir miktar daha ucuza alınabiliyor şuanda.
  • MACH25 M kullanıcısına yanıt
    Ben de 2 sene önce 470e almıştım işte, kur bayağı farklıymış meğer.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.