Şimdi Ara

PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
24
Favori
71.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir panasonic kullanıcısı olarak şöyle traş oluyorum; yüzümü ıslatıyorum avucuma 2 damla sıvı el sabunu (çok köpürmüyor ve cildim çok kaygan oluyor) uygulayıp traş oluyorum. Makineye tam alışıp tam performans almam inanın 1 yıla yakın zaman aldı.(cildimin alışması)
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversoldier1

Bir panasonic kullanıcısı olarak şöyle traş oluyorum; yüzümü ıslatıyorum avucuma 2 damla sıvı el sabunu (çok köpürmüyor ve cildim çok kaygan oluyor) uygulayıp traş oluyorum. Makineye tam alışıp tam performans almam inanın 1 yıla yakın zaman aldı.(cildimin alışması)

1 Yıl gerçekten bu çok uzun bir süre inşallah o kadar uzun sürmez benim ki :), evet artık cildin alışmasını bekliycez yapacak birşey yok gibi, teşekkürler bilgilendirme için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valanis -- 26 Ağustos 2014; 19:23:22 >
  • baun 760 400 lira, bu 635 lira; aradaki farka değer mi ?
  • Bence değmez,hatta yabancı sitelerde baraun la baya karşılaştırma yapmışlar ve hemen hemen hepsi aynı, o kadar fiyat farkına değmez bence..
  • hdeniz H kullanıcısına yanıt
    braun sadece kuru panasonic ise hem kuru hemde ıslak traş yapıyor. beni bu cezbetti. panasonic te sadece kuru yapsa asla almamda..

gerçi braun ilede ıslak traş yapanlar varmış ama oda makinaya sakıncalı olabilir belki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_31

braun sadece kuru panasonic ise hem kuru hemde ıslak traş yapıyor. beni bu cezbetti. panasonic te sadece kuru yapsa asla almamda..

gerçi braun ilede ıslak traş yapanlar varmış ama oda makinaya sakıncalı olabilir belki ?

Ben bir iki kere kuru traş yaptım Panasonic'le ve kuru traşın jilet kadar cildi rahatsız ettiğini düşünüyorum. Panasonic'le ıslak traşta cildim sanki traş olmamışım gibi rahat oluyor. Balsam, krem veya kolonya kullanmıyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 31 Ağustos 2014; 1:10:18 >
  • Arkadaslar Panasonic ES-LV95-S803 yada Braun Series 7 799cc-7 alacagim ama bir türlü karar veremedim Cogu inceleme ayni sayilirlar diyor ama beni Braun adi ceksede Panasonic'in görünüsü, daha güclü olan motoru ve egimli bir basliga sahip olmasi cezbediyor. Sizce hangisi ve neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Arkadaslar Panasonic ES-LV95-S803 yada Braun Series 7 799cc-7 alacagim ama bir türlü karar veremedim Cogu inceleme ayni sayilirlar diyor ama beni Braun adi ceksede Panasonic'in görünüsü, daha güclü olan motoru ve egimli bir basliga sahip olmasi cezbediyor. Sizce hangisi ve neden?

ikiside tr de yok malesef. siz yurt dışından mı getiriceksiniz ? bende yeni 790cc siparişi verdim ama 799cc varsa ondan almak isterim ?
  • Ben zaten yurtdisindayim hocam. Ikisini de alabilirim ama karar veremiyorumSizce hangisi diyecegim ama 799cc diyeceksiniz sanirim
  • RapscallioN kullanıcısına yanıt
    valla ben tr de olduğum için braun dan başka seçeneğim yok zaten. panasonic tr den çıktığı için almak istemiyorum yoksa stoktan satan var. philips mi 790cc mi diyordum ama 799cc yi sizden duydum, benim için en iyisi oymuş ama burda yok :/
  • O zaman size simdiden hayirli olsun. Panasonic daha büyük bir makine ama görünüsü ve performansinin daha iyi oldugunda hemfikir ama sesi insani cidden rahatsiz edici bir tona sahip. Philip zaten düsünmüyorum cünkü bence linear olan makineler rotational olanlara göre daha iyi ama tabi kisiden kisiye, sakaldan sakala ve kullanimdan kullanima degisen bir durum buBu benim ilk makinem olacak, bundan önce asagidaki trimmer kullaniyordum cildim jilet ile tahris oluyor diye ve seneler önce babamin braun ile problem yasadigim icin ama sanirim bir makine almanin vakti geldi diyorum.

http://www.amazon.de/Moser-Pro-MINI-Trimmer-1584-0050/dp/B00372H4TI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1410116919&sr=8-2&keywords=trimmer

• Panasonic ES-LV95-S803 aldim, 799 a göre daha iyi oldugunu yazan cok fazla yer gördügüm icin. Aslinda bu benim ilk tras makinem ama dedim ki olmusken iyisi olsun. Geldigi gibi 3 günlük sakalimi tras ettim. Cildim biraz gerildi ama cidden jiletle tras olmus gibi oldum. Cildin alismasi muhabbeti insallah bende uzun sürmez ama anladim ki tras makinesini kullanmanin da bir teknigi varSesi öyle abartilacak kadar yüksek degilmis bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 10 Eylül 2014; 11:50:28 >
  • MACH25 M kullanıcısına yanıt
    Daha yeni 233 EUR verip LV95 aldim. LV81 218 EUR. LV95 her halükarda bu kadar az fark varken daha mantikli bence, sonucta eksigi yok fazlasi var
  • Hayırlı olsun..Gerçekten güçlü ve güzel bir makine Panasonic. Alışma süreci aslında şöyle , yüzünüzün makineye alıştığı kadar traş olma tekniğine de alışıyorsunuz. O da yaklaşık 1 ay sürüyor. Bence jiletle en önemli farkları,jiletle aynı güzellikte traş olsanız daha fazla tahriş ve yüzde çekilme oluyor. Ama makinede traştan sonra hem yüzünün acımıyor hemde tahriş daha az oluyor.
    Tesekkürler. Bana kalirsa Braun 9 serisinden sonra en iyi makine bu ama braun 9 serisinin de fiyati cok ucuk, onun icin alinabilir makineler arasinda en iyisi oldugunu düsünüyorum. Fiyati icin cok diyenler oluyor ama yilda en az 150 kez kullandigimiz bir alete verdigimiz parayi birde daha neler neler icin verdigimizi düsünmek lazim. Fotograf makinesi aliyoruz senede 10 kez kullanmiyoruz ama bu altein minimum 2-3 kati para veriyoruz. Yani bana kalirsa fiyati makul. Tras konusunda kesinlikle haklisiniz. Tras olma teknigi cidden önemli. En az gel-git ile trasi bitirmek gerekiyor sanirim cünkü uzun süre kullandikca bicaklarin isinmaya basladigini da hissediyorsunuz. 1 ay sonra falan tekrar degerlendirmemi yazacagim
  • Braun 9 Serisi mi 7 serisi mi? ) serisi var mı?
    Braun 9 serisi var hocam

http://www.braun.com/de/male-grooming/series-shavers/series-9.html
  • Türkiye de olmayınca konudan bir haber kalmışız. Teşekkürler :) Güzel makineye benziyor kullanıcı yorumlarını görmek lazım..
    Hocam aslinda benim bir sorum olacak. Ben top sakal falan birakmayi seviyorum ama sakalin kenarlarini bu makine ile almak cidden zor geldi cünkü makinenin basinin büyük olmasi sebebiyle nereye kadar gitmem gerektigini pek cözemedim. Bu tip durumlarda ne yapmak lazim bir fikriniz var mi?
  • Tavsiyem jiletle düzeltmeniz olabilir. Çünkü favori kesme bıçağı çok işe yaramıyor. Zaten benim gibi sakalı sık ve gür olan biri için jilet ve makine vazgeçilmez oluyor. Bazen makinenin almadığı yerler oluyor oraları da jiletle alıyorum hemen. Malesef makine alınca jileti atamıyorsunuz:)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.