Şimdi Ara

PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
24
Favori
71.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hdeniz

Hayırlı olsun öncelikle,yorumlarınızı bekliyorum.. Bu arada Lv 61 yerine LV 65 almak daha mantıklı,LV 65 de ek olarak otomatik sensör var,sakal yoğunluğuna göre,onuda istediğiniz gibi kapatabiliyorsunuz. Kapatınca LV 61 ile aynı oluyor,bence mantıklı...

Teşekkürler. Umarım sorunsuz bir şekilde kullanırım.
  • Size tavsiyem ıslak traş olmanız,zaten alışma sürecinde önerilen de ıslak traş. Sakalınız çok yoğun,çok gür ve çok karışık değilse bence bir sorun olmaz. Ve jiletten daha güzel bir traş çıkarıp yüzünüzün yanmadığını hissettiğinizde o zaman keyfinize diyecek kalmaz sanırım:)
  • quote:

Size tavsiyem ıslak traş olmanız,zaten alışma sürecinde önerilen de ıslak traş. Sakalınız çok yoğun,çok gür ve çok karışık değilse bence bir sorun olmaz. Ve jiletten daha güzel bir traş çıkarıp yüzünüzün yanmadığını hissettiğinizde o zaman keyfinize diyecek kalmaz sanırım:)

Aslında sakalla ilgili bir sorunum yok ama mach 3 ile uğraşmaktan bıktım. İlk zamanlar ıslak sonrasında kuru olmayı düşünüyorum.
  • Tabi kuru traş daha kolay oluyor gibi ama benim yüzümde tahrişe neden oluyor,eğer sizin için sıkıntı olmayacaksa kuru iyidir ama ıslak performansı bambaşka:) Bunu denediğinizde anlayacaksınız.
  • hdeniz H kullanıcısına yanıt
    Gelsin de bakacağım duruma göre. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Merhabalar Alpha yı öve öve bitiremediniz, bana 5 dk mesafedeler LV61 için görüştüm 599 TL diyorlar. LV65 yok diyorlar. Fiyat çok artmış. Kur mu bunda etkili bilemiyorum. Bu gün gidip görüşeceğim biraz daha indirim alabilirsem almayı düşünüyorum.

Edit LV65 yokmuş. stoklumarket.com dan 619,5 TL ye aldım. Bugün kargo yapacaklar. Kullandıktan sonra LV65 hakkında ki yorumlarımı yazarım.

Dostum merhaba,
    Alpayı gereksiz yere övmüyorum, sadece yaklaşık 10 senelik geliştirdiğim dostluğum neticesinde ve dostlara ve kendime aldığım sayısız ürüne binaen aldığım hizmet ve memnuniyetten bahsettim . Yoksa altı boş bir methiye değil yani.
    Fiyatlar zaten hep bu seviyelerde üç aşağı beş yukarı. Avrupada bu ürün 299 Euro perakende fiyat ile satılıyor mesela Frankfurtda bir elektronik mağazada görmüştüm geçen ay.
    İşin ilginç yanı orada da ESLV61 revaçta. LV65 pek göremedim. Daha öncede belirtmiştim zaten benim kişisel tercihimde LV61 oldu hep daha önce bu konuda çok yazmıştım. Bunu LV65 elime geçtiği zaman bir kez daha anladım. Tabi herkes benim gibi tıraş makineleri ile bu kadar alakadar değil. 2 makineye aynı anda sahip olma, mukayese etme, şansını elde eden pek kimse yoktur sanıyorum.
    Güle güle kullanın bu arada.

• Merhabalar;

Alpha ya gittim onlarda LV61 vardı 599 TL dediler. Ama ben LV65 istediğim için başka yerden aldım. Tabiki LV61 iyi bir cihaz ama ben onu alsaydım aklımda hep LV65 olurdu. O nedenle LV65 i tercih ettim. LV65 yurt dışında pahalı olduğu için satılmıyor diye düşünüyorum. Panasonic kendi sitesinde satış fiyatları

LV 61 - 249 USD

http://shop.panasonic.com/shop/model/ES-LV61-A

LV 65 - 359 USD

http://shop.panasonic.com/shop/model/ES-LV65-S

yani 110 dolar fark var. Burada da öyle olsaydı bende LV61 alırdım. Ama burada 20 TL fark ödeyerek LV65 i seçtim. Umarım sorunsuz bir şekilde uzun yıllar kullanırım. Sensörün faydasını görmezsem sensörsüz LV61 gibi kullanmaya devam ederim. Ama LV61 alsaydım sensörlü kullanma şansım olmazdı.

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 6 Ağustos 2014; 15:21:58 >

• Ürünlerin fiyatları aynı
    http://www.panasonic.com/de/consumer/koerperpflege-gesundheit/mens-care/rasierer.html

Tükiyede satılan ürünleri- tüm sektörlerde- mukayese yaparken Avrupa ile mukayese etmekte fayda var.
    Amerika apayrı koşulları olan bir piyasa ve genellikle çok yanıltır insanları.
  • Hmmm evet Almanya' da aynıymış. Bu arada elek ve bıçakları nereden almalıyız? Sahtesi var mıdır? Şimdi den almalı mıyız? Model eskidikçe bıçakların bulunması zorlaşır, fiyatları artar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 6 Ağustos 2014; 17:35:11 >
  • Braun 790CC araştırırken bu ürünü farkettim ama fiyatlara bakiyorum da aradaki fiyat 200 TL'den fazla. Sizce değer mi arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryildirim

Braun 790CC araştırırken bu ürünü farkettim ama fiyatlara bakiyorum da aradaki fiyat 200 TL'den fazla. Sizce değer mi arkadaşlar?

Braun 790CC kullanmadım bilemiyorum ama LV65 ile dün akşam ilk tıraşımı oldum. Mach3 ten daha iyi performans aldım.
  • quote:

quote:

Braun 790CC araştırırken bu ürünü farkettim ama fiyatlara bakiyorum da aradaki fiyat 200 TL'den fazla. Sizce değer mi arkadaşlar?

Braun 790CC kullanmadım bilemiyorum ama LV65 ile dün akşam ilk tıraşımı oldum. Mach3 ten daha iyi performans aldım.

Ne kadara ve nereden aldiniz?

• quote:

quote:

quote:

Ne kadara ve nereden aldiniz?

Buradan

http://www.stoklumarket.com/asp/product/5926/Panasonic-ES-LV65-Tiras-Makinesi

619,5 TL ye aldım.

• lv-61 uzun zamandır incelediğim fakat bir türlü alamadığım bir modeldi. şimdi yurt dışında çalışıyorum ancak burada da bulamıyorum. arkadaşlardan biri panasonic'in nisan ayında türkiye piyasasından çıktığını yazmış. yakın zamanda türkiye'ye geleceğim ve bir ihtimal lv-61 bulup alabilirim belki. ancak panasonic türkiye piyasasından çıktıysa bu alete yedek parça (bıçak vs.) bulma sorunu yaşanır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marem1

lv-61 uzun zamandır incelediğim fakat bir türlü alamadığım bir modeldi. şimdi yurt dışında çalışıyorum ancak burada da bulamıyorum. arkadaşlardan biri panasonic'in nisan ayında türkiye piyasasından çıktığını yazmış. yakın zamanda türkiye'ye geleceğim ve bir ihtimal lv-61 bulup alabilirim belki. ancak panasonic türkiye piyasasından çıktıysa bu alete yedek parça (bıçak vs.) bulma sorunu yaşanır mı?

Türkiyede var su anda LV61 ve LV65.

• Arkadaşlar Panasonic Esl LV 61 ile ilgili bir sorum olacaktı. Benim makine traş olurken bazen yüzüme bastırdığımda direk olarak 17000 devir olan temizleme moduna geçiyor. Bu ilk kez oldu geçen hafta ve artık olmaya devam ediyor. Bazen de yüzüme baskı yapmadan da yapıyor bu durumu. LV 61 kullanıcıların bu gibi şikayetleri var mı? Aynı problem sizde de mevcut mu? Eğer motor kısmında sorun varsa nerede yaptırmam gerekiyor??
  • Daha önce LV65 aldığımı söylemiştim. Daha önce mach 3 kullanıyorum ve bir sorun yaşamıyordum.
    LV65 ile 4 defa ıslak tıraş oldum, ilk seferde biraz kanlı oldu. Daha sonrakilerde daha az baskı yaptım bir sıkıntı olmadı. Fakat boyun bölgesinde sorun yaşıyorum. Tıraş sonrası kızarıklıklar oluyor. Bunu önlemenin bir yolu var mı?
  • 1. si biraz zaman geçmesi gerekiyor yüzünün makine ye alışması için. 2. si ise balsam ve bepanten kullanırsan nemlendirmiş ve korumuş olursun. Peki Jilet ile arasında fark yok mu? Mesela jiletle olduğun zamanki kadar yüzün yanıyor mu??
  • quote:

1. si biraz zaman geçmesi gerekiyor yüzünün makine ye alışması için. 2. si ise balsam ve bepanten kullanırsan nemlendirmiş ve korumuş olursun. Peki Jilet ile arasında fark yok mu? Mesela jiletle olduğun zamanki kadar yüzün yanıyor mu??

Jiletle bir sorunum yoktu. Makine rahat fakat boyun bölgesinde kızarıklıklar oluyor. Tabi zamanla alışacaktır diye düşünüyorum bende. Birde o bölgeyi almak biraz daha zor, öyle olunca bende bir kaç defa geçiyorum o nedenle de olabilir. Zamana bırakacağım artık. Yanma acıma pek yok. Kolonya sürünce yanıyor.
  • Hocam,kolonya sürmek cilt için direk tahrişdir.Kolonya eskilerden kalma bir alışkanlık ama kötü bir alışkanlık. Onun yerine nemlendirici hassas ciltler için balsam yada bepanthen. Zaten traştan sonra hassas ciltlerin kesinlikle alkol ve türevlerini kullanmamaları gerekiyor. Benim jiletle olan sorunum traş olduktan sonra cilt çekilmiş gibi oluyor ve gün içinde yanma oluyor sürekli. Sanırım pamuk gibi olsun diye tersten aldığımdan kaynaklanıyor ama öbür türlüde en kötü makineden bir farkı kalmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.