Şimdi Ara

PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
24
Favori
71.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buyukbang hocam traş makinenizde 'Makineyle tıraş sonrası ufak tefek üç beş kılın kaldığı yerler oluyor onları da 15-20 saniyelik bir işlemle jiletle alıyorum. ' demiştiniz o surun sonradan geçtimi nasıl hallettiniz bende de bir kaç yerde tek tük kıllar kalıyor yüzümün yada kılların yönünden olabilir onları makineye aldırmaya çalıştığımda tahriş oluştu. o bölgedeki kılları halen jiletle mi alıyorsunuz???
  • Evet aynen devam. Onların uçları genelde deriye yapışmış olduğundan sanırım makineye gelmiyor. Her tıraşta traş bıçağıyla bir rütuş geçiyorum mutlaka. Makineyle o tip kalan sakalları çok zorlamanın gereği yok, dediğiniz gibi tahriş yapıyor.

Bu arada geçtiğimiz günlerde çıktığım seyahatte yanıma makineyi almadım ve bir hafta traş bıçağıyla idare edeyim dedim. O bir hafta boyunca yüzüm parçalandı resmen. Makineye alışınca unutmuştum o sıkıntıyı, ne çekmişim senelerce. Makineme kavuşmayı iple çektim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 30 Mayıs 2014; 0:32:57 >
  • Evet benimde genelde deriye yapışan kılları makine almıyor, onları jiletle rütüşlamak daha mantıklı.Ve ıslak traşta kuru traşta herhalükarda 5 dakika sürüyor ve kanamadan tahrişsiz bence en önemli olan olay bu. Bende denemiştim bir hafta boyunca jilete dönmeyi ama gerçekten büyük eziyet,heryer kan revan oluyor:) Şimdi şehir dışında genellikle kuru oluyorum suyla sabunla uğraşmıyım diye,ama evde biraz konfor istediğimde ise ıslak traşı tercih ediyorum:)
  • Bu sabah biraz aceleyle işe gitmem gerekti ve uzun süre sonra ilk kez kuru tıraş oldum. Makineye iyice alışmış olacağım ki kuru traşım daha önceki tecrübelerime göre daha başarılı oldu. Islak traştaki gibi bir sinek kaydı değil (eli sakala ters gezdirince belirli bölgelerde takılma oluyor) ama görsel olarak gayet iyi bir sonuç elde ettim. Tahriş ve kanama olmadı (ıslakta zaten olmuyordu). En güzeli de kendi hız rekorumu kırdım ve traşı 3 dakikada tamamladım :D Köpük vs uğraşmayınca hız artıyor doğal olarak. Ayrıca bugün hiç traş bıçağıyla rütuşa gerek kalmadı, ama tabii her zaman olmayacak diye birşey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 30 Mayıs 2014; 11:56:42 >
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Kendi cildim üzerinden söylemek gerekirse kuru traş sanki cildi çok yıpratıyor ilk başlarda benimde kolayıma geliyordu fakat sonra baktım yüz tenim matlaştı. Şimdi köpük ile kullanıyorum tabi doğal olarak traş süresi uzuyor keşke bu ıslak traş için bir çözüm bulunsa köpük ve su makineyi randımandan düşürüyor. Bazı arkadaşlar jilet ile yüzeysel bir uygulama yapıyorlar fakat bu tarz işlem bende çok ters etki yaptı kıl dönmeleri çoğaldı bende bu işlemden vazgeçmek zorunda kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen benimde ilk başta, güzel oluyor ama bir iki hafta sürekli kuru olunca deri traş olurken pul pul oluyor,sanırım bir nevi tahriş oluyor. Kuru traşla ıslak traş arasında en fazla 2 dakika oynuyor,o da çok önemli değil bence. Bence en önemlisi ister kuru olabiliyosun ister ıslak. Yani alternatifli olması güzel bence,sadece kuru traşa mahkum olmamak güzel diye düşünüyorum.
  • Aynen, devamlı kuru yapılmaz. Benim yukarıda anlattığım tecrübemde aylar sonra ilk kez kuru traş yapmam bu sorun olmadı. Ama her gün olsam üçüncü gün cildim yanmaya başlar kesin. Birde ben ıslak traşla sinekkaydı traş olabildiğim için iki günde bir traş yeterli geliyor. Şu anki işimde bu sorun olmuyor. Kuru traşta tam sinekkaydı olmadığı için gün sonunda sakallar çıkıyor. İkinci gün yine traş olmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 2 Haziran 2014; 14:15:45 >
  • Merhabalar.

aşağıdaki 4 Panasonic modellerinden hangisini tavsiye edersiniz. lineer motor olayı artık aklıma kazıldı. ilk kez bir makina kullanacağım geçiş kolay olmayacak muhtemelen ama günlük traş olmak istiyorum. king marka bir makinayla traş olmayı deneyip yüzümün sivilce dolması sebebiyle çekimser kalıyorum gerçi panasonic te bu sıkıntıyı alışma evresinden sonra yaşamayacağımı öğrenmiş bulunuyorum.

sizce aşağıdaki modellerden hangisini almalıyım aralarındaki fiyat farkına değermi. avcı teknolojide bana 7036 nın yeterli olacağı söylendi.

LF51 803

LT31 K503

8243

7036

ayrıca braun 5030 modeli mediamark ta 370 tl iken kliksa da 200 tl bunumu seçmeliyim. onunla ilgili tek sıkıntımda devirden bahsetmiyor oluşu.

şimdiden teşekkürler
  • Lv 51 bence iyi bir başlangıç olabilir, Bence hem kuru hemde ıslak traş olabileceğin bir makine tercih etmelisin,Alışma süreci zaten 1 ay maksimum. Ama makine çok güzel bir kolaylık,ben 2 yıla yakın kullanıyorum ve jilet yanına yanaşamaz:)
  • uzun süre kullanmak ve sıkıntı yaşamak istemiyorsan lv61 yada lv65...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdeniz

Lv 51 bence iyi bir başlangıç olabilir, Bence hem kuru hemde ıslak traş olabileceğin bir makine tercih etmelisin,Alışma süreci zaten 1 ay maksimum. Ama makine çok güzel bir kolaylık,ben 2 yıla yakın kullanıyorum ve jilet yanına yanaşamaz:)

piyasada ürününb bir çok modeli kalmamış ve ben bu modelleri ,incelerken öyle çok büyük farklar görmüyorum sanki ama varır mutlaka bişiler.

Panasonic LT31 k503 modeli 270 tl ye buldum sizce alınmalımı. 61 e karşı ne kadar büyük bir kayıp yaşarım :)

Saygıla
  • Bence güzel bir tercih olur,Özelliklerine baktığınız zaman çok büyük farklar yok. Biri 13000 devir biri 14000 ,birde sanırım bıçak sayısı lv 61 de fazla. Zaten Lv 61 de oldukça pahalı o fiyata değer mi bilemiyorum.
  • Assorthic kullanıcısına yanıt
    vallahi bende alamadım daha,

ES-LT31-K503 ve lf-51 di sanırım bu ikisi arasında kladım yardımcı olacaklar varsa sevinirim.
  • Dün Alpa pazarlamanın istanbul istoçta bulunan ofisine gittik bir arkadaşımla. Malum Panasonic Türkiyeden Nisan ayı itibariyle tamamen çekildiği ve ithalatı sonlandırdığı için, artık piyasada hiçbir yerde mal kalmamış neredeyse . Böyle olunca da Alpa Pazarlama da stoklarındaki son ürünleri satıyormuş bize anlattıklarına göre. Yetkilinin söylediğine göre Panasonic in Türkiyeden çekilmesinde Gezi olayları ile başlayan süreçten sonra Euro kurunun aşırı artması sonucu firmanın rekabet edemez hale gelmesinin de rolu varmış. Bu yüzden de dediler ki - aynı ürünler bugün ithal edilse %20-30 daha pahalı olacakmış. Ellerinde birçok model gördüm çeşit anlamında. En pahalı LV61 lerden en ucuz serilere kadar. Biz orta segment bir tıraş makinesi aldık arkadaşa RT53 diye. Çok memnun kaldı kendisi. Yani demem o ki, eğer istanbulda oturuyor ve Panasonic tıraş makinesi , saç kesme vs. bakıyor ve bulmakta zorluk çekiyorsanız direkt Alpa Pazarlamaya gidin derim. Zaten ellerindeki son ürünler. Belki de artık hiç gelmeyecek.....ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim
    Bilmeyenler için adresini de vereym: istoç 36. ada mahmutbey, istanbul
    Telefonları : 02126597721

• MACH25 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Size zahmet LV95'i de yorumlayabilir misiniz? Bu arada shop.panasonic sitesine gore 65 modeli 61'de gore 200dolar daha fazla sirf sensor farki yuzunden bu kadar fark olur mu?) Sizce?

Karsilastirma linki:http://shop.panasonic.com/compare/?itemNbr=ES-LV95-S&itemNbr=ES-LV81-K&itemNbr=ES-LV65-S&itemNbr=ES-LV61-A

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackpaul

Merhaba,
    Size zahmet LV95'i de yorumlayabilir misiniz? Bu arada shop.panasonic sitesine gore 65 modeli 61'de gore 200dolar daha fazla sirf sensor farki yuzunden bu kadar fark olur mu?) Sizce?

Karsilastirma linki:http://shop.panasonic.com/compare/?itemNbr=ES-LV95-S&itemNbr=ES-LV81-K&itemNbr=ES-LV65-S&itemNbr=ES-LV61-A

Dostum daha önce bu konularda çok yazıldı, çizildi. 95 dediğin farklı bir model değil esasında. Sadece kimyasal solüsyonlu yıkama ünitesi var ki çok gerekli değil , bu fiyat farkına değmez ve ayrıca kartuşları da tr de satılmıyor zaten. Dolayısıyla şu anda alabileceğin en iyi makine fiyat performans bakımından LV61 dir. Bunu alpa 599 dan veriyor yanlış hatırlamıyorsam. Sonuçta 24 ay da garantili. Ellerinde kalan son stokları temizlemek için. Zaten adamlar da ifade ediyorlar; şu anda ithalat yapsak 299 € Avrupadaki perakende satış fiyatına yükselecek diye...Dolayısıyla bu fiyattan almak fırsat bence.
    info@alpapazarlama.com a mail at . Türkiyenin neresinde olursan ol gönderiyorlar hızlı bir şekilde

• Lv61 stoklumarkrtte 699 tl şuanda. Ve lv65 daha ucuz , 599 tl. Tuhaf bir durum değil mi ?

• MACH25 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Alpha yı öve öve bitiremediniz, bana 5 dk mesafedeler LV61 için görüştüm 599 TL diyorlar. LV65 yok diyorlar. Fiyat çok artmış. Kur mu bunda etkili bilemiyorum. Bu gün gidip görüşeceğim biraz daha indirim alabilirsem almayı düşünüyorum.

Edit LV65 yokmuş. stoklumarket.com dan 619,5 TL ye aldım. Bugün kargo yapacaklar. Kullandıktan sonra LV65 hakkında ki yorumlarımı yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 5 Ağustos 2014; 16:41:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Lv61 stoklumarkrtte 699 tl şuanda. Ve lv65 daha ucuz , 599 tl. Tuhaf bir durum değil mi ?

Orası ile de görüştüm, LV61 bulunamadığı ve stokta az kaldığı için pahalı dediler.
  • Hayırlı olsun öncelikle,yorumlarınızı bekliyorum.. Bu arada Lv 61 yerine LV 65 almak daha mantıklı,LV 65 de ek olarak otomatik sensör var,sakal yoğunluğuna göre,onuda istediğiniz gibi kapatabiliyorsunuz. Kapatınca LV 61 ile aynı oluyor,bence mantıklı...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.