Şimdi Ara

PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
24
Favori
71.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar.Size iki sorum olacak.
    Panasonic ES-LV65 modeli kafama yattı.Ancak fiyat olarak koç medikal'de613+5tl kargo=618
    stoklumarkette ise 634tl arada 15 tl fark var.
    1)-Sizce Koçmedikal'e güvenilir mi?
    2)-Ayrıca bu modelin bıçak ve eleklerini satan satıcı göremedim,sizin bildiğiniz satıcı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal34

iyi günler arkadaşlar.Size iki sorum olacak.
    Panasonic ES-LV65 modeli kafama yattı.Ancak fiyat olarak koç medikal'de613+5tl kargo=618
    stoklumarkette ise 634tl arada 15 tl fark var.
    1)-Sizce Koçmedikal'e güvenilir mi?
    2)-Ayrıca bu modelin bıçak ve eleklerini satan satıcı göremedim,sizin bildiğiniz satıcı var mı?

Stoklu marketten aldım hiç sorun yaşamadım.

Bu arada LV61 kullanan arkadaşlar ne sıklıkla yağlama yapıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her iki sitede de problem yaşayacağınızı sanmıyorum,hatta almadan önce arayıp teyit edebilirsiniz. Panasonic makinelerinin elek ve bıçak takımları Türkiye de yok malesef. Ebay,Amazon gibi sitelerden getirtebilirsiniz ancak. 60,65 dolar gibi fiyatları vardı.
  • Teşekkür ederim.Size ve tecrübesi olan arkadaşlara bir de şöyle sorum olacak;
    1_PANASONIC ES-RF31 Quadro abimin sayesinde tanışıp kullandım.Tespitlerim doğrultusunda bu es lv 61-65 kullanan arkadaşlar da traş olma süresi max9dk bende esrf 31 serisiyle aynı dk'da işimi hallediyorum. Ama nedense traş süresini 3,5dk da yapan duymadım(Devire göre üst modellerde daha hızlı traş olması gerekmiyor mu mantıken?)

2_ esrf 31'in motor lineer motor ve 10.000 devir ve 1 saat şarj ile 65dk kullanabiliyorsunuz.diğerleri 14.000 devir çalışma süreleri 45 ile 50dk

3_esrf ile traş olurken 10.000 devir 14.000 devir'e göre bariz bir şekilde düşük kalıyor ama sanılanın aksine sakalda bayılma veya zorlanma olmuyor.

4_birisi esrf31china es lv 61-65 serileri japon üretim.ama inanın o sağlamlık,kalite hissi verebiliyor esrf31.

5_3-5 sene sonra pil,elek,bıçak vs... sıkıntısı olduğunda (pil,bıçak vs... değişiyor olsa da)birine 240tl verdiğiniz için kaldırıp bir köşeye atabilirsiniz,ama diğerlerinin fiyatı göze alındığında bunu yapmanız pek mümkün değil:)Ve biliyorsunuzdur ki dh de esrf 31 quadro başlığı altında, binlerce 2-3 seneyi bulmuş kullanıcalar;halen makinanın kesim yapabildiğini ve nerdeyse ilk gün ki kadar performansının yeterli olduğu.

6_Son olarak bu karşılaştırmaları siz değerli dostlarım ele aldığınızda, nasıl bir tavsiyede bulunurusunuz;esrf31 quadro mu yoksa es lv65?

• Devirin güçlü olması elbette zamana yansır ama çok büyük bir fark yaratmaz. Genelde sakal yoğunluğunda işe yarar devir olayı yani makine bayılmaz:) Şimdi çok devir olayına kafayı takmamak lazım çünkü sakal yoğunluğu ve sıklığı da çok önemli. Ben 2 gün traş olmadığım zaman 14000 devirde zorluyor ama daha seyrek sakallı biri için aynı şey söz konusu olmayabilir. Söylediğiniz şeyler mantıklı elbette ama RF 31 de alsanız 65 de alsanız 2 sinide çöpe atamazsınız yani bir şekilde Ebay yada amazom dan o başlıklar gelir. Zaten elek ve bıçaklar 3 yıl rahat götürür. Arada çok fiyat farkı var dolayısıyla eğer hiç makine kullanmadıysanız rf 31 mantıklı seçim olur. Sakalınız çok yoğun değilse keza mantıklı olur. Çoğu kişi rf 31 den memnun. eğer şöyle derseniz bende para var en son modelini alacağım o zamanda mantıklı olur yani tamamen size kalmış bir durum. Ben Panasonic es lv 61 almadan önce Philips RQ1150 almıştım ve o makine hiç bana göre değildi yani sakalım gür ve tam kesemiyordu günlük traş olmam gerekiyordu. Onuda kullanan elbette çok kişi var ama bana uymadı malesef evde duruyor. Bazen onunla traş oluyorum ve Es lv 61 in ne kadar değerli olduğunu anlıyorum:)

• Tam beş yıl kadar efsane 8243 modelini kullandım. 5 yılda bir defa iç ve dış bicaklarini değiştirdim. Doğru düzgün yaglamasini bile yapmadım. Gerçekten 10 numara makineydi. 7 ay kadar önce makineyi is seyahatim sırasında kaybettim. Bir anda yeni makine alamayacağım için mecburen mach 3 e ani geçiş yaptım. Ve benim için işkence başladı. En iyi jeli kullanmama rağmen kesiklerden , yaniklardan ve kıl dönmesinden kurtulamadım. Tıraş tamamen eziyete dönmüştü benim için. Üstelik jilet ve jele dünyanın parası gidiyordu. Sakalim sert olduğu için bir mach 3 üç tıraş anda gidiyordu. Sonunda geçen ay dayanamadım ve parayi toparlayip lv61 aldım. Daha ilk tirastan dünya varmış dedim resmen. 8243 deki gibi hemen kuru tıraş oldum , jel ve kopuk derdi olmadan televizyon karşısında tıraş olmayı ne çok ozlemisim. 8243 benim için efsaneydi ancak lv61 onu bile geçmiş. Mach 3 le alamadığım yerleri bile aldı. 8243 le 9dk süren tiraslarim maksimum 6dk ya düştü. Adamlar sinek kaydı tıraşı resmen keyfe dönüştürmüş helal olsun. 8243 benim için "parasını en çok hak eden elektronik eşya" idi, lv61 simdiden aynı unvanı aldı. Bu cihazı yapandan , uretenden Allah razı olsun. Panasonic gibi markaların hak ettiği değeri gorememesi ise üzücü bir nokta(televizyonları da on numara ama ülkemizden çekildiler)

• quote:

Orijinalden alıntı: sho-ryu-ken

Tam beş yıl kadar efsane 8243 modelini kullandım. 5 yılda bir defa iç ve dış bicaklarini değiştirdim. Doğru düzgün yaglamasini bile yapmadım. Gerçekten 10 numara makineydi. 7 ay kadar önce makineyi is seyahatim sırasında kaybettim. Bir anda yeni makine alamayacağım için mecburen mach 3 e ani geçiş yaptım. Ve benim için işkence başladı. En iyi jeli kullanmama rağmen kesiklerden , yaniklardan ve kıl dönmesinden kurtulamadım. Tıraş tamamen eziyete dönmüştü benim için. Üstelik jilet ve jele dünyanın parası gidiyordu. Sakalim sert olduğu için bir mach 3 üç tıraş anda gidiyordu. Sonunda geçen ay dayanamadım ve parayi toparlayip lv61 aldım. Daha ilk tirastan dünya varmış dedim resmen. 8243 deki gibi hemen kuru tıraş oldum , jel ve kopuk derdi olmadan televizyon karşısında tıraş olmayı ne çok ozlemisim. 8243 benim için efsaneydi ancak lv61 onu bile geçmiş. Mach 3 le alamadığım yerleri bile aldı. 8243 le 9dk süren tiraslarim maksimum 6dk ya düştü. Adamlar sinek kaydı tıraşı resmen keyfe dönüştürmüş helal olsun. 8243 benim için "parasını en çok hak eden elektronik eşya" idi, lv61 simdiden aynı unvanı aldı. Bu cihazı yapandan , uretenden Allah razı olsun. Panasonic gibi markaların hak ettiği değeri gorememesi ise üzücü bir nokta(televizyonları da on numara ama ülkemizden çekildiler)

ESLV61 hakikatten de en iyi seçim. Güle güle kullan dostum

• Alpa pazarlama 650tl diyor.yaz başında 550tl diyorlardı.Hangi para biriminden bu kur farkı anlamadım.100tl binmiş üzerine.morhipodada aynı bende taksitle.

• Arkadaşlar 15 senelik philips kullanıcı olarak bende yorum yazayım, 15 sene sonunda (tabii arada model değiştim, son kullandığım aquatouch at-890dı) su geçirmez denen aletin su alması sonucu entegre yakması ile kaldırıp atmam bir oldu, makinesiz kalınca arkadaşın seri 5 braun cihazıyla traş oldum, baktımki bariz daha hızlı ve kuru traşta filipsi direk eziyor, bunun sonucunda az bir araştırmayla dünya listelerinde ilk 3 e giren 790ccmodeli braun u aldım, panasoniğide biliyorum, 15 seneden fazladır ıslak-kuru makinalar kullanan biri olarak size tavsiyem, ıslak traş yapan yani köpükle jelle yapan cihazlar tam bir eziyet, tamam iyi güzel ama traş süresi uzar, yıkamak dert, kurutmak lazım, suya senelerce daynamaz, sakın 2-3 seneden sonra abartmayın, su alır, özelliklede filipsler..

Sonuç olarak ıslak kuruya takılmayın, en güzel ve hızlı traşı kuruda alırsınız, panasoniğin köpüklü traşına fazla takılmayın yani, ayrıca 790 da ıslak yapar ama gerek yok, zamanla bıçaklar zarar görür, hiç boşuna aksini düşünmeyin, iki cihazda güzel, ama beni cezbeden braun oldu, kuruda süper alet, o yüzden hangisi uygun gelirse onu alın, kuru traşta iyi olan en sağlam ve iyi olandır aklınızda bulunsun.

bu arada Braun 7090cc bulursanız alabilirseniz alın, bu alet çok iyi, pana yı aramazsınız kesinlikle.

• Öncelikle traş kişiden kişiye değişen bir durum. Kuru traş cildi yağlı olmayanlar için güzel olabilir ama benim gibi yağlı ciltler için pek mümkün olmuyor. Panasonic ile Braun kendini ispatlamış markalar. Islak traş performansı panasonicte jiletten daha iyi. Tabi braun daha uygun fiyatlı panasonice göre. Ama panasonic daha güzel gibi geliyor bana...
  • hdeniz H kullanıcısına yanıt
    Cilt durumu elbette önemli, cildi kuru olan Braun alsın, ıslak traşa mecbur değilseniz hiç girmeyin, kuru çok daha hızlı ve temizleme derdide yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimelle

Cilt durumu elbette önemli, cildi kuru olan Braun alsın, ıslak traşa mecbur değilseniz hiç girmeyin, kuru çok daha hızlı ve temizleme derdide yok gibi.

Benim cildim yağlı ama hassas. Jiletli traştada zaten her traşta yüzüm kan gölüne dönerdi. Yaklaşık bir senedir kullandığım LV65 traş makinemle sonuncusu geçen hafta olmak üzere toplam 6-7 kere kuru traş olmayı denedim. Maalesef her seferinde tahriş yaşadım. Benim için jiletle traştan iyi ama makineyle ıslak traştan kötü. Islak traşta sıfır tahriş yaşıyorum.

• buyukbang kullanıcısına yanıt
    Cilt elbette önemli, ıslak tıraş uygunsa sizdeki makine ideal demektir. :)
  • Braun 7-790cc-4 vs panasonic lv 61 mi braun kuru panasonic ıslak kuru ama kurudu braun kadar iyi değil braun un temizleme aracı var panasonic de yok panasonic 5 bacaklı braun 3 sizce hangisi olmalı. .

• Braun 7-790cc -4 mu panasonic lv 61 mi hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: hipicik

Braun 7-790cc -4 mu panasonic lv 61 mi hangisi

ESLV61
  • bence yaprak jilet ve güzel bir ED makine...:)
  • RapscallioN kullanıcısına yanıt
    merhaba, biz türkiyede bu modelleri bulamıyoruz maalesef bulsam hemen alırdım... lv 95 in fiyatı ne kadar bilgi verebilir misiniz? bu arada ben lf 51 kullanıyorum 10 numara bi makina, lv 95 in daha üstün özellikte olduğunu düşünürsek panasonic'i kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • murocu M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 230 EUR civari bir para vermistim. Pahali bu meletler vallahi
  • hipicik H kullanıcısına yanıt
    kuruda braun kadar iyi olmadığını kim söyledi? lf 51 kullanıyorum 2 yılı geçti çok memnunum tavsiye ederim... bi damla sıvı sabunla çeşmeye tut tamam.... en ufak bi keskinliğini kaybetme yada performansında azalma henüz yok....
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.