Şimdi Ara

Panasonic ES8103S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amerikadan bu mereti 70 dolara almayı düşünüyorum amacım kuru tıraşta sinek kaydı yapması ve yüzü tahriş etmemesi sizce almalımıyım

• güncel
  • güncel
  • bende aynısını düşünüyorum ama bi cevap yok sanırım.
  • Ben de canlandırayım eski konuyu. Şuan 70$ fiyatı bulunuyor 20$ da kargo ile gümrüğe takılmadan gelir. yaklaşık 1000 kişi yorum yapmış amazonda. 4.5 yıldız ortalama var.

Bu cihazdan kullanan kimse yok mu?
  • Benimkisi geldi fakat daha şarj etmedim tr deki muadili model hangisi acaba.
  • hocam memnunmusun makineden sinek kaydı yapıyomu kuru traşta iyi mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55PUS8602
    7 yıl önce açıldı
    plazma tv. Panasonic TX-P42G20E
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuyu hort,
    ben de ebayden siparişi verdim 90 dolar+30 dolar kargo=227 tl. umarım iyi olur. babama 7101 almı,tım türkiyeden o memnun üst model diye kendime bunu aldım
    hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversoldier1

konuyu hort,
    ben de ebayden siparişi verdim 90 dolar+30 dolar kargo=227 tl. umarım iyi olur. babama 7101 almı,tım türkiyeden o memnun üst model diye kendime bunu aldım
    hayırlısı

Biraz pahalıya sipariş vermişsiniz ama umarım gümrüğe takılmaz. 75 euro limit var gümrükte. Takipli devlet postasıyla gelmesinde fayda var ama biraz vakit alır.

Onun dışında güzel makine ben memnunum. Sadece çene altı biraz uğraştırıyor. Yaklaşık 4 dakikada tıraş tamamlanıyor.
  • Evet fiyat şu an bu ebay de(89,95 dolar) daha düşük fiyat yok.satıcıdan faturayı 70 dolar civarında kestirdim, gümrük sıkıntısı olmaz umuyorum, dediğim gibi babama aldığım 7101 den daha verimli olacağına inanıyorum, elime geçince deneyimlerimi paylaşırım.
  • ebay'deki siparişimden 20 gün sonra makinem bana ulaştı.

Süreci şöyle özetliyeyim; 29 Nisan 2013 siparişi verdim
    30 Nisan 2013 Texastan satıcı postaya verdi
    3 Mayıs Chicago'dan yola çıktı
    16 Mayıs Türkiyeye ulaiştı, paket üzerindeki bedel 72 $ olduğu için gümrükle ilgili bi sıkıntı olmadı
    18 Mayısta İstanbuldan Bursaya geldi ve 20 Mayısta dağıtıma çıktı, adreste olmadığım için 21 Mayısta PTT işyerine gidip kendim elden aldım.Toplam süre(21 Gün)
    Ödediğim toplam bedel:227,62 TL

Kullanım:Son bir aydır babamın 7101(panasonic) makinesini kullanıyordum, bugün yeni makinemi kullandım ıslak ve köpüklü olarak gerçekten müthiş bi deneyimdi.Motor gücündeki fark çok bariz.Bu modelin sesi daha tiz.Şarjı 1 saat civarında sürdü,ilk traşımda bataryanın %20 sini kullandım demek ki tek şarjla 5 traş.(sakal yapım çok gür biraz zaman alıyo, boyun bölgemi de traş ediyorum)

Sonuç; verdiğimin karşılığını tamamen aldım müthiş performans umarım zamanla düşmez.

• Panasonic makinenizin bakımını (yağlamasını) nasıl yapıyorsunuz?
  • Aldım ince makine yağı, kaldırdım eleği, bıçakların üzerine ve makine ile birleşim yerine damlattım.Bundan sonra haftada 1 kere uygulayacağım.
  • Ben hiç yağlamadım. O tarz bir uyarı klavuzda var mı? Bir faydasını gördünüz mü?
  • Panasonic'in daha üst modellerinde aldığınız kutunun içinde bakım yağı çıkıyormuş. Bence yağlamak lazım. Faydasını gördün mü derken zaten makinem çok yeni olduğu için performansı çok yüksek. Ama bi yerde okumuştum uzun süre kullanan bi arkadaş yağlama yapmış ve memnun kalmış. Yağlanmasını tavsiye ederim.
  • http://www.amazon.com/gp/product/B001DNE3KQ/?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&linkId=YYIGZA3IJWQWPRFM&m=ATVPDKIKX0DER&linkId=QGKTKZL65BF75S37

Amazonda şuan kargo dahil 170 lira. 80 yazdığına bakmayın fiyatın. You save'in altında coupn 20 yazıyor ve o 20 dolar ödeme ekranına gelince fiyatı 60 yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924F1980 -- 2 Ağustos 2014; 16:19:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arke9

http://www.amazon.com/gp/product/B001DNE3KQ/?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&linkId=YYIGZA3IJWQWPRFM&m=ATVPDKIKX0DER&linkId=QGKTKZL65BF75S37

Amazonda şuan kargo dahil 170 lira. 80 yazdığına bakmayın fiyatın. You save'in altında coupn 20 yazıyor ve o 20 dolar ödeme ekranına gelince fiyatı 60 yapıyor

Bende kargo dahil 230lira görünüyor. Kupon kişiye özeldir belki, kupon kodu olsaydı alacaktım, ödeme onayına kadar geldim ama düşmedi. Yurtdışına çıkma ihtimalim olduğu için kısa bir süre daha erteleyeceğim, y.dışında da uygun fiyatta bulamazsam aşağıdaki ürünü alacağım:

http://www.webdensiparis.com/urun/panasonic-es-sl41-s503-islak-kuru-sarjli-tiras-makinesi_1110511.aspx

• Ağustos sonunda Amazon dan verdiğim siparişim 15 Eylül'de elime ulaştı, ekstradan fişi içi çevirici aldım.

Şimdilik memnunum, proglide gibi sinekkaydı olmuyor ancak iş görüyor, herhangi bir rahatsızlık vermedi yüzüme. Ayrıca traş zamanım da kısaldı. Şarj süresi de yeterli, hızlı traş olursanız 10 defa traş olabilirsiniz, 1 saatte tamamen şarj oluyor. Şarj olurken traş olamıyorsunuz.

Kargo dahil 160tl ye aldım, amazon düzenli aralıklarla panasonic traş makinelerinde indirim yapıyor, ben aldığımda 54USD +18USD kargoydu ürünün fiyatı.

http://www.amazon.com/Panasonic-ES8103S-Electric-Shaver-Nanotech/dp/B001DNE3KQ/ref=sr_1_1?s=hpc&ie=UTF8&qid=1411798322&sr=1-1&keywords=ES8103S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.