Şimdi Ara

Panasonic FS30 329TL iyimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

artık bir dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum bütcem çok fazla değil zaten kullanma amacım da gezerken orda burda fotoğraf çekmek, video zaten sevmiyorum. O yüzden gece ve gündüz çekimi güzel olan bir makine sitiyorum sizce bu makine bu fiyata nasıl ya da başka öneriniz varmı bu fiyata?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reflexx_ -- 10 Ekim 2010; 14:46:58 >

• Kimse yardım etmeyecek mi?
  • sıfırmı nerde
  • Fazla zoom foto kalitesini bir miktar düşürür o yüzden ben FS11 diyorum
  • bence kaçmaz 320tlye bestbuyda.. diyafram aralığı kardeşlerine göre ksıtlı ama zoom sınıfında çoğu makinanın siyafram değeri fs30 gibi...
  • evet bestbuy'da sıfır 329 tl'ye. gittim aldım cevapları bekleyemedimartık:) 8gb sdhc'de de kampanya vardı onuda 30 a aldım hatta paket vardı taşıma çantası, kart ve mini tripod 50'ye ama tripod kullanmıyacağımı düşünerek onu almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reflexx_

evet bestbuy'da sıfır 329 tl'ye. gittim aldım cevapları bekleyemedimartık:) 8gb sdhc'de de kampanya vardı onuda 30 a aldım hatta paket vardı taşıma çantası, kart ve mini tripod 50'ye ama tripod kullanmıyacağımı düşünerek onu almadım.

hayırlı olsun iyi bir seçim yaptınız f/p iyi bir makina pişman olmayacaksınız
  • selam .. hayırlı olsun.memnunmusunun ? biraz bahsedebilirmisin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.