Şimdi Ara

PANASONİC Klima Kullanıcıları Buraya... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
6
Favori
57.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PANASONİC Klima Kullanıcıları Buraya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antısekurıt

Arkadaşlar olayı çok abartmışssınız vede cevap yazanlar genellikle ya başka markacılar yada elebaşları.
    Bu ürün TR de 3 yıldır zaten satılıyor,-5 24saat çalışmaz demek klima defroza giripte 3 gün çıkmayacak değil sonuçta.
    Bu gun iklimlendirme pastasının %60 bölümüne sahip olan yerli ürünler -15 mi de satılıyor.
    Ben şahsen 2 yılddır MKE olan ürünlerden 2 adet kullanıyorum gayet menunum.
    Şikayet olarak mesaj az eleştiri mesajı daha fazla ürün kötülemek ise niyetiniz vestelde başlayın derim.

Vestel mi eve giremez, o ne hiç bir ürünü iyi değil ki.
  • Eve öğle bi giriyor çıkışı yok,mahkeme kararı ile çıkarıyorsun.
  • quote:

Eve öğle bi giriyor çıkışı yok,mahkeme kararı ile çıkarıyorsun.

Ben benim evden sorumluyum.

Eski haier olan mallıırna lafım yok zaten üstünde yazıyordu.
    Haier - Vestel diye.
  • quote:

Arkadaşlar olayı çok abartmışssınız vede cevap yazanlar genellikle ya başka markacılar yada elebaşları.
    Bu ürün TR de 3 yıldır zaten satılıyor,-5 24saat çalışmaz demek klima defroza giripte 3 gün çıkmayacak değil sonuçta.
    Bu gun iklimlendirme pastasının %60 bölümüne sahip olan yerli ürünler -15 mi de satılıyor.
    Şikayet olarak mesaj az eleştiri mesajı daha fazla ürün kötülemek ise niyetiniz vestelde başlayın derim.

Anti arkadaş olayı biraz kaşıyoruz ama,vatandaşın sıkıntısı var.He konuda objektif olalım.Her markada sıkıntı olur zaman zaman,önemli olan bu sıkıntıya çare bulmak ,sorunu aşmak.Sen evde MKE kullanıyorsun,senin klimanın dış ünitesinin yanında kondanser var mı? Bırakalım -5,-15 i ,olay bu değil,bu sıkıntı kondanserin yanından kaynaklanıyor.Bunu sende ,bende çok iyi biliyoruz.

Bu senin dış ünitemidir.

Şimdi asıl soru şu ,yanında kondanser olmayan(yani L petek olmayan) klimalar milletin evine girdi (Arç,ves,değil bunlar ha Pan...)Yani sen ne diyorsun girdi çıkmaz mı? Ayrıca her şeyi üzerine alınma ,sende bir çok makina ile çalıştın ve çalışıyorsun,sadece Pan. sen çok savunduğun için sana sorduk.Tabi bu arada tüm ilgili Pan. arkadaşlara da soruluyor.

Gelecekmiş,değişecekmiş boş ver,girenleri kim çıkaracak,onu deyiver sen....

• quote:

Ocakta gelecek Panasonic ürünler.

Ocağın kaçında gelecek belli mi?
  • Gelen fiyat listelerindeki kod bu.Yakındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Anti arkadaş olayı biraz kaşıyoruz ama,vatandaşın sıkıntısı var.He konuda objektif olalım.Her markada sıkıntı olur zaman zaman,önemli olan bu sıkıntıya çare bulmak ,sorunu aşmak.Sen evde MKE kullanıyorsun,senin klimanın dış ünitesinin yanında kondanser var mı? Bırakalım -5,-15 i ,olay bu değil,bu sıkıntı kondanserin yanından kaynaklanıyor.Bunu sende ,bende çok iyi biliyoruz.

Bu senin dış ünitemidir.

Şimdi asıl soru şu ,yanında kondanser olmayan(yani L petek olmayan) klimalar milletin evine girdi (Arç,ves,değil bunlar ha Pan...)Yani sen ne diyorsun girdi çıkmaz mı? Ayrıca her şeyi üzerine alınma ,sende bir çok makina ile çalıştın ve çalışıyorsun,sadece Pan. sen çok savunduğun için sana sorduk.Tabi bu arada tüm ilgili Pan. arkadaşlara da soruluyor.

Gelecekmiş,değişecekmiş boş ver,girenleri kim çıkaracak,onu deyiver sen....

Hocam haklısın fakat bu ürün millete kataloğunda -15 kadar ısıtıyor diye satılmadı,seçenek olarak sunuldu alan aldı almayan başka bir ürün aldı.
    Şimdi-15 olan geliyor buseferde başka sorunlar çıkar dediğiniz gibi sorun çözüldükçe o ürün satılır.
    Millete girdi de bize girmedimi

• Panasonic klimalar Almanya’daki IFA Fuarı’nda dikkat çekti!
    Dünyanın en büyük klima ve kompresör üreticilerinden Panasonic, genişleyen ürün yelpazesi ve yenilenen klima ve ısıtma/soğutma sistemleriyle Berlin’de düzenlenen IFA-Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda yerini aldı. Panasonic’in ısıtme ve soğutma için atık ısıyı kullanan öncü “heatcharge teknolojisi”ni de tanıttığı fuarda, Panasonic Etherea klima ve süper verimli Aquarea 3/5 kW havadan suya ısı pompaları fuar katılımcıları tarafından yoğun ilgi gördü.

Klima ve ısıtma/soğutma sistemleri kategorisinde sunduğu geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Panasonic, Berlin’de düzenlenen IFA Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tüketicilerle buluşturdu. Panasonic, enerji tasarrufu sağlayan, yüksek kalite ve performans sunan, her türlü binanın ihtiyacını karşılayabilen, farklı ısıtma ve soğutma çözümleriyle fuarda öne çıktı.

Panasonic, ev ısıtma sistemlerinde çıtayı yükselten, öncü heatcharge teknolojisini de fuarda tanıttı. Bu yenilikçi sistem atmosferdeki atık ısıyı heatcharge teknolojisi ile depolama ve biriktirdiği enerjiyi evinizi ısıtmak için kullanma esasına dayanıyor. Dışarıda hava -25 derece gibi düşük bir seviyede olsa bile, sistem çalıştırıldığı andan itibaren hızla ısınma sağlıyor. Sürekli ve sabit ısıtma sağlayan heatcharge teknolojisi 7.7kW ve 8.4kW kapasitelerinde sunulmaktadır. Üniteler soğutma modunda -10 ºC’den 43 ºC ‘ye ve ısıtma modunda -25 ºC’den 24 ºC’ye kadar çalışma aralığı sağlamaktadır. Ayrıca geleneksel klima sistemlerinde dış ünitenin defrost sürecinde odanızı ısıtmak için sıcak hava sağlanamaz ve oda sıcaklığı düşer. Fakat bu sorun heatcharge sisteminde oluşmaz, odanızda sürekli ve sabit sıcaklığa ulaşırsınız. Panasonic klima serisinde kullanılan bu teknoloji, Panasonic ürünlerinin diğer konut tipi ısıtma çözümlerinden çok daha etkili olmasını sağlıyor.

Cep telefonuyla kontrol edilen klima!
    Güneş ışığı sensörü ve IntesisHome akıllı telefon kontrolü ile yenilenen EcoNavi özellikli Panasonic Etherea klima, evlerinde ideal havayı yaratırken tasarruf yapmaktan da vazgeçmek istemeyen tüketicilerin ilgisini çekti. Odanın içindeki güneş ışığı değişikliklerini tespit eden güneş ışığı sensörü ve Eco Navi akıllı sensörleri sayesinde yeni Etherea klimalar, herhangi bir inverter klima ile kıyasla soğutma modunda yüzde 35, ısıtma modunda yüzde 45 tasarruf sağlıyor.

Panasonic Etherea klimalar, yeni nanoe-G hava temizleme sistemi sayesinde evlerde ideal havayı yaratırken, çocuklar ve yetişkinler için sağlıklı bir ortam da sağlıyor. Yeni nanoe-G hava temizleme sistemi, odadaki havayı temizlemek için iyon ve radikallerden oluşan ince, nano teknoloji parçacıklarını kullanıyor ve havadaki bakteri, virüs ve küfün yüzde 99’unu temizleyebiliyor. Evde kütüphane sessizliği yaratacak kadar düşük bir ses seviyesinde çalışan fanıyla Panasonic Etherea klimalar, piyasadaki en sessiz klimalardan biri olarak dikkat çekiyor. Intesis tarafından tasarlanan yenilikçi IntesisHome akıllı telefon kontrolü eklenen Panasonic Etherea klimalar, akıllı cep telefonu ve PC aracılığıyla da kolayca kontrol edilebiliyor. IntesisHome sayesinde dünyanın her yerinden cep telefonuyla evin sıcaklığını ayarlamak ve daha eve gelmeden evde ideal havayı yaratmak mümkün.

En geniş ısı pompaları ürün yelpazesi Panasonic’te!
    Panasonic, fuarda Aquarea grubuna yeni eklediği küçük kapasiteli, süper verimli Aquarea 3/5 kW havadan suya ısı pompalarını da tanıttı. Günümüzün düşük enerji piyasası taleplerini mükemmel bir şekilde karşılayan yeni Aquarea 3/5 kW modelleri yalnızca ısıtma ile ısıtma ve soğutmalı versiyonlara sahip. Panasonic’in patentli soğutma çevrimi ve akış kontrolü, olağanüstü bir enerji performansı sağlayacak şekilde, yüksek verimliliğe sahip bir inverter ve ısı değişimi modülüyle birleştirilmiş bulunuyor. COP (performans katsayısı) 4.61 (3 kW modeli) ile sınıfının en iyisi olarak nitelendiriliyor.

Süper verimli 3/5 kW üniteleri -15°C’ye kadar düşük dış ortam sıcaklıklarında bile 55°C’lik sıcak su sağlayabiliyor. Aquarea 3/5 kW modellerinde çevre dostu soğutma gazı R410A kullanılıyor. Aquarea üniteleri tek fazlı ve çift bloklu (iç ve dış üniteler birbirinden ayrı) olarak sunulmaktadır. Aquarea 3/5 kW modelleri çok çeşitli işletim şartları için uygun olup, günümüzün zorlu konut enerji hedefleri için gaz yakıtlı kazanlardan daha enerji verimli bir çözüm sunuyor. Örneğin, -7°C dış ortam sıcaklığında 45°C’lik sıcak su üretilirkenki COP 2.8 iken, başlangıç enerjisi dikkate alındığında gazlı kazanlardan çok daha üstün olduğu görülüyor.

Dünyanın en büyük klima ve kompresör üreticilerinden Panasonic, şu an Mono ve Multi Split serisi, yarı ve tam ticari serileri, Eco I VRF Sistemi ve Aquarea Isı Pompaları olmak üzere farklı kategorideki ürünleriyle tüketicilerin ısınma ve soğutma konusundaki farklı ihtiyaçlarına cevap veriyor.

• Sen ne anlatıyon medikal bilader. Kopyala yapıştırı bırak.Bildiğin bir şey varsa yaz çiz. Masal anlatma.

Anti cim söylese senin kliman hangisi. L mi ,I mı???
  • yav hehe.

biri bari sattgı haricindede bilgi verse adam sattıgı mala gaz veriyor.

biraz tarafsız ol panacı kardeş

yarın başka markaya geçsen panayı tanımazsın be
  • quote:

Gelen fiyat listelerindeki kod bu.Yakındır.

Bu yeni gelecek modeller Etherea serisi mi ? değilse onların yeni modelleri ile ilgili bir haber var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bir ilk daha

ya 3 gün -5 den fazla olursa ne olacak ?

adamlar açıkça bildirmişler bu cihaz azami -5 derecelerde çalışır diye ,zaten o söylenen - 5 en fazla o dereceye kadar çalışır demektir

bugün -15 diye satılanlar dahi ben inanmıyorum - 15 lerde çalışsın yani alacak kişiler bunu bilmeliler

çalışmaz derken çalışır ama birkaç dakika çalışıp sonra hop defrost bu böyle devam edip gider ,tabi bu durumda ne kadar ısınırsınız onu bilemem

ya aslında ben bu klima bölümene yazmaktan nefret ediyorum ama yok artık denilecek mesajlar görünce dayanamıyorum

bizim ticaret anlayışımıza bayılıyorum ,sıkıştımı ,al işte kullan ulen ,çok fazla da gak guk etme şeklinde akıl verenlere ise bayılıyorum

aslında onlarda haklı ,bu ülkede ne yapsan yanına kar kalıyor ,sıkıyorsa bu satış şeklini abd. veya ab. de yapta görelim

adamı doğduğuna pişman ederler ,nerde bizim en ufak bir hata yaptığında papucunu çatıya fırlatan ustalarımız ,ben her zaman söylerim bu demokrasi bize bir numara büyük geliyor

güya ab. ye girecekmişiz ama adamlar bizi dinimizden dolayı almıyorlarmış ,geçiniz efendim ,kanun koyup kendisi uymayan acayip bir milleti alıpta başına belamı etsin adamlar ,biz afrika birliğine layık bir milletiz ancak kafamız oraya uyar

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Sen ne anlatıyon medikal bilader. Kopyala yapıştırı bırak.Bildiğin bir şey varsa yaz çiz. Masal anlatma.

Anti cim söylese senin kliman hangisi. L mi ,I mı???

MKE hocam
  • panasonic kıt-e9pke

•  PANASONİC Klima Kullanıcıları Buraya...
  • Merhaba arkadaşlar ben gün itibariyle Panasonic KIT-E9MKE ETHEREA-INVERTER serisi klima almıs olmaktayım. Acaba bu üründen kullanan varmı yorumlarını alabilirmiyim. Bide foruma bakarken aynı modelin NKE diye bir modeli daha var acaba arasındaki farklar nelerdir. Şimdiden teşekkür ederim bilgileriniz için.
  • Arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum panasonic etheria kullananlar bakabilirmi acaba, iç ünitenin (kapak) ön yüzü sık sık (2-3 günde bir) siyah leke oluşuyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loverman

Merhaba arkadaşlar ben gün itibariyle Panasonic KIT-E9MKE ETHEREA-INVERTER serisi klima almıs olmaktayım. Acaba bu üründen kullanan varmı yorumlarını alabilirmiyim. Bide foruma bakarken aynı modelin NKE diye bir modeli daha var acaba arasındaki farklar nelerdir. Şimdiden teşekkür ederim bilgileriniz için.

Hayırlı olsun yanlız yurt dışında KIT-E9-MKE-3 diye bir model satılıyor sondaki -3 ibaresi , -15 dereceye kadar çalışabildiği anlamına geliyor yani sizin aldığınız -5 e kadar çalışan model yanlış bilmiyorsam. Forumda soğuklarda çok fazla defros a girdiğine dair şikayetler var , ona göre çok soğuk yerlerde yaşıyorsanız bu olayı bir araştırın takılmadan önce çaresine bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfklima

kit-e9-pke nin görseli sanırım bu ?

Yabancı bir sitede kit-e12-pke nin resmini koymuşlar ikisi aynı olması gerekmez mi ?

http://funnatic.es/panasonic-panasonic-kit-e12-pke-panasonic-kit-e12-pke-aire-acondicionado-etherea-blanco-1x1-p-9222.html

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.