Şimdi Ara

PANASONİC Klima Kullanıcıları Buraya... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
6
Favori
57.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam ama yanıp sönmediği zaman ne işlem yapıyor yanıp sönmesi bir ikaz değil mi sabit yanıyordu 3 aydır bazen yanıp sönerdi sonra düzelirdi 24 saattir yanıp sönüyor ben bunun sebebini merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35sadık35

Tamam ama yanıp sönmediği zaman ne işlem yapıyor yanıp sönmesi bir ikaz değil mi sabit yanıyordu 3 aydır bazen yanıp sönerdi sonra düzelirdi 24 saattir yanıp sönüyor ben bunun sebebini merak ettim

hocam ben hep açık kullanıyorum.hep sabit yanıyor.hiç yanıp sönmedi.bence siz kulak temizleme pamuğuyla iyon jeneratörünün etrafındaki aralıkları yavaşça temizleyin...kullanma kılavuzunda öyle yazıyordu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antısekurıt

quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilirer

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Orijinalden alıntı: dfklima

panasonic klimalarla ilgili bilgi almak isteyenler sorularınızı bekliyorum
    saygılar,

http://forum.donanimhaber.com/m_69634531/tm.htm

Şu konuya açıklık getirin ama dürüstçe, satıyorsunuz veya bayi diye değil.

Nedir bu - 5 = -15 muhabbeti, arka konderleri yarım olan 12.000 - 15.000 etherialar hakkında ne diyeceksiniz.

panasonıclerde bu kadar defros sorunu olduğunu bilmiyordum forumlarda öğrenmiş olduk biraz daha takip yapıp iyi bir klima almayı düşünüyorum

Ya hala şu defros olayını anlamış değilim egede sıksık defros yapan ürünü montaj yapan servisten şüphe duyarım.

defrost servis hatasimi?
    peki -5 cihazla sorun yasayan kullanicilar icin tavsiyeniz?

Servis ten kaynaklanan bir hata varsa eğer,Ürün gazı dikatli ve yavaş bir şekilde atılır,uzun bir vakumlama dan sonra dijital terazi ile gaz şarzı yapılır.Tekrar söğlüyorum ege bölgesinde geçen kış 3 günlük bir kar yağışı olmuştu benim e15-mke 10saatlik bir çalışmada sadece 3defa defrosa girdi ve süreleride 3dk geçmedi.e9mke olan ürünüm ise hiç defrosa dahi girmedi.

Seninkiler MKE ,sıkıntılı denenler ise NKE

olay zaten bence -5,-15 meselesi değil.Olay gayet net,kondanser yapısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kiral33

quote:

Tamam ama yanıp sönmediği zaman ne işlem yapıyor yanıp sönmesi bir ikaz değil mi sabit yanıyordu 3 aydır bazen yanıp sönerdi sonra düzelirdi 24 saattir yanıp sönüyor ben bunun sebebini merak ettim

hocam ben hep açık kullanıyorum.hep sabit yanıyor.hiç yanıp sönmedi.bence siz kulak temizleme pamuğuyla iyon jeneratörünün etrafındaki aralıkları yavaşça temizleyin...kullanma kılavuzunda öyle yazıyordu galiba.

İyon jeneratörü tam olarak nerede netten aradım bulamadım
  • quote:

quote:

quote:

pm attım.

• Izmir de oturuyorum. Şu an dışarısı 0 derece. Klimayı 28 dereceye alıp powerfull sectigimde ağız sıcaklığı 51 dereceyi gördü. 1 kez 2 dakika kadar defrost yaptı. 10 dk. Sonra inverter a grip ağız sıcaklığı düşmeye başladı. 26 dereceye aldım yaklaşık 2 saattir normal modda çalışıyor, ağız sıcaklığı 38 derece defrost a hiç girmedi daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

nano g ışığı akşam yanıp sönüyordu kapattım şimdi açtım halen yanıp sönüyor... arıza mı var anlamadım . Isıtmasında problem yok ...

İyon jeneratörü yada plazma aktif olduğu için yanıp sönebilir,kapatmana gerek yok.

İki gün 24 saat çalıştırdım iki gün boyunca nano g ışığı ikaz verdi yanıp söndü durmadan iyon da silinecek bişey yoktu zaten kitapcıkta 6 ayda bir temizleyin yazıyordu dün akşam klimayı yatarken kapattım sabah açtım ve düzeldi nanao g ışığı sabit yanıyor halende sabit yanıyor bunu açıklayabilecek bir satıcı yada servisçi var mı acaba hani çok bilen kişiler var burada ya o yüzden soruyorum 3 atdır zaman zaman nanao g ışığı yanıp sönerdi bende bi yarım saat bi saat kapatıp sonra açtığımda yanıp sönme düzelirdi
    Neolduda 24 saat hadi yanıp sönsün dedim burda kapatmayın dediler ama yanıp sönme düzelmedi de 6 7 saat kapandıktan sonra açtığımda düzeldi acaba resetlesemmi klimayı yanıp sönme şuanda yok takipteyim

• Etherea da Econavi ve Autocomfort modları arasında ne fark var bilen var mı? Autocomfort modunda da sensör devreye giriyor. kullanım kılavuzunda ikisinide aynı başlıkta anlatmış. ben bir fark göremedim çalışmalarında.
  • quote:

quote:

quote:

nano g ışığı akşam yanıp sönüyordu kapattım şimdi açtım halen yanıp sönüyor... arıza mı var anlamadım . Isıtmasında problem yok ...

İyon jeneratörü yada plazma aktif olduğu için yanıp sönebilir,kapatmana gerek yok.

İki gün 24 saat çalıştırdım iki gün boyunca nano g ışığı ikaz verdi yanıp söndü durmadan iyon da silinecek bişey yoktu zaten kitapcıkta 6 ayda bir temizleyin yazıyordu dün akşam klimayı yatarken kapattım sabah açtım ve düzeldi nanao g ışığı sabit yanıyor halende sabit yanıyor bunu açıklayabilecek bir satıcı yada servisçi var mı acaba hani çok bilen kişiler var burada ya o yüzden soruyorum 3 atdır zaman zaman nanao g ışığı yanıp sönerdi bende bi yarım saat bi saat kapatıp sonra açtığımda yanıp sönme düzelirdi
    Neolduda 24 saat hadi yanıp sönsün dedim burda kapatmayın dediler ama yanıp sönme düzelmedi de 6 7 saat kapandıktan sonra açtığımda düzeldi acaba resetlesemmi klimayı yanıp sönme şuanda yok takipteyim

ısıtma modunda bu özellikleri kullanmak pek mantıklı değil,econavi kapatılmalı,auto konfor kapatılmalı,nanoe-g kapatılmalı nedeni:TR de evler ısı kaybı bakımından çok kötü,bu durumda zaten ısıtmakta zorlanan bir ürüne (nanoe-g)iç hava kalitesini yükseltmesini yada (auto konfort) modunu aktif etmek size dahada enerji sarfiyatı oluşturacaktır

• quote:

quote:

quote:

İon jeneratörü iç ünite kartın yanında ayrı bir elektronik karttır.

• Bende sonunda Panasonic e9nkew ürününü işyerime taktırarak panasonic ailesine katılmış oldum. Yalnız gelen servisteki arkadaşlar ürünün özelliklerini bilmiyordu. acaba buradaki kullanıcı arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim. Ürünün az tüketim cok ısı yaymasını hang ayarlardan yapabilirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ısıtma modunda bu özellikleri kullanmak pek mantıklı değil,econavi kapatılmalı,auto konfor kapatılmalı,nanoe-g kapatılmalı nedeni:TR de evler ısı kaybı bakımından çok kötü,bu durumda zaten ısıtmakta zorlanan bir ürüne (nanoe-g)iç hava kalitesini yükseltmesini yada (auto konfort) modunu aktif etmek size dahada enerji sarfiyatı oluşturacaktır

E ozaman bu kadar parayı boşa mı verdik bu özelliklerinden yararlanmıcaksak... econaviyi kullanmıyım nano g yi kullanma hiç bi özelliği kullanmıylım süs olarak kalsın öyle mi ? Yani o zaman satıcılar etheria yı satmaınlar yada evinizi gelip görelim uygunsa satalım mı desinler Doğrudan kazıklandık mı yani panasonic almakla sonuçta bu özellikleri vardiye diğer modellerinden 500 lira daha pahalı ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

E ozaman bu kadar parayı boşa mı verdik bu özelliklerinden yararlanmıcaksak... econaviyi kullanmıyım nano g yi kullanma hiç bi özelliği kullanmıylım süs olarak kalsın öyle mi ? Yani o zaman satıcılar etheria yı satmaınlar yada evinizi gelip görelim uygunsa satalım mı desinler Doğrudan kazıklandık mı yani panasonic almakla sonuçta bu özellikleri vardiye diğer modellerinden 500 lira daha pahalı ...

Ürüne çamur atacağına önce ya adam gibi ev yaptır yada almadan önce ücretsiz keşif yaptır,sana kullan yada kullanma demedik.ısıkaybı çok olan evde bu özelliklerin kullanılması enerji sarfiyatını arttırır dedik.Bunun ürünün satışı yada gözü yada conforu ile ne alakası var.

• binada ısı yalıtımım var ürüne çamur mu ben nano g yi sürekli açık bırakıyordum 3 aydır yeni yeni bozuldu yalıtım ne alaka yahuuu ürünün babası olduğunuzu bilmiyordum kusura bakmayın
  • keşif yaptırmadığımı nerden biliyosunuz ki keşif yapıldı CEVAP ??? VERİN şimdi
  • hattaa siz en iyisi hiç cevap vermeyin sizin benim konumla ilgili cevap yazmanızı istemiyorum anlaşıldıysa yazmazsınız anlayışınıza bağlı tabi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35sadık35 -- 12 Ocak 2013; 14:49:12 >
  • quote:

binada ısı yalıtımım var ürüne çamur mu ben nano g yi sürekli açık bırakıyordum 3 aydır yeni yeni bozuldu yalıtım ne alaka yahuuu ürünün babası olduğunuzu bilmiyordum kusura bakmayın

nanoe-g nin yanıp,sönmesine hala bozuldu diyorsun ya fazla söze gerek yok bu konu burada kapanmıştır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilirer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dfklima

panasonic klimalarla ilgili bilgi almak isteyenler sorularınızı bekliyorum
    saygılar,

http://forum.donanimhaber.com/m_69634531/tm.htm

Şu konuya açıklık getirin ama dürüstçe, satıyorsunuz veya bayi diye değil.

Nedir bu - 5 = -15 muhabbeti, arka konderleri yarım olan 12.000 - 15.000 etherialar hakkında ne diyeceksiniz.

panasonıclerde bu kadar defros sorunu olduğunu bilmiyordum forumlarda öğrenmiş olduk biraz daha takip yapıp iyi bir klima almayı düşünüyorum

Ya hala şu defros olayını anlamış değilim egede sıksık defros yapan ürünü montaj yapan servisten şüphe duyarım.

defrost servis hatasimi?
    peki -5 cihazla sorun yasayan kullanicilar icin tavsiyeniz?

Servis ten kaynaklanan bir hata varsa eğer,Ürün gazı dikatli ve yavaş bir şekilde atılır,uzun bir vakumlama dan sonra dijital terazi ile gaz şarzı yapılır.Tekrar söğlüyorum ege bölgesinde geçen kış 3 günlük bir kar yağışı olmuştu benim e15-mke 10saatlik bir çalışmada sadece 3defa defrosa girdi ve süreleride 3dk geçmedi.e9mke olan ürünüm ise hiç defrosa dahi girmedi.

Seninkiler MKE ,sıkıntılı denenler ise NKE

olay zaten bence -5,-15 meselesi değil.Olay gayet net,kondanser yapısı.

Hocam bence serpantinle ilgili bir sıkıntı yok,neden dersen şikayetler şu son 2 gündür var .Tabi aralarında mitsubishi,daykın müşteriside var.

• MKE serisi 12.000 etheria bugün gittim ağız çıkış sıcaklığını ölçtüm 54 derece, harika ısıtıyor evin sahibi çok memnun olduğunu söyledi.

Ve bana kefil olda oğluma notebook alayım dedi.
  • quote:

MKE serisi 12.000 etheria bugün gittim ağız çıkış sıcaklığını ölçtüm 54 derece, harika ısıtıyor evin sahibi çok memnun olduğunu söyledi.

Ve bana kefil olda oğluma notebook alayım dedi.

Harika bir değer ürün daha napsın ,fakat yazıyı yanlış başlığa yazmışssın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.