Şimdi Ara

PANASONİC Klima Kullanıcıları Buraya... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
6
Favori
57.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antısekurıt

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

MKE serisi 12.000 etheria bugün gittim ağız çıkış sıcaklığını ölçtüm 54 derece, harika ısıtıyor evin sahibi çok memnun olduğunu söyledi.

Ve bana kefil olda oğluma notebook alayım dedi.

Harika bir değer ürün daha napsın ,fakat yazıyı yanlış başlığa yazmışssın.

Yok yanlış değil bütün panasonic başlıklarına yazacağım.
  • Dürüst insan görünce şaşırmamak gerektiği gibi ısıtan klimaya da şaşırmamak gerekir .Panasonic süper bir klima katılıyorum Ağız çıkış sıcaklığını ölçmek için kaç derceye ayarladınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35sadık35

Dürüst insan görünce şaşırmamak gerektiği gibi ısıtan klimaya da şaşırmamak gerekir .Panasonic süper bir klima katılıyorum Ağız çıkış sıcaklığını ölçmek için kaç derceye ayarladınız

- 30 dereceye ayarladım, oto fan hızında 52 dereceye çıktı, orta fan hızına aldım 54 dereceyi gördü, bir kaç fan hızı daha denedim ve ölçmeyi kestim.
    - Zaten 52 küsur dereceye hemen çıkınca anladım sonucu, daha öncede ölçmüştüm ama bir kaç arkadaşa buradan söz verdiğim için gitmişken bakayım dedim.
    - Ev benim olmadığı için fazla üstelemedim çünkü insanlarda aman 1 tl elektrik gitmesin zihniyeti var gözüme gözüme bakılınca ben rahatsız olurum her ne kadar 25 senedir kendilerini tanısamda bazı tabuları yıkamadık insanların kafasında.
    - Sessiz, çalıştığını anlamıyorsunuz hem iç hemde dış ünitenin, evlerine vardığımda hemen dış üniteye ilk baktım inanın fanına baktım yoksa çalışıyormu belli değil o kadar sessiz.
    - Şu -5 ve (izmirde -5 sorun olmuyor) ve kondenser olayı halledilince süper klima tahtına gene oturacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Orijinalden alıntı: 35sadık35

Dürüst insan görünce şaşırmamak gerektiği gibi ısıtan klimaya da şaşırmamak gerekir .Panasonic süper bir klima katılıyorum Ağız çıkış sıcaklığını ölçmek için kaç derceye ayarladınız

- 30 dereceye ayarladım, oto fan hızında 52 dereceye çıktı, orta fan hızına aldım 54 dereceyi gördü, bir kaç fan hızı daha denedim ve ölçmeyi kestim.
    - Zaten 52 küsur dereceye hemen çıkınca anladım sonucu, daha öncede ölçmüştüm ama bir kaç arkadaşa buradan söz verdiğim için gitmişken bakayım dedim.
    - Ev benim olmadığı için fazla üstelemedim çünkü insanlarda aman 1 tl elektrik gitmesin zihniyeti var gözüme gözüme bakılınca ben rahatsız olurum her ne kadar 25 senedir kendilerini tanısamda bazı tabuları yıkamadık insanların kafasında.
    - Sessiz, çalıştığını anlamıyorsunuz hem iç hemde dış ünitenin, evlerine vardığımda hemen dış üniteye ilk baktım inanın fanına baktım yoksa çalışıyormu belli değil o kadar sessiz.
    - Şu -5 ve (izmirde -5 sorun olmuyor) ve kondenser olayı halledilince süper klima tahtına gene oturacak.

Lazer termometre ile yapılan ölçüm mesafe 1metreden.Sensörlü ölçer ile olsa eminim 55dereceyi bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antısekurıt -- 14 Ocak 2013; 19:28:44 >

• PKE serisi ne zaman satışa çıkacak ve neden panasonic resmi sitelerinde bu modelle ilgili bilgiler yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 15 Ocak 2013; 12:58:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

PKE serisi ne zaman satışa çıkacak ve neden panasonic resmi sitelerinde bu modelle ilgili bilgiler yok ?

Gelmesi yakındır fiyatları geldi.
  • arkadaşlar benim panasonic klima auto-comfort modunda sürekli hava üflüyor. Bildigim kadarıyla inverter klimalar ayarlanan dereceye geldiginde kendini kapatıp acmıyormuydu. Acaba bu konuda bilgisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loverman

arkadaşlar benim panasonic klima auto-comfort modunda sürekli hava üflüyor. Bildigim kadarıyla inverter klimalar ayarlanan dereceye geldiginde kendini kapatıp acmıyormuydu. Acaba bu konuda bilgisi olan varmı.

kendini kapatıp açanlar normal klimalar. inverterlar hiç durmaz. devamlı üfleme yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proxima35

quote:

arkadaşlar benim panasonic klima auto-comfort modunda sürekli hava üflüyor. Bildigim kadarıyla inverter klimalar ayarlanan dereceye geldiginde kendini kapatıp acmıyormuydu. Acaba bu konuda bilgisi olan varmı.

kendini kapatıp açanlar normal klimalar. inverterlar hiç durmaz. devamlı üfleme yapar.

Himm peki az enerji tüketimini nasıl saglıyorlar. Sürekli çalışıyorlarsa bilginiz varmı.
  • quote:

quote:

quote:

Himm peki az enerji tüketimini nasıl saglıyorlar. Sürekli çalışıyorlarsa bilginiz varmı.

komprasör devamlı çalışıyor ama oda ısındıkça kendini kısıyor. odanın ısısını devamlı sabit tutuyor çok az enerji harcayarak. bu enerji verimliliği yanında konfor da sağlıyor tabi. normal klimalar dur kalk yapar ve komprasör %100 ile çalışır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

komprasör devamlı çalışıyor ama oda ısındıkça kendini kısıyor. odanın ısısını devamlı sabit tutuyor çok az enerji harcayarak. bu enerji verimliliği yanında konfor da sağlıyor tabi. normal klimalar dur kalk yapar ve komprasör %100 ile çalışır.

Anladım kardeşim mesajın için tesekkür ederim. Allah razı olsun. Bilgin varsa klimada nano-g diye bi tuş var klimayı acınca otomatik olarak oda devreye giriyor sonra ben kapatıyorum acaba bu olay neden kaynaklanıyordur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım kardeşim mesajın için tesekkür ederim. Allah razı olsun. Bilgin varsa klimada nano-g diye bi tuş var klimayı acınca otomatik olarak oda devreye giriyor sonra ben kapatıyorum acaba bu olay neden kaynaklanıyordur.

Nano-g hava temizleme jenaratoru. Default olarak devreye girer açılınca. Çalışmasında bir sakınca yok. Ben açık bırakıyorum hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladım. Peki ben bunu iş yerinde kullanıyorum sence hangi modta kullanmalıyım.
  • quote:

Anladım. Peki ben bunu iş yerinde kullanıyorum sence hangi modta kullanmalıyım.

Işyeri olduğu için çok hareket olacak ve econavi verimli calismayacaktir diye düşünüyorum. Ben olsam econavi ve autocomfort modlarini kullanmazdim.

• quote:

quote:

Işyeri olduğu için çok hareket olacak ve econavi verimli calismayacaktir diye düşünüyorum. Ben olsam econavi ve autocomfort modlarini kullanmazdim.

Kutu gibi kapalı biyerim var müşteriler için takmadım klimayı sadece beni ısıtıyor. klima fazla hareketi gormuyor. Diyelimki cok hareketli bi yer o zaman hangi mod avantajlı olurdu.
  • quote:

quote:

quote:

Kutu gibi kapalı biyerim var müşteriler için takmadım klimayı sadece beni ısıtıyor. klima fazla hareketi gormuyor. Diyelimki cok hareketli bi yer o zaman hangi mod avantajlı olurdu.

Cok hareket eden insan vücudu isindigi için klima da yazın -1 derece fazla kışın ise -2 derece düşük çalışacaktır. Yazın bu mod mantikli olabilir işyerinde ama kışın istenilen değerlerde ısıtma yapmayacağı için uygun değil diye düşünüyorum

• Fuarda tanıtılan yeni ürün özellik.

• Şuan hiçbir markada olmayan özellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: antısekurıt

Fuarda tanıtılan yeni ürün özellik.

Bu model Türkiye 'ye gelecek mi acaba ? PKE serisi ile bunu kıyaslarsak hangisi daha mantıklı olur fiyat performans açısından ?

Edit: Yurt dışı fiyatı yanlış hesaplamadı isem 12 lik için 8500 TL o yüzden soru önemini yitirdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 17 Ocak 2013; 17:29:01 >
  • 9 luk cihaz 2574 Euro.

Satarlar rüyalarında.

Panasonic şimdide diyecekki bakın kalite mal getirdik alan yok, sen bu fiyata ürün getirirsen kendin çalar kendin oynarsın.

Yıllardır diğer cihazlarda -15 = +50 Var panasonic bu fiyat politikası ile gelirse kısa sürede tarih olur.

http://kinnan.dk/dokumenter/filer/Danmarkspumpe%20installatører_forhandlere/Servicemanualer/Panasonic_luft_luft/VE/Service%20manual%20VE912NKE_2012_2.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 17 Ocak 2013; 19:21:00 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.