Şimdi Ara

PANASONİC LCD 37V20 Mİ PLAZMA 42G20 Mİ SHARP FULL LED 40LX705 Mİ ÖNERİRSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LCD 37v20
    PLAZMA 42g20
    FULL LED 40lx705

tv almaya karar verdikten sonra araştırıken ilk gözüme takılan sharp olmuştu, sonra g20 en sonda v20 serisini gördüm
    sanırım v20 serisinde dvb-s (dahili hd receiver) özelliği var. şimdi siz HD yada SD yayın mı izleyeceksin diye soracaksınız?
    bunu şimdilik bende bilmiyorum teledünya+kablonet yada d-smart+smileadsl bağlantılarını düşünüyorum ama daha bunada
    karar veremedim
    bu tvlerin birbirlerine göre artı ve eksileri konusunda yardımlarınızı bekliyorum 2-3 gün içinde tv yi alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sener_aydogan -- 8 Temmuz 2010; 20:52:22 >

• yok mu kimse? şimdi başka bi konuyu okuyordum en kaliteli panel hakkında
    tv den anlamadığım için pek bişey anlamadım ama
    g20 de uv2a
    v20 de ips-japan
    lx705 i bilmiyorum
    toshiba sv685 i de övmüşler ama benim limitlerin üzerinde
    birde pany nin gw20 serisi dahili hd recevier li ama hiçbiyerde bulamadım
    iki senede bir tv değiştirmek is temiyorum şimdi alacağım bir tv nin
    baya uzun bir süre yeni çıkacak tvlere karşı ezik kalmasını istemiyorum
    hd ve sd yayında yada ps3 de sorun çıkarmayacak hd recevier özelliğide olsa ii
    olur aslında
    yorumlarınızı bekliyorum
  • yardım edebilecek kimse yok mu? 2000-2500tl aralığında bu seçeneklerden daha ii olduğunu
    düşündüğünüz önerilerinizide beliyorum
  • beyazeşyamerkezi.com sitesinden televizyonlarımıza bakabilirsiniz beyebdiğiniz ürün hakkında size yardımcı olabilirm
  • dostum satın alacak yer aramıyorum seçtiğim tvler den hangisinin alınması daha mantıklı olur
    onu öğrenmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sener_aydogan

üç seçenekte yaklaşık aynı fiyatlarda
    LCD 37v20
    PLAZMA 42g20
    FULL LED 40lx705

tv almaya karar verdikten sonra araştırıken ilk gözüme takılan sharp olmuştu, sonra g20 en sonda v20 serisini gördüm
    sanırım v20 serisinde dvb-s (dahili hd receiver) özelliği var. şimdi siz HD yada SD yayın mı izleyeceksin diye soracaksınız?
    bunu şimdilik bende bilmiyorum teledünya+kablonet yada d-smart+smileadsl bağlantılarını düşünüyorum ama daha bunada
    karar veremedim
    bu tvlerin birbirlerine göre artı ve eksileri konusunda yardımlarınızı bekliyorum 2-3 gün içinde tv yi alacağım

ben pany plazma s20 kullanıcısı olarak g20 tavsiye ederim dostum gerek sd-hd-ps3 performansı son derece iidir

• s20 yi de duymuştum forumda baya övülüyordu, sadece yansıma probleminden bahsediliyodu olumsuz olarak.
    g20 de yeni teknoloji diye çıktı x-gen uv2a teknolojisi 5000000:1 dinamik kontras yazıyo ama
    yeni paneli ve dinamik kontrası fazla beğenmemişler sanırım(bu forumda okumuştum) yanılmıyosam albani usta yazmıştı
    bu tv işinden kafam çok karıştı anlayacağın dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sener_aydogan

s20 yi de duymuştum forumda baya övülüyordu, sadece yansıma probleminden bahsediliyodu olumsuz olarak.
    g20 de yeni teknoloji diye çıktı x-gen uv2a teknolojisi 5000000:1 dinamik kontras yazıyo ama
    yeni paneli ve dinamik kontrası fazla beğenmemişler sanırım(bu forumda okumuştum) yanılmıyosam albani usta yazmıştı
    bu tv işinden kafam çok karıştı anlayacağın dostum.

walla ben evimde kullanıyorum s20 yi yansıma yok tabiki pencere karşısında değil ama pencere olan salonda sonuç olarak direk pencere karşısına hangi paneli koyarsan koy yansıma yapacaktır bu ytv alma işi cok zor iş ama göz gördüğü daima en önemli etkendir tabii işin maddi boyutuda var dostum kontras falan bunlar o kadar gözle görülür şeyler değil inan hic kimse cok dikkatli farkedemez ztn hepsi yeni teknoloji satmak icin heryolu deniyo üreticiler aslında kaporta aynı motor değişik ama s20 iiyiyse g20 daaha iidir derim ve öneririm

• g20 gerçekten cok iyi harici wi fi bile baglayabılıyosun hard diske kayıt yapma özelligi bile var bende düşünmüştüm bi ara sonra biraz daha beklıyıp led almaya karar verdim g20 bildigim kadarıyla onde koruma yoktu yani parlama yapıyos s20 de koruma var ama
  • diğer iki model hakkında bilginiz varmı 37v20 ve 40lx705
    sharp ın modelide led tv
    sanırım 37v20 nin panelide sharpın
    aslında 40gw20 bulabilsem onu alacam dahili hd recevier i olduğu için ama o da hiçbir teknomarkette yok
    beklemekte istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sener_aydogan -- 9 Temmuz 2010; 20:06:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderfb

g20 gerçekten cok iyi harici wi fi bile baglayabılıyosun hard diske kayıt yapma özelligi bile var bende düşünmüştüm bi ara sonra biraz daha beklıyıp led almaya karar verdim g20 bildigim kadarıyla onde koruma yoktu yani parlama yapıyos s20 de koruma var ama

dostum almışken bütçeme göre en iyisini almaya çalışıyorum
    usb si wi-fi hd receiveri vs.. gibi ne kadar bol özellikli olursa daha ii diye düşünüyorum
    ses sistemim dvd playerim yakında ps3 olabilir bunların yanında kablo tv yada d -smart için
    kullanılacak fazladan modül kablo falan olmasın istiyorum zaten ses sistemimim yeterince kablosu var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.