Şimdi Ara

Panasonic Led Pazarında Bu Yıl Çok Daha İddaalı WT50 !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 yılında yine kıran kırana bir yarış yaşanacak üreticiler arasında.Özellikle Smart Tv uygulamalarına ağırlık veriliyor yeni modellerde.Panasonic te çok daha güçlendirlimiş ve Smart Tv uygulamaları konusunda LED alanında özellikle tasarımıyla ön plana çıkan WT 50 serisiyle çok konuşulacağa benziyor. İşte ayrıntılar;

47WT50 Led TV

1920*1080p

200 Hz

IPS LED LCD Panel

Clear Panel Pro

2D-3D Conversion

3D 24p Cinema

3D Real Sound ile 8-Train Speakers

Web Browser

WiFi ( Entegre )

DLNA

Game Mode

Media Player (Jpeg, MPO, MKV, MP3... )

4 HDMI

3 USB

VIERA Touch Pad ile Kontrol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universteli -- 13 Şubat 2012; 12:28:36 >

• tvnin kasa ve kumanda tasarımı çok güzel.full led mi yoksa edge led mi acaba? birde 3d aktif gözlük mü yoksa fpr mi?
  • Full led edge.gb kullanılmıyor.eskiden Tosh un bazı panellerinde ve sony x4500 de vardı.maliyetleri yükselttiğinden dolayı üreticiler edge ye yöneliyorlar.fpr kullanan 2 marka var Phil ve LG.Bunun dışındakiler aktif gözlük kullanıyorlar.bu panelin tasarımı ve donanımsal özellikleride harika.Anlaşılan Pana 2012 yılında LCD pazarına da asılacak görünüyor:Bu model ile alakalı yabancı forumlarda detaylı bir bilgiye rastlamadım çünkü daha çok yeni.Ancak marka bazında baktığımda Pana iyi işler çıkartan bir marka olduğundan dolayı panelin iyi olduğunu söyleyebilirim ve LCD kategörisinde Pananın Amiral gemisi konumunda bu model.TR ye geliş fiyatı pahalı olur.

Saygılar
  • 2012 model Panasonic ET5 de FPR gözlük kullanıyor bakalım ne zaman ülkemizde boy gösterecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenai

2012 model Panasonic ET5 de FPR gözlük kullanıyor bakalım ne zaman ülkemizde boy gösterecek.

FPR olayını kullanan sadece Philips ve LG. Pana fpr ye adım adım geçecek sanırım ama fpr nin 1080p çözünürlük üretmede sıkıntılı bir durumu var.Ancak 720p verebiliyor.Bu handikapını giderebildiklerine dair bir bilgiye de ulaşamadım.

Saygılar
  • cok guzel duruyor ama fpr cıktıktan sonra 3d çözünürlüğü daha yüksek olsa da aktif gözlüklü tv alınmaz, en azından ben almam.
  • WT50 SERİSİ SÜPER AMA SANIRIM TÜRKİYE YE GELMİYCEK. PANASONİC TÜRKİYE DAHA ÖNCEKİ YILLARDA DA HİGH END LCD TV LERİ GETİRMEMİŞTİ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaa

WT50 SERİSİ SÜPER AMA SANIRIM TÜRKİYE YE GELMİYCEK. PANASONİC TÜRKİYE DAHA ÖNCEKİ YILLARDA DA HİGH END LCD TV LERİ GETİRMEMİŞTİ.

Getirmezse kendi kaybeder.Turşusunumu kuracak bu panellerin.ne kadar satarsa o kadar kar demektir.Bekleyip göreceğiz.Fakat tarz olarak bu panelde Pana kendini aşmış.

Saygılar
  • Televizyon kategorisinde bir çok arkadaş 2012 Panasonic plazma ve Led TV ler ile ilgili ayrı ayrı başlıklar açıyor. TV ler henüz piyasaya çıkmadı. Bu kadar çok ayrı konu açıp insanların kafasını karıştırmak biraz sıkıntı yaratıyor. TV ler çıkınca her modele has başlık açılır ama şuan sadece 2012 Panasonic TV lerle ilgili haberleri bu başlıktan paylaşabilirsiniz.

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU)
    http://forum.donanimhaber.com/m_56517959/mpage_1/key_/tm.htm
  • Ok

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Televizyon kategorisinde bir çok arkadaş 2012 Panasonic plazma ve Led TV ler ile ilgili ayrı ayrı başlıklar açıyor. TV ler henüz piyasaya çıkmadı. Bu kadar çok ayrı konu açıp insanların kafasını karıştırmak biraz sıkıntı yaratıyor. TV ler çıkınca her modele has başlık açılır ama şuan sadece 2012 Panasonic TV lerle ilgili haberleri bu başlıktan paylaşabilirsiniz.

bu konunun 2012 lg modelleri icin olan benzeri var mıdır forumda?
    bir türlü bulamadım yadım ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

Televizyon kategorisinde bir çok arkadaş 2012 Panasonic plazma ve Led TV ler ile ilgili ayrı ayrı başlıklar açıyor. TV ler henüz piyasaya çıkmadı. Bu kadar çok ayrı konu açıp insanların kafasını karıştırmak biraz sıkıntı yaratıyor. TV ler çıkınca her modele has başlık açılır ama şuan sadece 2012 Panasonic TV lerle ilgili haberleri bu başlıktan paylaşabilirsiniz.

Henüz açan olmadı. Ben görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2012 LM (LM8600, LM9600, PM9700)

• Vatan Bilgisayarda bugün itibariyle WT50 serisi ve DT50 SERİSİ lcd ler var ama fiyatları yüksek henüz. İnşallah en kısa zamanda düşerde alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan1953

Vatan Bilgisayarda bugün itibariyle WT50 serisi ve DT50 SERİSİ lcd ler var ama fiyatları yüksek henüz. İnşallah en kısa zamanda düşerde alabiliriz.

Fiyatların düşmesi epey zaman alır.Çünkü çok yeni ve göz alıcı bir seri,teknik olarak da baya doyurucu.

Saygılar
  • siyahlarda tek gecerim şu an icin bu paneli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 28 Ağustos 2012; 19:19:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.