Şimdi Ara

Panasonic & Olympus m43 Kullanıcıları- OM-D, Pen & G serisi !.. (561. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.140
Cevap
83
Favori
416.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Panasonic & Olympus m43 Kullanıcıları- OM-D, Pen & G serisi !..
    PB121929 by Kemal Tahir, on Flickr

P2041095 by Kemal Tahir, on Flickr

• jiddi kullanıcısına yanıt
    Abi sadece m1 de değil sanırım tüm ürünlerde patron çıldırdı. Olympus bayiinde e-p5 için en son 1300 lira fiyat verdiler ama yurt dışında makine 600 EUROO

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsekmakkuin

Abi sadece m1 de değil sanırım tüm ürünlerde patron çıldırdı. Olympus bayiinde e-p5 için en son 1300 lira fiyat verdiler ama yurt dışında makine 600 EUROO

P5 bir süredir o fiyata ve evet Avrupa'da kat kat pahalı !.. TR'de bazen böyle şeyler olması güzel tabi. P5 biraz eskidi falan diye çok göze batmıyor o fiyatı ile ama ben halen P5'imi gayet de verimliliği yeterli olarak kullanıyorum, çektiğim fotoları satıyorum :) Varsın birileri 2x çarpan, vizör falan diye çırpınsın. 1 tane bize yıllardır 18-55 kit lensli 1.5 çarpanlı APS-C sensörlü ve vizörlü aletle foto çeker para kazanırsınız diye bir şey gösterene rastlamadım ben. Varsa yoksa elaleme sanki mağaza sahibiymiş gibi bu malları aldırmak görevini üstlenmiş bir kitle... Hiç girmedim, hiç APS-C ve d-slr almadım. Buna karşın tee 2011'de çektiğim fotolarım bile 2018'de satılıyor-para kazandırıyor bana.

• jiddi kullanıcısına yanıt
    Her p5 kullanıcısı makinesinden memnun diye mi ikinci elini bulamıyorum acaba

• Bu arkadaşı tanıyan var mı?

Ep5canavarı

CHIP Online
    Olympus PEN E-P5 ile çektiğim fotoğraflar... - Dijital Fotoğraf Makineleri Forumu
    https://www.chip.com.tr/forum/olympus-pen-e-p5-ile-cektigim-fotograflar-_t323935.html

Alan neden satmıyor acaba? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 9 Şubat 2018; 11:27:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: simsekmakkuin

Her p5 kullanıcısı makinesinden memnun diye mi ikinci elini bulamıyorum acaba

Satayım ben size arkadaşım, yeter ki siz de bu keyfi tadın, tecrübe edin... P5 size kurban olsun
    Not : Ücreti özelden hal ederiz
  • Merhabalar,

Flash konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var, ben Lumix GX7 cihaz kullanıyorum ve bu cihaza uygun akşam karanlıkta özellikle bizim ufaklığın resimlerini çekmek için kullanacağım bir flash almak istiyorum.

Öncelikle çok ahım şahım bir şey değil ucuz yollu işimi görecek bir şey bana yeterli olur.
    Şöyle biraz araştırma yaptım ama çok ciddi meblağlar gördüm, 600-700 tl gibi.
    Daha makul flashlar piyasada var mı?

Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi forumlar herkese..
  • barahirr kullanıcısına yanıt
    Öyle 600-700 harcatmasak.

Zaten o fiyatlara tll çalışan flaş yok sanırım.

98tl ye şunu önersek. Viltrox jy610ii

https://www.aliexpress.com/item/32383317770/32383317770.htm

Bunları bu flaş işe çekmiştim.

Flu olmasına bakmayın pan tekniği gibi makineyi delice savuruyordum iz çıksın diye.

Panasonic & Olympus m43 Kullanıcıları- OM-D, Pen & G serisi !..

Tek dezavantajı gücünü otomatik ayarlamadığı için biraz çalışıp doğru gücü kendinizin keşfetmesi.

Bir ara kısa bir inceleme yazmıştım.

https://ilkelifoto.wordpress.com/2017/05/29/uygun-fiyatli-manuel-flas/amp/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 19 Şubat 2018; 12:37:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Panasonic GH5 ve G9 modellerini sanirim TR'de satmiyor. Dogru mu? Dogru ise paralel ithalat falan var mi yoksa tek yol yurtdisina cikinca mi almak lazim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

Panasonic GH5 ve G9 modellerini sanirim TR'de satmiyor. Dogru mu? Dogru ise paralel ithalat falan var mi yoksa tek yol yurtdisina cikinca mi almak lazim?

Ben de Panasonic G85 düşünüyorum. Ancak Türkiye'de yok. Gelecek dediler ama fiyat bilgisi yok. G7 modeli için kit lens ile 1100€ sadece body 780€ dedi. O da daha gelecekmiş. Panasonic TR ile iletişim kurmayı deneyen var mı ? Ben bugün biraz baktım ancak sitelerinde iletişim formu yok. Distribütör bilgileri çıkıyor.
  • Arkadaşlar Panasonic Türkiye distribütörü ile yıllardır sıkıntılıyız :) hem birçok makine ve lens gelmiyor, gelenler ise aşırı pahalı oluyor. Olympus o konuda çok daha iyi, dolar fiyatının TL karşılığının az biraz üstünde oluyor genelde. Panasonic ise bugüne kadar 1.5 - 2 katına idi nerdeyse. O yüzden ikinci elde de TR garantili Panasonic ürün bulmak çok zordur, alanlar yurtdışından alıyor çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: *Ubeyd*

Arkadaşlar Panasonic Türkiye distribütörü ile yıllardır sıkıntılıyız :) hem birçok makine ve lens gelmiyor, gelenler ise aşırı pahalı oluyor. Olympus o konuda çok daha iyi, dolar fiyatının TL karşılığının az biraz üstünde oluyor genelde. Panasonic ise bugüne kadar 1.5 - 2 katına idi nerdeyse. O yüzden ikinci elde de TR garantili Panasonic ürün bulmak çok zordur, alanlar yurtdışından alıyor çünkü

Anladığım kadarıyla öyle bir sorun var hakikaten. ABD'de G7 kit lens ile 599$ iken Sirkeci'de sorduğum fiyat 1080€ civarındaydı. Yani dışarıda 2300 liraya alınabilen cihaz ülkemizde 5000 lira civarı. İnanılmaz fark var. İkinci el piyasasını da etkiliyor bu durum.
  • olympus omd m10 II ve yashinon ds 50mm f1.7 m42 lens ile çekildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert05 kullanıcısına yanıt
    Hemşerim güzel fotoğraf olmuş. Hemşerim diyorum Amasyalisiniz :)

Bu çiçek açan ağaç Amasya'da mi çekildi?

• amasseia kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim amasyaliyim ama Bursa'da görev yapıyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bent deresi- Ankara kalesi- ulus by Kemal Tahir, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 26 Şubat 2018; 1:3:4 >

P1211074 by Kemal Tahir, on Flickr

P1211087 by Kemal Tahir, on Flickr

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Bent deresi- Ankara kalesi- ulus by Kemal Tahir, on Flickr

Askerlik yaptığım yerdir Ulus-Diskapi. Bu fotoğraf bana askerlik anilarimi hatirlatti hemen silmeliyiz bunu :)

• 
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.