Yasaklar kalksın, iki forumda da aktif halde takılacağım. Sigma 56 mm f1,4 lensimi daha arazide yeterince deneyemedim, ona yanarım. Ama olympus 17 mm f1.8 lens ile birlikte favorim bu sigma lens. |
Panasonic & Olympus m43 Kullanıcıları- OM-D, Pen & G serisi !.. (597. sayfa)
-
-
Sigma'lar muazzam oluyor, bende Sigma Art serisine merak salmıştım fiyatlarına göre çok üst seviyede çıktı veriyordu ama almak nasip olmadi.
Objektiflerin performansini da bekliyoruz o zaman hocam, bisikletle, mft nin uyumu harika olacak :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beğenmenize çok sevindim çok teşekkür ederim.
Konu sessizligi aslında sadece M43 konusunda degil diğer tüm fotoğrafçılık konularında da var, hepsinde yeller esiyor.
Telefonlar artık giriş hatta kimi orta seviye fotoğraf makinelerinin yerini aldı. Ve bu sürekli artarak devam edip git gide pazar daha da daralacak bence. Pandeminin de etkisi ile çoğu kişi belki aylardır denklansöre basmadı bile.
salgın bitirdi fotoğrafçılığı.
dün fırsat yaratıp bozdağ'a çıktım kar tipi derken böyle bir şey çektim.
çok soğuk çok
oly omd em10 mark ii 12-50mm
-
Fotoğraf çok güzel olmuş emeğinize sağlık, yönlendirme çizgileri oldukça etkili duruyor
Teşekkürler drone ile de çekim yaptık o daha güzel ama oly ile çekilmedi diye buraya atmadım günün hediyesi o oldu aslında.
quote:
Orijinalden alıntı: serseri sirinTeşekkürler drone ile de çekim yaptık o daha güzel ama oly ile çekilmedi diye buraya atmadım günün hediyesi o oldu aslında.
Kıskanmadım hiç. Çok kalitesiz bir çekim olmuş. Bu soğukta uğraştığınıza değmemiş.
-
teşekkürler. geç gördüm mesajı kusura bakmayın.
kadraj olarak güzel bana güzel geliyor belki de fotoğraftan anlamıyorumdur.
kalite olarak haklısınız 4k videodan görüntü alarak yaptık fotoyu.
elimizde güzel hatıra kaldı bu da bir şey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serseri sirinteşekkürler. geç gördüm mesajı kusura bakmayın.
kadraj olarak güzel bana güzel geliyor belki de fotoğraftan anlamıyorumdur.
kalite olarak haklısınız 4k videodan görüntü alarak yaptık fotoyu.
elimizde güzel hatıra kaldı bu da bir şey.
Sırf bu açılardan video çekmek için bende almayı çok istiyorum. Bu açılar fotoğraf cekerek göremeyeceğim açılar olduğundan çok istiyorum drone almayı. Devamını bekliyoruz böyle güzel manzaraların.
Arkadaşımın drone'u yoksa bizde ne gezer.
Gerçekten farklı açılar çıkıyor.
Fotoğraf yarışmalarında baya ekmeğini yiyorlar 😁
Satılık Olympus 12-40 f2.8 lens. Kapaklar ve parasoley tam ve orjinal, yanında UV filtre. Kutusunda gıcır gıcır lens. 4000 tl arkadaşlar, bilginize.
-
oly em10 mark II 12-50mm
-
Merhaba
45mm olympus 1350TL çok temiz satılık
14-42 ez pancake 930TL sıfır gibi satılık
9mm bodycap balık gözü 750TL sıfır gibi satılık
Takas sadece 12-35 veya 12-40 ile olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Panasonic Lumix G Vario 12-32mm f/3.5-5.6 (siyah) lensim satılıktır. 12 mm açışı ve kompakt yapısı ile en güzel kit lens budur. Bu fiyata kaçırmayın.12 mm açısı olan manuel lensleri bu paraya veriyorlar artık.
Fiyat 800 tl.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serseri sirinoly em10 mark II 12-50mm
Elinize sağlık hocam, Çok güzel olmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINNPanasonic Lumix G Vario 12-32mm f/3.5-5.6 (siyah) lensim satılıktır. 12 mm açışı ve kompakt yapısı ile en güzel kit lens budur. Bu fiyata kaçırmayın.12 mm açısı olan manuel lensleri bu paraya veriyorlar artık.
Fiyat 800 tl.
Lens satılmıştır arkadaşlar.
Alınık ;
Olympus 12-40 f2,80
Lumix 12-35 f2,80
Önceliğim 12-40 dır fakat fiyat ve temizliğine göre 12-35 de alabilirim.
Elinde olup satmak isteyen iletişime geçebilir.
Satılık ;
Olympus 40-150 gri çok temiz kutulu 650TL , 2. el daha yeni aldım fakat 70-300 aldığım için hemen boşa çıktı.
-
teşekkürler. :)
-
Olympus M.Zuiko Digital 17mm f/1.8 Lensimi satıyorum. Gri renktir. Ön ve arka kapak orjinaldir. Kutusu, kutu içindeki evrakları mevcuttur. Yurt dışından sıfır alındı. Ilk kullanıcısıyım. Sıfır gibi yeniliktedir. Fiyat 1600 tl. Bu paraya f2,8 olanını satmaya çalışanlar var. Kaçırmayın derim.
quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINN
Olympus M.Zuiko Digital 17mm f/1.8 Lensimi satıyorum. Gri renktir. Ön ve arka kapak orjinaldir. Kutusu, kutu içindeki evrakları mevcuttur. Yurt dışından sıfır alındı. Ilk kullanıcısıyım. Sıfır gibi yeniliktedir. Fiyat 1600 tl. Bu paraya f2,8 olanını satmaya çalışanlar var. Kaçırmayın derim.Lens satıldı arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X