Tolga Aras Profesyonel Teknik Servis Burayla görüşebilirsiniz. |
Panasonic & Olympus m43 Kullanıcıları- OM-D, Pen & G serisi !.. (599. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam iletişime geçiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oly em-10ii + 12-50mm
-
arkadaşlar cihazım om-d e-m10 mark 3 ve 12-50 EZ lens satılık.. düşünen olursa konuşabiliriz..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
gri renk 45mm f1,8 gri lensim satılıktır.
çizik değil toz dahi yoktur. malum sitede ilanı vardır. ilan fiyatı 1500tl dir. forumdan birisine gidecekse ufak bir indirim verebilirim.
-
oly em10 mark II + 12-50mm
-
quote:
Orijinalden alıntı: serseri sirinoly em10 mark II + 12-50mm
Daha ne olsun. Mercimek sensör diye Olympus a burun kıvıran bir sürü FF cinin çekemeyeceği fotoğraflar bunlar.
-
Teşekkürler abi sağolasın.
Şu zehirli oku atmayaydın iyiydi.
Ff corp çarpan derken yıllarca boşuna para döktük
Şeklini tutuşunu kullanışını sevdiğiniz her makine yeterli. hepsinin bir çok özelliği var artık.
Özel çekim yapanlar için çeşit çeşit makine var.
Oly benim işimi görüyor.
Herkes ihtiyacı olanı alsın.
Aldığı makinenin fanı olmasın yeter.
Adam tencere alıyor vay en iyi tencere benim tencere markası bu felan fıstık ama yemeğe bakıyorsun yenmiyor
Çok iyi fotoğraflar hocam elinize sağlık
-
Teşekkürler 🙌
Bozdağ zirveleri. Akşam üstü yabani yılkı atları gece ise samanyolu çekimi yaptık.
12-50mm
25mmf1.8 omd em 10 mark ıı f2.2 iso 3200 10sn
-
Zirvelere çıkmanıza değmiş. Mükemmel.
-
teşekkürler. oly yıldız pozlama da biraz geri kalıyor ama yapacak bir şey yok. düşük diyafram ile bir şeyler deniyoruz artık.
-
Makinemi uzun süredir kullanmıyordum. Mod tuşunda bir problem vardı. Tolga Arasa gönderdim, tuş takımı değişimi için 1.5 ay bekledim. Geldi ancak bu seferde sağ tuş takımı (shot vs tuşları) çalışmıyordu. Tekrar gönderdim 2 gün içinde tekrar geldi.
Şimdiki sorun ise “her fotoğraf çekiminden sonra makinenin kapanması”.
Kapatıp açmak ya da batarya yı takıp çıkarmak gerekiyor. ya da alakasız bir şekilde hafıza kartını çıkarınca açılıyor makine. Tekrar Tolga Aras ile iletişime geçeceğim ancak sizden bu tarz bir sorunu yaşayan oldu mu, servissiz çözebilir miyiz?
Edit: Ne yaptım bilmiyorum ama şu an düzeldi gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 9 Ağustos 2021; 23:40:44 >
Em5 mark 2 ve Olympus 60 mm f2,8 macro denemesi
f5,6 ile lens kapağındaki sigma yazısına netleyince;
Aynı ayarların makine üstünden odak istifleme ile sonuç;
-
F:5,6 da bir istif denemesi daha.
Bu da istiflenmiş hali ;
-
hayırlı olsun. eskiden bende de vardı 60mm güzel lens.
istif işini makine de çok güzel yapıyor.
bol bol çiçek böcek fotosu isteriz artık.
-
omd em10 mark ıı + 60mm f5 iso 800 1/25
-
başıma hiç böyle şeyler denk gelmedi ama muhtemelen reset felan atardım diye düşünüyorum.
güncelleme felan yaptıysanız sorun da oluşmuş olabilir.
düzelmesine sevindim.
-
son çektiğim bazı pozlarda karenin solunda yada üstünde gri tonda yuvarlak lekeler çıkmış. farkettikten sonra tekrar çekimler yaptım aynı şeyle karşılaşmadım. bu arada lens ve sensor temiz.
bilgisi olan var mıdır nedir bu lekeler, neden olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 19 Ağustos 2021; 16:26:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X