Şimdi Ara

Panasonic & Olympus m43 Kullanıcıları- OM-D, Pen & G serisi !.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
12.138
Cevap
83
Favori
415.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de yurtdışından aldım. şu an Türkiyede E-PL1 satıılıyor. bir sitede en düşük fiyattan satılıyor o fiyattan aldım e-pl2 yi. ama baya uygun aldım. Türkiye de nasıl bir vergi yükü varsa anlamak mümkün değil. yurtdışı fiyatının neredeyse 3 katı fiyatına satılıyor Türkiye de ilginç ! firmalar zaten Türkiye de vergiler fazla diye fiyatları çok yüksek tutup kar oranlarını baya yukarıdan tutuyor galiba.
  • Efektli tabi !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 18 Aralık 2013; 0:09:48 >
  • halkboyleistiyor.blogspot.com
    Olympus E-PL1 incelemesi: Bölüm 2
    http://halkboyleistiyor.blogspot.com/2011/03/olympus-e-pl1-incelemesi-bolum-2.html

İncelemenin ikinci bölümünü de yayınladım. İlk bölümün de en sonuna ufak bir ek yaptım.
    jiddi senin başlığa da yazayım dedim, idare et

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

halkboyleistiyor.blogspot.com
    http://halkboyleistiyor.blogspot.com/2011/03/olympus-e-pl1-incelemesi-bolum-2.html

İncelemenin ikinci bölümünü de yayınladım. İlk bölümün de en sonuna ufak bir ek yaptım.

sayfa bulunamıyor diyor

• gf1'den

Panasonic & Olympus m43 Kullanıcıları- OM-D, Pen & G serisi !..
  • @ozturert
    Başlığı açan benim de başlık bizim :) Elbette ki buyrun, yazın :) Ayrıca hoş gelişler ola efendim (u7110 size de)...
    Bu incelemeniz benim için de oldukça iyi oldu. Böyle bir kaynak yoktu, çok güzel bir iş çıkarttığınızı söylemek isterim. Ayrıca bunun için teşekkür de etmeliyim size. Fakat ben herşeye rağmen makinamı 50/50 seviyorum bazen bazen de sevmiyorum :) tabi bunda sadece kit lensimin olmasının etkisi olduğunu da düşünüyorum. Ufaklığın net fotoğraflarını yakalamam çok zor oluyor da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 31 Mart 2011; 12:42:37 >
  • teşekkürler,bende yeni yeni ısınıyorum makineye hongkongtan ucuz geniş açı ve macro eklentiler aldım polarize filtreleriyle toplamda posta dahil 40 usd civarı ve güzel görüntüle yakaladım macro adına

• @u7110
    Bu bahsettiğiniz ürünlerin fotoğraflarını da koyabilir misiniz acaba ? Baya iyi fiyat, tabi ben bu konuda zır cahil durumdayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xentinus

quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

sayfa bulunamıyor diyor

http://halkboyleistiyor.blogspot.com/
    Bu linkten girmeyi deneyin bir de.

• Ben direk buradan (
    ) açabiliyorum, bir sorun yok.
    -
    Adaptör mikro 4/3 - Olympus E-PL1 E-PL2 Canon için diyor !.. Canon EF (EOS) sistem diyor !.. ve bu adaptör şu modeller için kullanılabilirmiş
    - Olympus PEN E-P1, E-P2, E-PL1, E-PL1s, E-PL2
    - Panasonic Lumix DMC G1, G2, G10, GH1, GF1, GH2, GF2
    Peki ben bu adaptörü alsam bir de Canon 50mm f/1.8 EF II lens alsam halim nicolur ? Bu adaptör ile bu objektifi kullanabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 31 Mart 2011; 14:17:00 >

• adaptör sorunun cevabını bende bekliyorum arkadaşlar? bu adaptörler ile ne derecede randıman alarız? vede af olan lens manuel mi oluyor bu adaptörler ile??
  • Jiddi, sen nasıl giriyorsun blogspot'a? Birçok arkadaş ulaşamıyormuş. DNS ayarlarını mı değiştirdin?
  • Ben TR'de olmadığımdan olsa gerek. Yoksa girmek için özel bir şey yapmış değilim. Sanırım bu blogspot.com bizde yasal olarak bloklanmıştı ya o sebeple giremiyorlardır yurtiçi servis sağlayıcılar tarafından engelli galiba halen.
  • Evet Digiturk yüzünden galiba. Ben de Türkiye'de değilim.
  • Gördüğümüz üzere büyük muz cumhuriyeti sizinki gibi blokları da engelleyerek halkının aklının zararlı bilgilerle dolup zehirlenmesinin önüne geçerek müthiş bir başarı göstermiş... Milleten teşekkürü bir borç bilmeliler...
  • Bir sorumu yeniliyim :)
    Adaptör mikro 4/3 - Olympus E-PL1 E-PL2 Canon için diyor !.. Canon EF (EOS) sistem diyor !.. ve bu adaptör şu modeller için kullanılabilirmiş
    Peki ben bu adaptörü alsam bir de Canon 50mm f/1.8 EF II lens alsam halim nicolur ? Bu adaptör ile bu objektifi kullanabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 13 Nisan 2013; 23:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Adaptörle kullanılan her lens için bir miktar verim kaybı vardır. Firmaların geçmişte ürettikleri lensleri ile uyumlu olması için çıkarttıkları adaptörler tercih edilmelidir, bu şekilde verim düzeyi arttırılabilir.
    Bana sorarsanız ben kullanmam. Çok mükemmel bir lensim olur, firmanın kendisinin ürettiği adaptör olur; ancak o zaman kullanırım. Konuyla alakalı olarak şöyle bir video var:

• Evet bunu düşünmedim değil... illa ki kayıp olur da acaba çok mu olur ? Mevcut 14-42 lens ile 20 metre uzağımdaki kuşları çekiyorum 1/3" sensörlü compact yapsalar onla çeksem aynı çıkar herhalde :) o derece...
  • m4/3 adaptörlerinde arada lens olmadığı için kayıp yok gibi birşey.
    Ben Leica yerine Olympus'un eski OM lenslerini kullanırdım, o kadar deli para vermeye gerek yok.
  • Herkese Merhaba;

Fotoğraf çekmeye yeni yeni heveslendim. 4 aydır da blog sahibiyim. Fotoğraf makinası almaya karar verdim ama bir türlü karar veremiyorum. İlk Olympus EPL veya Panasonic GF1 al dediler. Olympus hoşuma gitti. Devamlı yanımda taşıyabilirim. Bloguma koymak için fotoğraflar çekebilirim diye düşündüm. Ama araştırdıkça her kafadan bir ses çıktı, Ona okadar para vereceğine nikon3100 al dediler. Baktım O da taşınabilir boyutlarda gibi geldi. Neyse... Tüm bunların üstüne arkadaşım amerikadan Canon EOS 550D 18-135 mm. getirdi hemde 1450 TL diyor. Şu anda bende . Dene beğenmezsen ben başkasına satarım dedi. 18-55 mm objektif ile gelseydi, belki içime sinecekti çünkü boyutu biraz daha küçük.
    Profesyonel olmadığım buradan belli:) sadece boyutuna göre kıyaslıyorum makineleri.
    Bugün Media Markt da olympus EPL 1229 TL idi. Oradaki görevli, o makina ile her istediğimi çekebileceğimi söyledi. Ben evde yaptığım yemekleri, el işlerini, çiçeği böceği çekmek istiyorum.
    Lütfen bana bir fikir verin. Bu Canon bende kalsın mı yoksa onu verip Olympus mu alayım.
    Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.