Şimdi Ara

Panasonic oyuncular için yeni bir omuz hoparlörü geliştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçtiğimiz yıllarda Square Enix ile oyuncular için kablolu omuz hoparlörünü duyuran Panasonic bu kez kablosuz bağlantıya sahip yeni bir model piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Panasonic SC-GNW10 duyuruldu.  

Panasonic SC-GNW10 neler sunuyor?

Panasonic SC-GNW10 omuz hoparlörü 4 adet 38mm sürücü barındırıyor ve stereo ses sunuyor. İki taraftaki mikrofonlar daha geniş bir alanda sesi algılarken arka plan gürültüsünü azaltma ve yankıyı önleme özellikleri mevcut.

Ayrıca Bkz.Panasonic oyuncular için omuz hoparlörünü duyurdu

2.4G ile bağlantı kuran hoparlör düşük gecikmelere imza atıyor. RPG ve FPS oyunları için ayrı ses modları bulunurken zenginleştirilmiş ses için de bir mod yer alıyor. En uç kısımda LED şerit detayı da atmosfere katkı yapıyor.

SOUNDSLAYER Engine Windows uygulaması ile LED aydınlatmalar ve ses modları kontrol edilebiliyor. Panasonic SC-GNW10 omuz hoparlörü Kasım ortalarında piyasaya çıkacak ve Tokyo Oyun Fuarı’nda boy gösterecek.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/09/18/panasonic-sc-gnw10-gaming-neck-speaker/

• boş yapmış!

• Bir zamanlar Beyaz Show'da ki Jony Wayt icatlarına benzemiş, satış yapacaklarına nasıl inanmışlar merak ediyorum, Panasonic'in eski günlerinde uzak olmasının sebebi açıklığa kavuşmuş oldu.

• Yazın en kaliteli kulaklık bile adamın kafasını boğuyor bazen ağırlıktan bazen terden bazen sıkmaktan vesaire, yeniliklere bu konuda ihtiyaç var fakat mikrofon olayını bu halde çözemezler diye düşünüyorum.

• Hoparlörle birlikte fan da koysalarmış yazın tercih sebebim olabilirdi. :)

• İyice .... çıktı olayın. Hoparlör olmuyor dediler, kulaklığa geçtiler. Ona da olmuyor deyince, şimdi böyle şeyler çıkmaya başladı.
    Hoparlörden vazgeçmeyeceksin işte, ama onu da üreten bir tek Logi kaldı, usta olanlardan. Creative falan kalmadı.
    Güzelim alt sektörün de içine ettiler. Garip garip markalar türedi...

• Gereksiz icat. Kulaklık hoperlör yetiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kulaklık ağırlığı, terletmesi (deri de kullandım, kumaş da), dış ortam sesini istemsiz kesmesi gibi sebeplerden dolayı bu ürün benim ilgimi çekti. Fiyatı uygun olursa almak isterim açıkçası. Önceki modelin $149 fiyatı var. $99 seviyelerinde olmalı iyi satış rakamlarına çıkması için.

• İlginç, bu da omuz ve ön arka gövdeyi terletecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.