Şimdi Ara

Panasonic P42V10E İzlenimlerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar teknosa'nın bir mağazadan 42v10 u 2033 tl ye verecek oluyorlar fakat teşhir ürünü
    ne kadar zamandır teşhirde olduğunu sordum 1,5 - 2 aydır dediler.
    günde yaklaşık 12 saataçık kaldığını düşünürsek, kullanım süresi 600 saati geçecektir muhtemelen
    plazmalarda ilk 200 saate dikkat edilmeli dendiği için sorma ihtiyacı duydum
    fikriniz nedir bu konuda almalımıyım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhandogan

arkadaşlar teknosa'nın bir mağazadan 42v10 u 2033 tl ye verecek oluyorlar fakat teşhir ürünü
    ne kadar zamandır teşhirde olduğunu sordum 1,5 - 2 aydır dediler.
    günde yaklaşık 12 saataçık kaldığını düşünürsek, kullanım süresi 600 saati geçecektir muhtemelen
    plazmalarda ilk 200 saate dikkat edilmeli dendiği için sorma ihtiyacı duydum
    fikriniz nedir bu konuda almalımıyım sizce?

Bence yeni modelleri bekle.Yada Vatanda bulabilirsen (ki ellerinde kalmadi sanirim) acilmamis kutulu olani al.Belki yeniden stoga getirirler.
    Malum teshir urunleri kullanim sebepleri itibari ile iyice yipranmis olabilir.
  • aslnda bunları şikayet etmem lazım benim. siz bize vatandan teşhir ürününün fiyatını yazılı olarak getirin biz size kapalı kutu olarak vericez dediler. bunların lafına güvendim pazar günümü heba ettim gebzeden kalktım bostancıya ordan hadarpaşaya bi dünya yol teptim. mağazaya gittim yançizdiler hemen, satınalmaya sormamız gerek önce diye. bugünde telefon etmişler ancak teşhir ürünü verebiliyoruz diyolar. dilimin ucuna gelen birsürü laf varda neyse.

saol kardeş bu kadar sıktık dişimizi 3-5 gün daha bekleriz. (dediğin gibi muhtemelen çok yıpranmıştır o ürün mağazada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhandogan -- 16 Mart 2010; 0:34:01 >
  • Bu modeli şu anda herhangi bir mağazadan alamıyormuyuz açaba ?
  • TV de yansıma/parlama oluyor mu? DÜn media markt ta u10 modelini inceledim, rahatsız edici derecede yansıma vardı, direk kendimi görüyordum...v10 bu konuda nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.