Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GW30'un uydu alıcısı Diseqc motoru kumanda ediyor mu ? Türksat kanalından Hot Bird kanalına geçince anten otomatik Hot Bird e dönüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samhey

altyazı sorununa şöyle çözüm buldum.altyazı dosyasını word programına koplaylıyorum yazı boyutunu 14, yazı şeklini tümü büyük harf yapınca sorun olmuyor. filmi takip etmek kolay oluyor

eğer dedigin gibi oluyorsa iyi. peki bu word dosyasının uzantısını filmismi.doc olarakmı bırakıyorsun yada filmismi.srt olarak degistiriyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

tv hoşta keşke şu altyazıları büyük olsa, yazılımla yapabilirler... support kısmına şöyle 20-30 kişi bir ingilizce metin hazırlayıp göndersek. vt serilerindede altyazılar böyle ise baya bir mail gider.

Ben biss key ile ilgili yeni yazılımda ekleyin diye birşeyler yolladım ama cevap gelmedi.

O biss key işi için Panasonic globale mail atmak lazım.

Türkiye'deki durumu, biss key için ülke TR seçili olan cihazlara destek gelmesinin neden gerektiğini güzel, akıcı ve anlaşılabilir bir ingilizce ile anlatmak lazım.

Ayrıca bu da yetmez, çok mail atmak sorunu çözmez.

Her mailin sonuna sahibi olduğunuz cihazın mac id'sini ve seri no'sunu yazıp müşteri olduğumuzu da ispatlamamız lazım ki bu talebin müşterilerden geldiği de anlaşılsın. Ciddi olarak da çok mail gitmesi lazım, veya tek mailde birden fazla müşteriye ait bilgiler olabilir.

Tüm bunları yapınca bu mesele çözülür mü? En azından yapılabilirliğine göre değişir, bu da zaten değerlendirilmesini sağlayabiliriz anlamına geliyor.

Artı olarak her gün 1 mail atarak konuyu sürekli sıcak tutarak da çözüm yönünde düşünmeleri sağlanabilir.

Panasonic Türkiye kısmını ise unutun, çünkü onlar daha çok pazarlama kısmında işin. Arge gibi bir faaliyetleri yok, pazarlama ayağında soruna yol açan bir yazılım problemi olmadıkça ana firma ile iletişime geçeceklerini düşünmüyorum. Ki şu aşamada ortada pazarlama problemi yok, mal pazarlanmış müşteri bazı konularda memnuniyetsiz ama alternatif üreticilerin mallarında da aynı şikayet olduğundan ürün pazarlamasını etkilemeyecek bir husus. Bu yüzden önemsiz bulunacaktır. Daha ciddi ve kendi problemlerini yansıtan konularda kredilerini kullanmak isterler diye düşünüyorum.

• birtane modül alıp yazılım yükletip emusunu açmak gerekecek arkadşımdan istedim bu hafta içi alacağım bakalım trt hd ne ntvi seredebilecekmiyim.
    daha önce benim uyduda kırıyodu.
    bilen varmı acaba
    --- kendi medya oynatıcısından z5500 dts ses veriyor fakat wd tv live tv'ye hdmi ile aktarıyorum tvden ses menüsünden hdmi dijitali wd tv live hdmi dijitali seçiyorum ses pcm geliyor wd tv live'mi işi beceremiyormu yoksa gw30'mu benzer sorunla arkadaşlar karşılaşmış philips media playerda sorunu çözmüş bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsak

birtane modül alıp yazılım yükletip emusunu açmak gerekecek arkadşımdan istedim bu hafta içi alacağım bakalım trt hd ne ntvi seredebilecekmiyim.
    daha önce benim uyduda kırıyodu.
    bilen varmı acaba
    --- kendi medya oynatıcısından z5500 dts ses veriyor fakat wd tv live tv'ye hdmi ile aktarıyorum tvden ses menüsünden hdmi dijitali wd tv live hdmi dijitali seçiyorum ses pcm geliyor wd tv live'mi işi beceremiyormu yoksa gw30'mu benzer sorunla arkadaşlar karşılaşmış philips media playerda sorunu çözmüş bilgisi olan varmı

Hadi bakalım sonuçları buraya yazarsın başarılı olursun inşallah bizede yol gösterirsin.

Media Player alıp kullanma fırsatım daha olmadı malesef...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Son yazılım güncelllemesinden sonra Tv sinde film izlemede daha çok sorun yaşayan varmı yoksa bu bana özel birşeymi oldu acaba :) daha önce denemiş olan varsa fabrika ayarlara geri dönünce yazılım gidiyormu ? denemeden sorayım dedim

Dostum acaba bu BISS KEY girme özelliği ileride yazılım güncellemesi update i ile gelemez mi?
    Yeni güncellediğin yazılımdan memnun değil misin?

Herhangi bir platform bende olmadığı için biss key konusunda fikir sahibi değilim..ama TV son yazılım güncelemesinden sonra daha çok film açmamaya başladı gibi geliyor bana daha önce ( tv ilk aldığımda izlediğim) mkv filmi daha sonra gösteremedi

• Benim yazilimim 1314 altyazililar minicik onu duzeltmisler mi peki???

Ethernetten modeme bagladim ama neye baglanmiyor.illa manuel olarak mi girmeli ip yi arattitdim bulamadim.
  • alt yazılarda ve diğer menülerde gözle görülür özelliklerde değişiklik yok mkv lerin önceden oynatıpda sonradan oynatmadığı konusundada bir fikrim yok deneme yapmadım. Ben tv.live izliyorum. modülü hafta sonu deneyeceğim içinde bis key girme yeri var sonuçlarıda paylaşacağım. bizim tv dişardan hdmi la bağlı yeni nesil media playerdan (wd tv live) çıkan dts sesi dışarı dts aktaramıyor sadece steryo veya pcm aktarıyor. ben pes ettim bir de kullanım kılavuzun son yapraklarında hdmi kablo özelliğinden bahsederken sesin steryo olduğundan bahsediyordu sayfa 100 artık umudu kestim ağer yazılanlardan yanlış anlamadıysam.

sayfa 101. Geçerli HDMI özellikleri
    • Ses giriş sinyali:
    2 kanallı Doğrusal PCM (örnekleme frekansları - 48 kHz, 44,1 kHz, 32 kHz)
    • Video giriş sinyali:
    480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i ve 1080p
    “Görüntülenebilen giriş sinyali” (sayfa  101)
    Dijital cihazın çıkış ayarını yapın.

wd tv live hdmi üzerinden görüntüyü (1080i 50mi veya 1080p 24mü, 50mi, 60mi) aktarıyım hangisi iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Orijinalden alıntı: dr.hulk

quote:

evet arkadaslar benim meshur sorunum icin bi dosya hazırladım .. kameranın saga sola hareketlerinde olusan sorun icin

ama yaptıgım dosyaları cihazın kendi playerından izleyemiyoruz harici media playerı yada televizyonu bilgisayara baglayabilen gw30 cuların yorumunu merak ediyorum link

http://www.4shared.com/file/Gw__V90n/plazma_test.html

benmi abartıyorum yada gerçekten bu paneller bu konuda sınıftamı kalıyor yada panel kadar görüntü formatınında mı sucu var malum bunlar mkv formatlı filimler (üsenmeyip bi tanede bluray indireceğim)

merak edip mediaplayerı evdeki 37 ekran tüplü tv mede bagladım ve dikkatlı baktıgımda gölgelenme ondada oluyor ama ekran küçük oldugu için cok dikkatli ve yakından bakmak gerekiyor anlamak için

panasonicte ıfc maksimum yapınca görüntü bariz düzeliyor tereyagından kıl ceker gibi ama bu seferde görüntü yapaylasıyor sanki fotograf kalitesinde bir görüntü olusuyor

sn. alperenugur,

yüklediğiniz videoları laptopun hdmi girişinden gw30'da izledim uzun uzun. ilk videoda söylediğiniz gibi soldan sağa harekete bağlı olarak arabaların ve kaktüslerin kenarında gölgelenme oluyor. laptopun ekranında gölgelenmeyi, ekranın boyutundan seçemedim. kamera hareketindeki titremeler ise her iki ekranda da aynı olduğundan videonun kendisinden kaynaklanıyor. ikinci videoda da binaların etrafındaki gölge izleri çok bariz. üçüncü videoda ise gölgelenme belli belirsiz. normal tv yayınlarında bu gölgelenme pek olmuyor. net bir şey söyleyebilmek için bu videoları gw30 dışında diğer tv'lerde de bi izlemek gerek bence.

bu arada youtube'dan 720p, 1080p animasyonlara baktım. soldan sağa hareketli görüntülü bi video rastgelmedi ama nesnelerin hareketinde herhangi bir gölgelenme mevcut değildi. daha sonra aklıma 360 derece panoromik resimlerin olduğu siteler geldi, görüntünün soldan sağa aktığı. ordaki resimlere baktım. resimlerdeki nesnelerin etrafında yine gölgelenme oluyor. tabii bütün bu incelemeyi tv'nin dibinde yaptığımı söylemeliyim. ilgili site de aşağıda.
    http://www.360tr.com

cok tesekkür ediyorum yorumlarınız için

gölgelenme oluyor normal demekki,, asıl merak ettiğim resimdeki bozulma özellikle insanların yüzlerini gösteren bölümde gölgelenmeden ziyade bendeki panelde resmi bulanıklastırma oluyor (sanki kameranın zomunu sabitlemeye calısırkenki görüntü gibi resmi netlestiriyor bulandırıyor gibi ) böyle bir sey dikkatinizi cektimi yada yüzler normal bir sekilde görülebiliyormu

iyi forumlar

tam da düşündüğümü yazmışsınız, resmi netleştirme bulandırma aynen bende de oluyor ama filmlerde değil futbol maçlarında özellikle oyuncuların yüzlerine zoom yapıldığında belirgin oluyor, demekki genel bir sıkıntı, hoş pek sıkıntı da diyemeyiz pek takmıyor insan bir süre sonra

• en iyi panel markası verebilecek varmı arkadaşlar.2500 tl üst sınır 102 ekran olmasını istitiyorum.plazma mı?lcd mi? led mi? cevaplar için teşekkürler.
  • acorpse

yanıt icin tesekkürler
    zamanla alısılıyor ama bazen yinede can sıkıcı olabiliyor
    cözümü ben sd yayınlarda ıfc yi acarak buldum

osmandemirbas

seninkide tereciye tere sormak olmus tabiki tere daha iyidir 9 sayfayı okumak fazla sürmese gerek

yinede tavsiye istiyorsan

nakit sıkıntısı yoksa vt serisi

3d olsun diyorsan42 gt30 serisi
    3d olmasın diyorsan 42yada 46gw30 serisi
    hem uygun hem 3d diyorsan 42st33 serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 22 Kasım 2011; 16:20:31 >

• altyazı dosyasını word programına kopyalıyorum sonra yazı boyutunu 14 ve yazıyıda büyük yaptıktan sonra kopyalayıp altyazı dosyası olan srt uzantılı dosyaya yapıştırıyorum yani altyazı dosyasının uzantısı değişmemesi gerekiyor. kolay gelsin.
  • quote:

acorpse

yanıt icin tesekkürler
    zamanla alısılıyor ama bazen yinede can sıkıcı olabiliyor
    cözümü ben sd yayınlarda ıfc yi acarak buldum

osmandemirbas

seninkide tereciye tere sormak olmus tabiki tere daha iyidir 9 sayfayı okumak fazla sürmese gerek

yinede tavsiye istiyorsan

nakit sıkıntısı yoksa vt serisi

3d olsun diyorsan42 gt30 serisi
    3d olmasın diyorsan 42yada 46gw30 serisi
    hem uygun hem 3d diyorsan 42st33 serisi

açıkçası o ıfcyi ben sevmedim, saçma bir efekt veriyor, bir çok arkadaşım çok beğeniyor o efekti ama nasıl anlatsam hollywood filmlerini sanki handycamle çekilmiş muamelesi gibi =) anlatamadım tam evet

• yılbaşı gibi 46gw30 fiyatı 2000tl nin altına düşer mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e124917

yılbaşı gibi 46gw30 fiyatı 2000tl nin altına düşer mi acaba?

Yılbaşı mı? Şimdi bile dönem dönem 2000 altında satılıyor.

Örneğin 1-1,5 ay kadar önce 50'' teknosada 2200, 46" ise 1730 liraya satıldı turuncu indirimde. İndirimleri takip edin 15-20 günde bulursunuz 2000 lira altına.
  • Arkadaşlar bugün Neotion Conax Modül kullanmaya başladım.(Teledünya HD ile)

DVB-C tarama menüsü/yeni kanal mesajı/kapalı diye seçsek bu Favorilerim listesini kullanmaya gerek kalmaz yanılıyor muyum?
    Yok kendi güncelliyor kanallar karışıyor mu otomatik?
  • Son iki turuncu indirimde malesef plasmalar o fiyatları görmedi. Kayınpederime de bir plazma alacağız ve 50 inch olsun istiyoruz. Sürekli takip ediyorum indirimleri, o fiyatları gördüğüm an alacağım 50 Gw 30 u. Ben 42 sini almıştım, keşke daha büyüğünü alsaymışım diyorum, dolayısıyla da kayınpedere kesinlikle 50 inch ten aşağısını almam. Aynı hatayı ikinci kez yapmam. :)
  • quote:

Arkadaşlar bugün Neotion Conax Modül kullanmaya başladım.(Teledünya HD ile)

DVB-C tarama menüsü/yeni kanal mesajı/kapalı diye seçsek bu Favorilerim listesini kullanmaya gerek kalmaz yanılıyor muyum?
    Yok kendi güncelliyor kanallar karışıyor mu otomatik?

Kanalları keyfine göre sırala. Yeni kanal mesajı da açık olsun yeni kanal geldi mi en sona ekler. Yalnız LG TV'lerde şebekenin listesini aynen alma özelliği vardı bu özelliği kapatıp baştan taramadığın sürece kanal listesini değiştiremiyordun. Panasonic'de var mıydı o seçenek hatırlamıyorum. Varsa o seçeneği kapatıp da taratın listenizi de favorilerinizi en öne alarak yapın. Kanal listesi güncellese bile listeniz etkilenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yen@l

Son iki turuncu indirimde malesef plasmalar o fiyatları görmedi. Kayınpederime de bir plazma alacağız ve 50 inch olsun istiyoruz. Sürekli takip ediyorum indirimleri, o fiyatları gördüğüm an alacağım 50 Gw 30 u. Ben 42 sini almıştım, keşke daha büyüğünü alsaymışım diyorum, dolayısıyla da kayınpedere kesinlikle 50 inch ten aşağısını almam. Aynı hatayı ikinci kez yapmam. :)

Evet, pazarlama taktiği. Yüksek tutuyorlar sonra da aniden düşürüp çok indirim varmış gibi göstererek diğer normal fiyatlı ürünleri de indirimli niyetine satacaklar. Havuç mal yaptılar GW30'u. Tüketici kazıklama yolları...
  • orijinali 100 Hz mi? GW30'un.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.