Şimdi Ara

PANASONIC Projeksiyonları - ANA KONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
16
Favori
37.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu panasonic gözlüklerle xpand gözlükleri deneyen oldumu? XPAND X105 IR X1 gözlükler gösterimi güzel ama pana'nın TY-EW3D3M gözlükle farkı varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,Panasonic AT6000 projeksiyonum satılıktır ilgilenenler özelden ulaşabilir.
  • 2 gün evvel Ankara'da AnkaMall avm de İMAX sinemalarında Jurassic park world 3D filmini izledim.
    Devasa bir perdede çift projeksiyon ile verilen görüntünün büyüklüğünün içinde rezil bir görüntü vardı. Hiçmi göz izanınız yok kardeşim. Bilirkişiniz nerde? Denetimsizmisiniz? Köşelerde tamamen ışık kayıbı,renkler soluk ve mat,brigtnes bayağı açık, kontrast düşük,keskinlik,focus kötü olduğu gibi,görüntü dvd dende beter..
    Sound ise yeterli miktarda,iyi kalibre edilmiş,etkileyici idi.. (biraz tiz ve mid taşmalarının haricinde.)
    Imax'lerde çin ticaretine dönmüş dedim.
    Gözünü seveyim ev sinemasının..

• İlginç
    artık tek tük sinemaya gidebiliyorum ben de. ev ortamının rahatlığı ve kurduğumuz iyi kötü sistemin keyfi de bunda etkili tabii.
    IMAX lerde 2-3 kere film izledim İstanbulda. Hepsi de çok iyiydi.
    Ankaradaki makina eskimiş veya dediğiniz gibi kalibre edilmemiş veya kalibresi bozulmuş olabilir.
  • Satılık Panasonic AE 4000 lamba 274 saat

Lamba vs degişmemiştir..Sıkıntısız ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 23 Haziran 2015; 14:58:21 >
  • Sinemalar avm lerin içine girdiğinden beri hiç keyif vermiyor. Bir kere sinema sinema için özel mekanda izlenir diyorum. Gittiğim birçok filmde evdeki gibi keyif almıyorum. Özensiz kurulum ilgi.. basite indirgendi iyice..
  • signore kullanıcısına yanıt
    Bende 4 ad kutusunda kullanılmamış gözlük var. Pana alma eylemim kötü gidince kullanmak dahi nasip olmadı. Pm den görüşelim.Hiç olmazsa ihtiyacı olan birine nasip olsun.

• At6000 ile aranıza katıldım.

Epson tw6100 den geçiş yaptım.
    Şimdilik cihazı tanımaya çalışıyorum.

Ayarlar vs. Konularda önerilerinize açığım.

Herkese iyi forumlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, güzel tercih... 6100 den sonra görüntü çok fark etmiştir.
  • Hocam cihaz 6100 e göre baya farklı .

Ayarlarını çözüp , perdeyi de kurup denemek için sabırsızlanıyorum ..
  • Projeksiyon alma aşamasındayım ve kararsızım,sizce 2.el cok temiz ve uygun fiyatlı bulursam panasonic PT-AT6000E mi alsam yoksa sıfır benq w1070+ mı?Alıcagım cihazı evde 1080p çözünürlükte filmler izlemek icin kullanıcam. Biliyorum ikisini kıyaslayamam, PT-AT6000E üst seviye bi cihaz fakat titiz oldugum icin 2.el konusunda kararsız kaldım.Dlp ve 3lcd teknolojisi ev sineması icin kıyaslarsak + ve - lerini yazarsanız sevinirim.

3lcd teknolojisine sahip PT AH1000 ve PT-AT6000E modellerinin özelliklerinde pixels kısmında 2,073,600 (1,920 × 1,080) × 3, total of 6,220,800 pixels yazıyor,sonucta full hd çözünürlüğü sahip bi cihaz 2,073,600 (1,920 × 1,080) olması gerekir,bu cihazların özelliklerindeki resolution yani çözünürlük kısmında 1,920 × 1,080 yazıyor,3lcd teknolojisne sahip cihazlar örnegin epsonlarda bu sekilde mi?çözünürlük 2,073,600 iken lcd panel 6,220,800 pixels olmasını anlayamadım,lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinirim,tek chip dlp projeksiyon cihazlarında (1,920 × 1,080) ile karsılastırırsak ekrandaki piksel sayısı 3lcdlere göre az mı aynı mı merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24CAADF13 -- 1 Ekim 2015; 19:12:11 >

• her biri 1920x1080 pixel üç adet panel kullanıldığı için çarpı üç lük rakam yazmışlar, dlp ve 3lcd nin biribirne göre avantaj ve dez avantajları var farklı başlıklarda çokça yazıldı çizildi
    fakat söz konusu AT6000 ve benq 1070 ise sizin de yazdığınız gibi kıyaslanmaz,cihazı görerek alma imkanınız varsa demosunu yapın bir sorunu yoksa alın.
  • Optik cihazlarda ikinci el biraz riskli. Eğer panasonic bildiğiniz bir cihazsa veya tanıdık ve güvenilir bir yerden alıyorsanız tabi ki tercih sebebidir. Ama herhangi bir ikinci el ise bence benq almak daha garanti olur.
    Aynı ikilemde bende kalmıştım yurtdışından ikinci el jvc alma durumu vardı ama güvenemediğim için sıfır w1070 aldım.
  • 90 saatteki at6000 imi ve 4 orj gozlugu satiyorum
    ilgilenenler dm

http://forum.donanimhaber.com/m_110914421/f_//tm.htm#110914421
  • Hocam 1 2 ay once kampanyada sifiri 5999 satildi fiyatinizi bi kontrol edin bence:)

• Herkese merhaba

Daha önce de yazdığım gibi AT 6000 alalı 2-3 hafta oldu. Cihazı tanımaya çalışıyorum.

Şöyle bir sorunum var :

Projeksiyon 3D görüntüyü göstermiyor.

3D olmayan filmlerde hiç bir sorun yok. 3D iso formatındaki filmleri maalesef göstermiyor.
    Filmin başındaki menüye kadar olan ,2D olan yerleri gösteriyor.

Film Menüsü ile format 3D ye dönünce görüntü gidiyor.

HDMI kablodan mı diyerek yeni kablo aldım ama ikisinde de sonuç aynı.

Şu anda Epson 6100 de evimde bulunduğundan kabloyu ona taktım. O gösteriyor hiç bir sorun olmadan . Menüye defalarca kez girdim ama bir türlü çözemedim.

3D sinyali başlayınca girişteki bağlantı ekranı yanıp sönüyor : HDMI 1-2-3 , component in vs. yazan ekran ..

Acaba çözüm nedir.

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
  • Oynatıcı nedir?
    6000 yüksek hızlarda kablo seçiyor ayrıca.
    Yeni kablo aldınız da ne aldınız?
    Çok kısa bir kablo ile deneme şansınız varsa bşr de öyle deneyin.

• Hocam oynatıcı pioneer bdp 140.

Kablo 15 metre çok üst düzey bir kablo değil. Sıradan bir markaydı, dark markaydı.Özelliklerinde 3D ye uygun yazıyordu.Epson tw6100 de yine benzer bir kablo ile 3D de sorun yaşamadığım için ben bu kabloyu alırken de çok araştırmadım açıkcası, nasıl olsa işimi görür diye.

Ancak dediğinizde haklısınız galiba.Panasonic kablo seçiyor gibi. Evde bulunan 2 m. Lik yine sıradan bir kablo ile denedim. Onda görüntü aldım. Ya daha iyi idi bu ya da kısa olduğu için gösterdi.

Kablo uzunluğu arttıkça kalite daha mı önemli duruma geliyor acaba?

Şimdi bana hangi kablo yu önerirsiniz f/p ürünü olup çok pahalı olmayan..

Bu arada ilginize teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendisbiri -- 16 Ekim 2015; 11:23:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24awg kesitte yüksek hızlı bir kablo alın
    Forumda birkaç arkadaş da aldı
    amazonda NEET marka bir kablo var
    Onu alın sorun olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.