Şimdi Ara

PANASONIC Projeksiyonları - ANA KONU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
16
Favori
37.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzunluk arttıkça kablo kalitesi daha çok önem kazanmaya başlıyor.
    Şöyle düşünebilirsiniz 10 metrelik bir parkurda hepimiz iyi kötü engelli koşarız ama 400 metre engelli koşuyu ben kendi adıma bitirebilir miyim bilmiyorum. :D Görüntü kaynaktan çıkınca 2m bir kayıp olsada ekrana gelebilir, ama mesafe uzadıkça kayıplar vere vere 15m tamamlar ama yeterli sinyal olmazsa panasonic gibi cihazlar sinyali yeterli görmeyip vermeyebilir. :)

Ben 15 metre ttaf'nin aşağıdaki kablosunu kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
    http://www.extrateknoloji.com/HDMI-HDMI-Konnektor-High-Speed-HDMI-With-Ethernet-v14-15-Metre,PR-7352.html

• Bu HDMI kablosu meselesi biraz karışık ..
    Bazı okuduğum yazılarda HDMI kablonun 10 metreden sonra kayıpsız bir şekilde 1080 P görüntü taşıması çok zor diyordu..
    Benim kablo uzunluğum 12 metre cıkıyor normalde ama bunları okuduktan sonra acaba uzunluğu azaltma yolunu mu arasam diye düşünmeye başladım.
    Gerçi estetik açıdan sıkıntı olacak ama bilmiyorum nasıl olur.

Sizin kullandığınız kablo markaları ve uzunlukları nasıl acaba ?
  • Bir arkadaş yanılmıyorsam 10. metreye yükseltici koymuştu. Avr (yanlış hatırlamıyorsam Denon'du) ile projeksiyon arasındaki kayıptan dolayı görüntü alamıyordu, sorunu en son yükseltici ekleyerek çözmüştü. Belki de dediğiniz nedenden dolayı görüntünün normalden daha iyi hale geldiğini paylaşmıştı.
    Ben 15 metre ttaf (26awg galiba) kablo kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
  • 10-12 hatta 15 metrelere kadar bence yükseltici vs gerek yok.
    Kablo kalınlığı ayarlaması ile işi çözersiniz.
    20 mt den sonra sıkıntı olabilir araya repeater girilebilir.
    Çok çok uzun metrajlarda cat kablo kullananlar dahi var.

amazon daki NEET 15 mt kablo bendeki sorunu ve tavsiye ettiğim arkadaşların problemini çözdü.
  • Pro-link PR-H001-10 HDMI - 3D HDMI KABLO + Ethernet(V1.4)
    15 mt lik kabloları var. (Ben 15mt kullanıyorum)
    Biraz pahallı diğerlerine göre ama 4k yı bile destekliyor. Birkaç projeksiyon kullandım. Hepsinde şıkır şıkır. Nette araştırınız.
    Bd player ile AV arası kablolandırma da çok önemli.
    Sadece proja giden hdmı kablo değil yani.. İki kablonun uyumsuzluğuda sözkonusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPECTRA 300x225 Beyaz motorlu projeksiyon perdem satılıktır. İhtiyac olan arkadaslara pm atabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-goruntu-sistemleri-specta-300x225-beyaz-motorlu-projeksiyon-perdesi-237900398/detay/
  • Arkadaşlar merhaba

AT 6000 için hdmi kablo olayını çözdüm.

12,5 metre mesafe için 2 farklı hdmi kablo alıp iade etmek zorunda kalmıştım.

Mkv lerin çoğunda sorun olmuyordu ama özellikle iso formatındaki filmlerde görüntü aktarımı olmuyordu.

Amazon dan şu kabloyu aldım. 24 awg. Test ettim ve bir sorun yaşamadım . Memnun kaldım . Belki ihtiyacı olan vardır diye paylaşmak istedim .

http://www.amazon.com/gp/product/B00J7EXO76?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o02_s00

Bu arada bu projeksiyon için 3D gözlük işini en ekonomik nasıl çözebilirim ?

• Kullanmadigim gozlukler var bende ihtiyaciniz varsa.

• Aşağıdaki linkteki ürünü almıştım,gayet ekonımik ve kullanışlı idi
    yanlız 2d ayarı yok.
    ama satıştan kalkmış
    model olarak bulabilirseniz bilginize
    (tanesini 40tl den almıştım)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-toshiba-fpt-ag02g-3d-gozluk-get-ile-al-199097525/pasif-ilan
  • Evet Hocam satıştan kalkmış.
    toshiba-fpt-ag02 mi acaba ürün?

Bu ise Panasonic at6000 ile uyumlu mu?
    Bimeks te var galiba bu ürün. 50 tl civarında. Fiyatı iyiymiş. Panasonic in kendi tavsiye ettiği orjinal gözlükler 250 tl civarında.. Ne gibi farklar var acaba bununla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendisbiri -- 15 Aralık 2015; 17:13:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic At6000 de gözlük tipi RF ye çevrilemiyor değil mi?

Sony HW55es modelinin gözlükleri de IR ama sanırım bir ekipman ile RF ye çevrilebiliyor. Öyle bir özellik var mıdır acaba?
  • orjinal pana değil tabiki ama ben kullanıyorum bir problem yok ve cihaz ile uyumlu
    pana gözlükte 3d filmde istenirse 2d de seyredilebiliyor gözlükte bu özellik var bu gözlükte yok.
    benim bildiğim bu.
  • Alınık AT6000 (veya8000) cihaz arıyorum..Pm bekliyorum dostlar

• merhaba arkadaşlar

evimde kullandığım panasonic pt-at5000 projeksiyonumu satıyorum. lambası 3000 saatte hiçbir sorunu problemi yoktur. almak isteyenler özelden ulaşabilir. Ankaradayım.
  • Arkadaşlar ikinci el at6000 arıyorum. Satmak isteyen ulaşabilir. Teşekkürler.
  • İyi günler arkadaşlar.Panasonic at6000 model projeksiyonu almayı düsünuyorum.Ağırlikli olarak Full Hd film izlemek için kullanıcam.Sizce benim icin yeterli olur mu?Önerebilceginiz baska cihazlar var mı?

• armynel kullanıcısına yanıt
    Sony 55es ide incelemenizi öneririm..

• VEGETTO kullanıcısına yanıt
    Hocam Sony 40es modelini almaya karar verdim.Aralınrda İris harici uçurum özellik farkları yok.Yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla İris pek verimli değilmiş.
  • Geçen gün (05.03 tarihli)sahibindende panasonic at6000 cok az kullanilmis (160 saat) faturali garantili cihaza denk geldim.ilana gore alacağa karşılık almışlar.200 cm perdesiyle birlikte 2650 tl yaziyordu ve evimin hemen bir kac sokak ilerisindeydi..ama adama bir turlu ulaşamadim..telefonu acip kapatti bir kez..geri donmedi..sonra baktim ilani kaldirmis..Şüphelendim gerci ama o fiyata kaçırdığıma üzüldüm..

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarrx

Geçen gün (05.03 tarihli)sahibindende panasonic at6000 cok az kullanilmis (160 saat) faturali garantili cihaza denk geldim.ilana gore alacağa karşılık almışlar.200 cm perdesiyle birlikte 2650 tl yaziyordu ve evimin hemen bir kac sokak ilerisindeydi..ama adama bir turlu ulaşamadim..telefonu acip kapatti bir kez..geri donmedi..sonra baktim ilani kaldirmis..Şüphelendim gerci ama o fiyata kaçırdığıma üzüldüm..

2650 TL ye Pana AT6000 olmaz yahu. kesin bir dolandırıcılık işi var onda.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.