Şimdi Ara

PANASONIC PT-550 KANDIRMACASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MKV'leri bilgisayardan izliyorsan çok fazla sorun olmaz, AC3 filter ile DTS'i çözüp DD olarak izlersin.
    quote:

Orjinalden alıntı: charnel

Kesinlikle çok can sıkıcı oldu. Bende PS3 te bu sorunu yaşamıştım fakat anlamayıp DTS yerine DD le yetinmiştim.

Fakat şimdi tam güzel güzel .mkv izlerim düşüncelerimdeyken bu topic geldi şimşek gibi çaktı. Neyseki DTS destekli çokta fazla kaynak yok. DD çok daha yaygın. Yoksa bana mı öyle geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tborucu

Toplam kaça aldın.

valla 600 tl ye malettim .ve kafamda soru işareti kalmadı.
    not:tek bir sorun var perde den uzaklaştırmam lazım sub u devamlı havandırıyor.:)
  • alanya75 arka hoparlörlere talibim benim pt 550'nin arka hoparlörlerini verim üstüne ne istersin.
  • Çok saçmaymış dts çözmemesi! Benim 4 yıl önce aldığım Panasonic Ht-05 sistem bile dışardan Ps3ü bağladığımda DTS çözerken,daha yeni modellerde bunun olmaması enteresan.zaten mevcut yararlı bi özelliği niye çıkarırsınki bi sonraki seride!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 3 Mart 2009; 15:48:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tborucu

alanya75 arka hoparlörlere talibim benim pt 550'nin arka hoparlörlerini verim üstüne ne istersin.

selam arkadaşım ben takımı bozmadan normal bir kullanıcıya satmak isterim hoparlörleri sana verince elimde kalan bir işe yaramaz eğer düşünürsen kmple takım vereyim sana uygun fiyata
  • Pt550 ile takas yapalım
  • tamam, anlaşıldı, benimde elimde philips htsw335 ev sinema sistemi var,üzerinde DTS,Dolby vs. yazıyor.Kendi bünyesinde çözüyor ama coaxial digital den bağlarsam DTS çözemiyor.Ama benim sorum başka.

Eğer, kaynak cihazın DTS çözme yeteneği varsa, bu çözülmüş DTS sesleri ev sinema sisteminden alamazmıyız? Misal çoğu arkadaş PS3 ten alamadığını söylemiş.Acaba,PS3 DTS sesleri çözebiliyormu, çözemiyor mu?

Bu konuda biri aydınlatırsa, Ev sinema sistemini gözden çıkarmayıp, DTS kodları çözebilen kaynaklara yöneleceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozelmas

tamam, anlaşıldı, benimde elimde philips htsw335 ev sinema sistemi var,üzerinde DTS,Dolby vs. yazıyor.Kendi bünyesinde çözüyor ama coaxial digital den bağlarsam DTS çözemiyor.Ama benim sorum başka.

Eğer, kaynak cihazın DTS çözme yeteneği varsa, bu çözülmüş DTS sesleri ev sinema sisteminden alamazmıyız? Misal çoğu arkadaş PS3 ten alamadığını söylemiş.Acaba,PS3 DTS sesleri çözebiliyormu, çözemiyor mu?

Bu konuda biri aydınlatırsa, Ev sinema sistemini gözden çıkarmayıp, DTS kodları çözebilen kaynaklara yöneleceğim.

seninde dediğin gibi kaynak cihaz kendi içinde dvd cd takınca çözüyor harici girdiğinden çözmüyor.
    ps3 e gelince oda dts leri çözmeden ayıklamadan bütün olarak atıyor bildiğim kadarı ile.
    sen her cihazın (ps3 dvd madia tank vs)dts ayıklayanını almaktansa direkt dts sinyalini alıp çözen bir anfi al çözen çözmeyen herşeyi ona gir ondan da hoparlörlerine ver daha mantıklı

• quote:

Orjinalden alıntı: alanya75

quote:

tamam, anlaşıldı, benimde elimde philips htsw335 ev sinema sistemi var,üzerinde DTS,Dolby vs. yazıyor.Kendi bünyesinde çözüyor ama coaxial digital den bağlarsam DTS çözemiyor.Ama benim sorum başka.

seninde dediğin gibi kaynak cihaz kendi içinde dvd cd takınca çözüyor harici girdiğinden çözmüyor.
    ps3 e gelince oda dts leri çözmeden ayıklamadan bütün olarak atıyor bildiğim kadarı ile.
    sen her cihazın (ps3 dvd madia tank vs)dts ayıklayanını almaktansa direkt dts sinyalini alıp çözen bir anfi al çözen çözmeyen herşeyi ona gir ondan da hoparlörlerine ver daha mantıklı

Esasında dediğin en mantıklısı dostum.Ama şu durumda bu mali ortamda o tarz birşeyi almam çok zor.DTS çözebilen bir anfi en düşük 500tl 'dir. Ben zaten 7-8 ay önce 650 ye almıştım bu sistemi.Şimdi anfi+media tank, yüzü astarını geçecek.Ben en iyisi coax digi.çıkışlı+ DTS çözebilen media'ların yaygınlasmasını bekleyeyım.

Ama anladığım kadarıyla, mediatank kendi bünyesinde DTS çözebiliyorsa, benim sistem güzelce çalacaktır bunları.Doğrumu anlamışım?

• Popcorn kendi bünyesinde çözüyor, WD daha çözmüyor ama kodları açık olduğu belki ileride çözebilir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alanya75

quote:

Esasında dediğin en mantıklısı dostum.Ama şu durumda bu mali ortamda o tarz birşeyi almam çok zor.DTS çözebilen bir anfi en düşük 500tl 'dir. Ben zaten 7-8 ay önce 650 ye almıştım bu sistemi.Şimdi anfi+media tank, yüzü astarını geçecek.Ben en iyisi coax digi.çıkışlı+ DTS çözebilen media'ların yaygınlasmasını bekleyeyım.

Ama anladığım kadarıyla, mediatank kendi bünyesinde DTS çözebiliyorsa, benim sistem güzelce çalacaktır bunları.Doğrumu anlamışım?

kesinlikle doğru ama aldığın sistemi feda etmemen için söyledim sana .en azından dvd ve kolanları da bağlarsın anfiye süper olur.anfide jvc aldım ben 350 tl ye sen bu sisteme sadece bir anfi al yeter bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.