Bildirim
PANASONİC SA6 (VS3 ÜN DAHA KARİZMASI)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
panasonic VS6 adlı ilk 16 M renkli telefonunun hemen hemen aynısını çıkarmıl tipi daha güzel ama özellik açısından pek bi fark yok...özellikleri geliştirseler ii olurdu bnce... -
VS6 VS7 we SA7 de war...SA7 fena deil.... -
arasıra değiştir butonunu kullanalım lütfen -
valla karizması ne demek yanına bile yaklaşamaz. motorolanın o tuş takımın arasındaki mavi ışık bile buna basar.
-
asıl karizma olan SA7 -
sa7 harika -
bunun neresi arazi yahu estetik yok bişi yok dış tarafi sanki arazi telefonları gibi bi dayanıklılık havası veriyor. hiç stil yok bu telefonda. tuş takımı desen çok klişe.
Ahanda karizma
aha bunuda elemanın biri yapmış. süper yapmış bea
-
telefonun şekline bakarak yorum yapmanızdan ne kadar anladığınız anlaşılıyor :) -
bu ne yaa
MOTO ile bunu mu kıyasladınız . Abi bu telin görünüşü moto nun yanında hiç bişey. Ben beğenmedim. özelliklerine bakmadım ama karizma olarak moto yu tercih ederim... -
karizma olarak tabii ki de motorolanın yerine deil panasonic nokia da s.e de geçemez ama panasonic de yavaş yavaş gelişio SA7 en iisi özellik falan...ama tabi bi V3 le bunumkarşılaştırırsak olan olur -
karizma diye siz özellik kastediyorsanız ok.
bence tip olarak dünyada rakipsiz v3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 4 Aralık 2005, 13:56:55 > -
usta benim için görünüşten çok [tabi aşırı iğrenç ve kaba olmadıkça] özellik önemlidir ;)
v3 gerçekten hoş ama çok geniş o da :) bakalım v3i falan nasıl olacak -
v3 hemen hemen aynı ama katılıoum dünyanın en karizma teli şu teli özellik olarak geliştirseler manyak iş yapar...v3i de biraz gelişmiş tip yine güzel...v3x de taam gelişmiş özellik ma tipi batırmışlar...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sim kart depolama alanı dolu
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır nasıl yapılır
- birini ararken 3 kere dıt sesi
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- s22 çıkış tarihi
- türk telekom numara değiştirme
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telefon hızlandırma
- 7.2 inç telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X