Şimdi Ara

panasonic st60 & philips 8007 (st60 alındı ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canım abim inşaallah içine sinmiştir. Iyi günlerde kullan. Gerekli kontrolleri de yaptın mı tamamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

Canım abim inşaallah içine sinmiştir. Iyi günlerde kullan. Gerekli kontrolleri de yaptın mı tamamdır.

Hocam yeri değil ama bende S4 aldım. Bir sorunun olursa konuşalım. Benimde olursa sana sorarım. Ana konu karışık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Canım abim inşaallah içine sinmiştir. Iyi günlerde kullan. Gerekli kontrolleri de yaptın mı tamamdır.

Hocam yeri değil ama bende S4 aldım. Bir sorunun olursa konuşalım. Benimde olursa sana sorarım. Ana konu karışık.

• quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

eve götürürken aksama koyarım bi kac foto :D
     panasonic st60 & philips 8007 (st60 alındı )

AHMETSELCUK, kıskandım bende resim eklemek istedim 2011 serisinden!

Şaka elebetteki İnşaALLAH Türkiyede ki Arkadaşlarımızda istedikleri panellere ucuza sorun olmadan sıkılmadan alırlar, eminim 1 sene sonra herkes Türkiye de ucuz panelleri alabilecekler !

Resim şaka amaçlıdır, lütfen farklı anlaşılmasın, görsel eğlence olsun diye ekledim!

• andy1 kullanıcısına yanıt
    valla ben plasma alamadım evde gündüz kullanımı olduğu için tırstım (hanım ve çocuktan dolayı) led aldım. Siz şimdi üzüyorsunuz beni burada. resimleri koyup.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basis35 -- 11 Eylül 2013; 15:18:20 >
    sharp elite
    hakikaten super model tabi aynı şeyleri türkiye icin konusamıcam
    st60 icin görüntü ayarları vericektiniz gercek sinema ve sinema modu var fakat bana parlak geldi bi de özel var tabi ayarlarla oynanabiliyor.
  • bu da benden olsun
    heyecanla özenmeden cektim görüntü karsısında aglıyodum cünkü
    saka bi yana hakikaten müthis bi derinlik var philipsdeki gördüğüm derinlik bundada aynı sekilde mevcut imiş

• basis35 kullanıcısına yanıt
    Hiç üzülmeyin çunki örnek Panasonic VT60-ZT60 veya Samsung F8500-F9-S9-WT600 serilerinide alsanız üzülerek yazıyorum Avrupalının izlediği yayın kalitesinde keyfi yine alamayacaksınız, Türkiyedeki digital platformlar ve yerel tv kanalları yetersiz, Avrupalı HD akanlı gerçek 2D kalitesi ile hiç bir ayar yapmadan keyif sürüyor!

Bu konuyuda merak etmeyen 2014 senesinde çok sık göreceksiniz, ilk defa ben yazıyorum ilk defa sizler okuyorsunuz Türkiyede İnsanlar Avrupadan kart alımına başlayacaklar mecbur kaldılar o kadar kötü sinyal kalitesine sahip cihazlar varki aldığınız panelin keyfini yaşayamıyorsunuz!

Türkiyeden bir çok tanıdığım artık Sky.UK-IT-PL Ülkeler üzerinden kartlı abaoneliklere geçiyorlar,300 Euro veriyor panelin keyfini yaşıyor hemde hd receivierede para ödemiyor firmalar hediye yolluyorlar!

Size birşey yazmak isterim TRTHD kanalları Avrupada tek kelimeyle gerçek Full HD yayın sunuyorlar yani görüntü 3D kalitesine yakın derinlikte ve netlikte, aynı kanalı Türkiyede gördüm Avrupadaki didtal platformaldakiyle alakası yok, silik sanki kamera önünde filtre varmış gibi bir fluluk mevcut o zamanlar uğraşmıştımda malesef üst kalitede görüntü almak mümkün olmadı!

Bu sebeble üzülmeyin demek istedim, panel alsanızda görüntü kalitesinde değişen fazla birşey olmayacak!

doğru söylüyorsunuz. Ben tv aldım bluray film seyrettikten sonra inanın dsmarttaki hd kanalların hd olmadığına karar vermiştim. Bunlara HD yayın diyorlarsa blurayda seyrettiğim ultraHD dedim kendi kendime
  • AHMETSELCUK A kullanıcısına yanıt
    Hangi ayarlarda kullanıyorsunuz, renkler fazla doygun görünüyor!

Daha fazla derinlik isterseniz görüntü ayarlarında 3DComb aktif yapın, 1080p pixsel özelliğini aktif yapın görüntü dahada kesin ve canlı olacaktır!

Detayları fazla olan bir cihaz, isterseniz forum üzerinden ayar detaylarını konuşuruz!

Tekrar hayırlı olsun.
    Digital platformlar bir an önce hdboxlarını yenilemeliler, yada İnsanlar bilinclendikçe Avrupadan digital yayın aboneliği hızlanacaktır!
    avrupadan abonelik nasıl alınıyor
    Çok basit firmanın orjinal istesinden alabilirsiniz tavsiye etmeme sebebi paketleri kendinize göre seçip Yurt dışından Akrabanız, Eşiniz Dosyunuza aldırmanız daha doğru olur farklı firmlardan kampanya fırsatlarını takip etmesini söylersiniz veya bütceniz uygundur parasını yollarsınız size ne kadar sürelik abonelik isterseniz satın alır!

Fiyatlar değişiyor, Polonyadan alırsanız 50 Euroya bir çok secenek var tavsiyem İngiltere veya Almanya dahi idealdir sorun yaşamassınız!
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Hangi ayarlarda kullanıyorsunuz, renkler fazla doygun görünüyor!

Daha fazla derinlik isterseniz görüntü ayarlarında 3DComb aktif yapın, 1080p pixsel özelliğini aktif yapın görüntü dahada kesin ve canlı olacaktır!

Detayları fazla olan bir cihaz, isterseniz forum üzerinden ayar detaylarını konuşuruz!

Tekrar hayırlı olsun.

arkadaşın vt50 sini cok kurcaladım,
    bunda bi vt50 ayarları yok ama yakın ayarlar var
    vt50 de her görüntü ayarını var gammadan kırmızı yesiline kadar ayarlanabiliyordu
    dediğiniz gibi vt50 deki bazı özellikleri icine cakılı olarak yapmışlar ve özelliği aktif duruma getirerek monte etmisler
    normal modda kullanıyorum su an asagıya cekecektim fakat ideal durduğu icin oynamadım
    ama bi sakıncası olacaksa parlaklığı filan 5 10 tık asagıya cekerim
    özel sinema modu var acıkcası beğenmedim cünkü cok aydınlık geldi bana
    belkide gözüm bu sekilde alısmıstır ondan olabilir
    bi de gercek sinema modu var aktif yapıp ayarlarına baktım canlı renkler ortam ışık sensörü filan acık nerden parlaklık katıyo anlamadım
    herneyse
    bu gibi konularda biraz yardıma ihtiyacım var galiba
    bana dizi film bi de sporda kullanabileceğim bi ayar lazım
    yardımcı olursanız sevinirim

büyük ekran nasıl abi
  • quote:

büyük ekran nasıl abi

bizim arkadaşda 65vt50 var ordan biliyorum nasıl bi duygu olduğunu :)
    filmi yaşayarak izliyorsun bi de görüntü kaliteliyse anlatılmaz yaşanır diyorum :)
  • TV niz hayırlı olsun, detaylı inceleme yazınızı bekliyoruz artık .

Türkiye'deki hd yayınlar özellikle digiturk ve dsmartta gercekten kalitesiz, düşük bant genişliğiyle yayınlanıyor sanıyorum. Ancak, görüntüde detay arayan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki teledünya hd kanallarındaki detay, keskinlik diğerlerine göre bence üst düzeyde. Belki bunda kullandığım TV nin de etkisi vardır diyeceğim ama sanmıyorum, 2008 model sony s4000 ile izliyorum. Dsmart ve digiturk u olan arkadasların TV leri de 2011 model 6000 serisi samsung. Ya o zamandan bu zamana panel kalitesi pek değişmemiş ya da hakikaten dediğim gibi teledünya hd kalitesi çok daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

TV niz hayırlı olsun, detaylı inceleme yazınızı bekliyoruz artık .

Türkiye'deki hd yayınlar özellikle digiturk ve dsmartta gercekten kalitesiz, düşük bant genişliğiyle yayınlanıyor sanıyorum. Ancak, görüntüde detay arayan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki teledünya hd kanallarındaki detay, keskinlik diğerlerine göre bence üst düzeyde. Belki bunda kullandığım TV nin de etkisi vardır diyeceğim ama sanmıyorum, 2008 model sony s4000 ile izliyorum. Dsmart ve digiturk u olan arkadasların TV leri de 2011 model 6000 serisi samsung. Ya o zamandan bu zamana panel kalitesi pek değişmemiş ya da hakikaten dediğim gibi teledünya hd kalitesi çok daha iyi.

teşekkürler
    türkiyedeki görüntü kalitesi gercekten vasat neden vasat diyorum
    cünkü yurtdışına geldiğimde normal bi tv deki sd yayını görünce anladım vasat olduğunu
    tamam tv de de görüntü kalitesi diğerlerine göre değişiyor fakat , gelen sinyal kullanılan harici receiver ler hakikaten etki ediyo ,
    burda kabel deutschland kullanıılıyo genelde verdikleri receiver gercekten üst seviye bi hdd cihazı, canak anten ise yok digital karasal yayın olsa gerek bütün binalarda sadece kablo var odadaki kabloyu cihaza baglıyosunuz bu kadar türkiyedeki telefon hatları gibi diyelim.
    tv ye gelirsek su ana kadar memnunum bi sorun ile karşılaşmadım.
    az önce hugo 3d izledim beklentimin üzerinde cıktı 3d performansı detaycı biri olarak söylemek gerekirse gözlemlediğim bütün detayı gördüm hatta bi yeri unutmuyorum
    1 saat 21. dk sında hugo kuledeki saatin arka taarfında duruyo arka taraftaki cark dönerken icindeki siyah tahtanın kenarlarından akan yağları farkettim
    tv den daha önce normal olarak izlediğmde carkın aralarındaki dişler bile belli olmuyordu
    ürün ile sorusu olan varsa yazabilirim düşüncelerim bu yönde
    aklıma geldikce ve izledikce yazarım + veya -

• arkadaşlar playstation 4 için 55stw60mı yoksa lg 55la860v mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okimos -- 12 Eylül 2013; 23:06:40 >
    Ahmet abi halıya damlamasın yağ lekesi zor çıkar. izlediğin filmleri tekrar tekrar izlettiriyor bu tvler adama. Bir de 3D si olunca tadından yenmiyor. Gözlükleri aktifmi pasifmi abi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.