Şimdi Ara

panasonic st60 & philips 8007 (st60 alındı ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

tv smart uygulamalarında başarılımı, web tarayıcısı flash destekliyor mu veya hızı tatminkar mı? ne bileyim dizi falan izlemek için bu özellik iyi..

birde tv görüntüsünü tablete (ipad) aktarma özelliği bunda da var mı.. yoksa harici aparatlar mı gerekiyor..

birde 3d gözlük kaç tane çıktı, bildiğim bir tane geliyor bu da yetersiz, 3d gözlük almak istesem hangi modeli tercih etmeliyim.. bilginiz varsa paylaşır mısınız..
  • haraf kullanıcısına yanıt
    teşekkürler,
    buzzing sesi yok denilecek kadar az albani üstadın dedikleriyle örtüşüyor arka tarafta bi hdmi kablosu takarken filan anca sesini duyabiliyorsunuz
    buzzing sesi en fazla beyaz renklerin fazla olmasıyla biraz daha şiddetli oluyor ama tv yi sürekli sessiz kullanmayacağınız icin böyle bi sorunla karşılaşmassınız. en azından benim icin öyle
    rodaj süresini gecirdim, renkler yerine oturduğunda daha da güzel görüntü vermeye başladı
    olumsuz hic bir durumla şimdiye kadar karşılaşmadım.
    dün akşam limitsiz filmini izledim, adam bir hap alıyo aldıktan sonra %20 olarak calıan beyin %100 olarak çalışıo hani belki izlemişsinizdir. filmde hapı aldıktan sonra bi canlanma oluyo hd olan görüntü ultra hd gibi oluyor cok güzel detaylarla izledim gayet güzel bi filmdi
    ismini duymadığım bazı dizileri acıyorum konuusu iyi olmasa bile görüntüsü insana diziyi izlettiriyor o kadar söyleyim
    gayet memnunum şu ana kadar hic bir problemle karşılaşmadım.
    başka sorularınız olursa severek cevaplarım. yanlış karar vermenizi elbetteki istemem, para kolay kazanılmıyor sonucta
    iyi günler dilerim.

• myehram M kullanıcısına yanıt
    merhabalar hemen cevaplayayım,
    tv nin smart uygulamaları gayet başarılı üzerindeki işlemci görüntü ve hız anlamında gayet tatmin edici, ben youtubeden dizi izliyorum tam ekran hic bir problemle karşılaşmadım youtube laptoplarda dizi veya klip izlerken bile fan sesini duyduyuğumuz bir şey, ordan karşılaştırabiliriz. diğer uygulamalardada gayet iyi
    flashlı videoları açıyor , hiç bir problemle yine karşılaşmadım.
    bende iphone 5 var panasonic remote 2 kullanıyorum resimleri videoları hic bir aparat kullanmadan direkt aktarıyorum gayet başarılı.
    3d gözlük 1 adet çıktı fakat ben alırken adamdan bi kaç hediye istedim o da sadece 2 tane extra gözlük hediye edebilirim dedi toplamda 3 gözlük almış oldum. o yöndende extra gözlük icin para vermedim.
  • fan sesi konusunu netleştirebilir misiniz? fan sesi duyuluyormu cihazın sesi en kısıkken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.ilker -- 18 Ocak 2014; 12:05:21 >
  • merhaba,
    dün bu st60 ile ilgili media markt mağazasında başımdan geçen olayı anlatayım.

belki siz biliyordunuz ama ben bilmiyordum bu durumu .
    st60 almaya gittim marmara parka.işten çok anlayan adamlar yok media markt ta giden bilir. pek ilgili de değiller .hatta ilgisiz diyebiliriz net olarak. neyse. teşhirde 1 adet 50 inch vardı stw60 kodu ile 3499 fiyat çekmişler. dedim kapalı kutu var mı?. bakalım dedi eleman açtı bilgisayarı diğer media marktlara baktı. şöyle bir baktım ekrana, 3499-3599-3899-3799 gibi 4-5 değişik fiyat var farklı mağazalarda. dedim bu nedir , o dedi teşhir olmayan ürünlerin fiyatı. dedim kardeşim bak burada 5 tane ayrı fiyat var bu nedir? 2 tane fiyat olur biri teşhir biri kapalı kutu fiyatı. ümraniyede 3899 - beylikdüzünde 3699 görünüyor. bu şaşaladı o arada yandan elemanlardan biri atladı "mediamarktlar özerktir hepsinde fiyatlar farklıdır" dedi hadi be! dedim. ben teknosa vatan bimex gibi heryerde sabit sanıyordum. düşünsenize beylikdüzü mediamarkttan 3799 a alıyorsun tv yi. çıkıyorsun 400 metre yukarı marmara parkın media marktına alet 3599. buyur buradan yak. dedim bunun adı özerklik değil bunun adı "denk getirdiğimize geçiriyoruz diyosunuz yani" dedim. bozuldular. marmara forumda da marmara parkta da media marktın elemanları kadar ilgisiz bilgisiz adam görmedim insanın alacağı varsa da almayası geliyor. benim öyle oldu.

benim bundan haberim yoktu haberi olmayan arkadaşlara duyurayım dedim. Pazarlık payı bırakıyorlarmış herhangi bir cihaz alacaksanız diğer mağazaların fiyatına bakın.

ha artı olarak buradaki modeller st w 60 diye geçiyor. sanırım avrupada satılan ların model numarası bu. yanında kalemi de hediyeymiş. vatandakinde veya bimex tekiler st60 onlarda kalem ayrı satılıyor.

st60 alıcam almasına da fiyat yılbaşında düşer dedik. dolar 2.2 oldu, gerçi memleketin anasını ağlattılar tvye zam gelse ne.

neysse yaw ne çok yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.ilker -- 19 Mart 2014; 17:08:38 >

• Dr.ilker kullanıcısına yanıt
    yaşadığınız duruma üzüldüm hocam, malesef türkiyede bu tarz olaylar cok yasanıyor,
    ben yurtdışında kalıyorum ama türkiyede olan olaylarda her sene tatile gittiğimde başıma geliyor :)
    bu ürünü alırsanız üzerinde konuşuruz..
  • aslında bir kaç şey sormak isterim. öncelikle yukarıda sorduğum fan sesi durumu? fan sesi var mı cihazda? 2. olarak tv yi wireless ürezinden laptopla bağlayıp aynı direkt hdmi bağlayarak laptopun görüntü ve sesini -tv ye yansıtma ve film izleme işini yapabiliyor muyuz?
  • STW60 la verilen kalem,hani şu ekranı yazıp çizen kalem değil mi?
    fan sesi su sekilde duyulur tv sesini komple kısıp beyaz renkli bi görüntü acarsanız fan sesini gayet iyi duyarsınız sebebi ise plazmaların beyaz ve tonlarını zor üretebilmesi bu nedenle baya bi enerji harcıyor harcadığı enerjiylede ısınma gerceklestiği icin fan sesini duyarsınız ama tv sesi 10 15 düzeylerinde ise asla duyamazsınız eğer duyuluyorsa zaten sorun vardır.
    onun haricinde duyulmuyor ben hic duymadım cünkü tv sesini hic kısıp izlemedim :D
    tv yi wifi üzerinden bağlayıp laptopla görüntü ve sesi aktarabilirsiiniz, ben yabancı dizilerde bulamadığm bölümleri öyle yapıp izliyorum herhangi bi problem yaşamadım.
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    evet herkes hediye olarak veriyor yazmış ama , hediye değil onu mecbur vermeleri lazım cünkü tv özelliğinde olan bisey kendi sitesindede yazıyor:)
    ama kalem işe yarıyormu dersen benim yaramıyor :)
  • çok teşekkür ederim, siz media markt dan mı aldınız?
    evet , yanında 1 tane aktif gözlük aldım fakat, 3d flmin 65' boyutlarında izlenebileceğini öğrendim :D kücük ekranda işlemio :)
  • yaw bende 50-mi alsam 1000 daha verip 55 mi alsam kararsızım. 50 yeter mi acep. evdeki 46 - az daha büyüteyim istiyorum ekranı 50 fark ettirir mi yada asıl farkı 55 lemi sağlarım bilemedim.
    ben 50' kullanıyorum izleme mesafem 2.5m , kücük geliyor gözüme 55 alsamıydım acaba diye düşünüyorum, izleme mesafeniz ne kadar bilmiyorum ama ekranın büyük olması seyir zevkini arttırıyor baktığınız film veya dizi ye daha iyi odaklanıyorsunuz. ben 65' vt50 de avatar seyrettim gecenin 3 ünde izleme mesafemiz 3m idi. etkisinde kaldım gece rüyamda avatar ı bi daha izledim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.ilker

yaw bende 50-mi alsam 1000 daha verip 55 mi alsam kararsızım. 50 yeter mi acep. evdeki 46 - az daha büyüteyim istiyorum ekranı 50 fark ettirir mi yada asıl farkı 55 lemi sağlarım bilemedim.

Sonradan pişmanlık yaşamamak adına bütçeniz müsaitse 55 alın derim.
  • Hikmet Bey

Bahsettiğin msg ı bu başlıkta göremedim! çok da önemli değil zaten
    Sen Pany PDP ler için asıl ana başlığına baksana,senelerdir forumda tek başlık olarak devam ettirdik Pany PDP leri her bir şey o başlık da vardır
    Satıcının sana söylediği ise aynen sallamadır,ülen nerelerinden uyduruyorlar böyle panel efsanelerini anlamış değilim
    Neyse herifler Dükkanı kapattılar da artık böyle sallamacılara ve de sallama bilgilere ihtiyacınız olmayacak

Diğer panel için de bazı bilgiler vermiştim geçen gün,ama açıkçası takip etmiyorum,sana eMail den de geçtim diğer detayları;daha fazlası ise
    kapanan forum da vardı ama forum kapandı benim tüm msg larda uçtu yaw toparlamam çok zor yeniden,zamanım da yok artık bunlara!

BIP dosyalarını sen bir dene,bazıları sanırım hala Server da durmaktadır(ana başlığa bak),daha olmadı beni ara,sana bazı detayları anlatırım,
    bir türlü zaman bulup da şu BIP işini yeniden düzgün şekilde toparlıyamadım

Dostum 65VX300 de sorun sıfır gibi görülüyor;ya da en azından tüm alanları bildiğim için;bana bugüne kadar hiç sorun olarak dönen olmadı!
    kaldıki 2 yıl oldu!!! bu süre panel işinde oldukça uzun sayılır,bu paneli diğer Pany PDP ler ile sakın bir tutma ltf!!
    Ben bu sene bıktım yaw Pany PDP sorunlarından;millet aylardır beni arıyor,rekor Pany PDP ler de ülen ne iştir hala anlamış değilim
    3 ler de falso başlamıştı ama 5 ler daha da fazla oranda falso verdi! 2 ve 1 ler de durum hiç de böyle değil,1 ler en sağlamı çıktı,2ler de oldukça
    sorunsuz çıktı ama 3 ler de durum birden değişti,5 ler ise bir alem yaw;hayatımda görmediğim abuk sorunları görmeye başladım!

Resimleri de aldım ama o konu çok farklı,Pany ana başlığından bunları çok evvel anlatmıştım örneklemeli olarak,bence takılma sen bunlara şimdi
    her gördüğün şeyi de sorun diye tanımlama yaw

BD için Pany düşünüyorsan ok dir,ama 500 serisi için o rakam kesinlikle değmez! ancak Pany nin tüm BD leri de "resim kalitesi" olarak mükemmeldir
    Bene 2 senedir kullandığım Pany 320 serisi var,süper bir cihaz diyebilirim ama bahsettiğin MediaPlayer işi kısıtlıdır!!! MP için olaya bakma gerekiyorsa
    Dune 300 al olay bitsin MP açısından,kısaca Pany BD nin son serilerinden birisini alabilirsin veya salt resim kalitesi olsun dersen diğer kullandığım
    Tosh5400 daha da iyidir Pany BD lerden!kesinlikle tavsiye ederim bunu,fiyatı da oldukça ucuz bu arada! MP desteği de Pany lerden çok daha iyidir
    ama SmartTV cart-curt v.s işleri yoktur,Processor olarak yine Pany lerden daha güçlü ve hızlıdır!

HIZ konusuna gelirsem,Pany PDP ler artık eskisi gibi değildir 25/35ms Game mode ile anca elde ediliyor(ebata göre değişir+lag değeri de daha yükseliyor doğal olarak)
    sen eski Pany PV/PY veya 850 leri unut kardeşim,onlar Ferrari idiler,bu şimdikiler LCD ler gibi sayılır yani oldukça ağır kalıyor,Ford ya da Opel anca olur bunlar,Ferrari
    nerde bunlar nerde yaw

CAN++

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.