Şimdi Ara

PANASONIC'TEN PASİF 3D'Lİ (FPR) ET5 SERİSİ !!! (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.082
Cevap
34
Favori
314.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Az önce test ettim tahmin ettiğim gibi benim harici flexy usb2.0 kutu 3TB hdd'yi yemedi.PC'ye bağladım 870GB gibi abuk subuk bir rakam gösterdi.TV'ye taktım hiç algılamadı aynen sizde olduğu gibi.Daha sonra 2TB hdd'yi taktım hem bilgisayar hemde TV problemsiz gördü ve okudu.Bu sebeple 3TB hdd ile ilgili kesin bir bilgi veremiyorum.

Tahminimce TV buffalonun 3 TB hddsini gördüğüne göre büyük ihtimalle problem kutu ile ilgili olabilir.
  • brev kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.
    Kutuyla alakalıysa yapacak bir şey yok,harici diski yeni aldım zaten.
    İlginiz için teşekkür ederim,uğraştırdım sizide.
  • Dvd filmi aynen hariciye attım.Tv bağlayınca görüntü süper ses olarak sadece türkçe ses vermiyor.

İngilizce almanca fransızca ses var türkçe ses yok epey kurcaladım ama bulamadım.

Halbuki pc de açınca türkçe ses var.Bu sorunu nasıl çözerim
  • Panasonic Viera TX-L47ET5E en uygun nerden satın alabilirim birkac yere baktım teshir dışında bu paneli bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

Panasonic Viera TX-L47ET5E en uygun nerden satın alabilirim birkac yere baktım teshir dışında bu paneli bulamadım.

Bu modelleri Teknosa yoğun olarak sattı. 2 yıl önceki seri olduğu için bulmak zor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır tv bakıyorum çok modele baktım ama kafama yatmadı bir tv ye 3-4 bin tl vermek mantıksız geldi ama bir taraftan'da içimde sürekli bir dürtü vardı tv almayı kafama taktım ya her gün netten tv araştırmaya ve akşamları elektronik marketlere gitmekten bıktım birinin iyi dediğini diğeri kötülüyor. o gün tv almayı kafama koysamda personlerin anlatımları ile almadan çıkıyorum kararsız kalıyorum bu yüzden artık markete gitmeden netten bakmaya fiyatı olarak kafama yatan bir tv yi almaya karar verdim. 1 hafta önce Teknosa internet sitesinden 2299 Tl'ye PANASONIC TX-L55ET5 modelini seri sonu olarak buldum ve hemen sepete attım. 3 gün sonra tv geldi aynı gün servis geldi kurdular halen inceliyorum şimdilik bir sıkıntı yok bu fiyata böyle bir tv bulduğum için sevindim ve 3,5 - 4 bin tl verip tv almadığım içinde mutluyum daha tam kurcalayamadım hafta sonu iyice kurcalar bakarım almak isteyene tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06fuat

2 aydır tv bakıyorum çok modele baktım ama kafama yatmadı bir tv ye 3-4 bin tl vermek mantıksız geldi ama bir taraftan'da içimde sürekli bir dürtü vardı tv almayı kafama taktım ya her gün netten tv araştırmaya ve akşamları elektronik marketlere gitmekten bıktım birinin iyi dediğini diğeri kötülüyor. o gün tv almayı kafama koysamda personlerin anlatımları ile almadan çıkıyorum kararsız kalıyorum bu yüzden artık markete gitmeden netten bakmaya fiyatı olarak kafama yatan bir tv yi almaya karar verdim. 1 hafta önce Teknosa internet sitesinden 2299 Tl'ye PANASONIC TX-L55ET5 modelini seri sonu olarak buldum ve hemen sepete attım. 3 gün sonra tv geldi aynı gün servis geldi kurdular halen inceliyorum şimdilik bir sıkıntı yok bu fiyata böyle bir tv bulduğum için sevindim ve 3,5 - 4 bin tl verip tv almadığım içinde mutluyum daha tam kurcalayamadım hafta sonu iyice kurcalar bakarım almak isteyene tavsiye ederim.

Öncelikle güle güle kullan. Duygularıma tercüman olmuşsun resmen. Aynen bende 2 aydır falan senin geçtiğin süreçlerden geçmekteyim. Bu tv yi teknosa internet sitesinde görmüştüm. Ama başka tv lere bakmaya da devam ediyorum. İlk sayfalarda 3D li filmlerde performansının vasat olduğundan bahsetmişler. Hem bu konuda hem de genel olaral tv nin performansı hakkında bilgi verirsen sevinirim.

• 06fuat 0 kullanıcısına yanıt
    Süper bir iş başarmışsınız bu zamanda çok iyi fiyat ile hemde 55" olan bir tv.
  • Teşekkürler arkadaşlar ancak ürünü daha inceleyemedim akşamları şöyle bir kurcalıyorum ne usb nede başka bir şey deneme fırsatım olmadı sadece bir netbook taktım hdmı 1 soketine onda'da tam ekran görüntüsü alamadım (106 ekran boyunda görüntü vardı ) neden bilemiyorum wireles iyi 3D olayı sadece meraktan kurulduğu gün youtube'da klasik dolar uzatan bıçak sallayan bir çocuk var ona baktım gayet güzeldi ama diğer 3D görüntüleri izleyemedim onuda çözemedim yayından olabilir youtube'daki her 3D görüntüyü göstermiyor. en kısa zamanda 3D film bulup ayrıntılı izlemek gerek ama görüntü ses vs bayağı güzel..
  • quote:

2 aydır tv bakıyorum çok modele baktım ama kafama yatmadı bir tv ye 3-4 bin tl vermek mantıksız geldi ama bir taraftan'da içimde sürekli bir dürtü vardı tv almayı kafama taktım ya her gün netten tv araştırmaya ve akşamları elektronik marketlere gitmekten bıktım birinin iyi dediğini diğeri kötülüyor. o gün tv almayı kafama koysamda personlerin anlatımları ile almadan çıkıyorum kararsız kalıyorum bu yüzden artık markete gitmeden netten bakmaya fiyatı olarak kafama yatan bir tv yi almaya karar verdim. 1 hafta önce Teknosa internet sitesinden 2299 Tl'ye PANASONIC TX-L55ET5 modelini seri sonu olarak buldum ve hemen sepete attım. 3 gün sonra tv geldi aynı gün servis geldi kurdular halen inceliyorum şimdilik bir sıkıntı yok bu fiyata böyle bir tv bulduğum için sevindim ve 3,5 - 4 bin tl verip tv almadığım içinde mutluyum daha tam kurcalayamadım hafta sonu iyice kurcalar bakarım almak isteyene tavsiye ederim.

sizin mesajınızı görünce ben de hemen teknosaya gittim. ve şansıma 1 adet sıfır buldum 2299 tl.ye:)))

cihazı önce teknosada açarak test ettik.ölü piksel kontrolü yaptık ve bir sorun çıkmadı. bir de servis menüsüne girerek çalışma saati ve on/off sayısının kontrolünü yaptık.

ve 2 saat sonra servis tvyi evime getirerek kurulumunu yaptı.şu an için memnunum iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum.

teknosada panasonic temsilcisi de vardı.11 adet gelmiş ankara cepa mağazasına ve nerdeyse tamamını çalışanlar almış.birisi 2 adet ayırtmış sonra tekini alınca tesadüf eseri o almadığını da ben satın aldım.

• seasqua S kullanıcısına yanıt
    ŞANS!
  • Arkadaşlar selamlar
    Yakın zamanda Almanyaya taşınıyorum bende bir tv ve ses sistemi almayı düşünüyorum
    Full hd,3D ve ses sistemi tavsiyeleriniz nelerdir?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

quote:

sizin mesajınızı görünce ben de hemen teknosaya gittim. ve şansıma 1 adet sıfır buldum 2299 tl.ye:)))

cihazı önce teknosada açarak test ettik.ölü piksel kontrolü yaptık ve bir sorun çıkmadı. bir de servis menüsüne girerek çalışma saati ve on/off sayısının kontrolünü yaptık.

ve 2 saat sonra servis tvyi evime getirerek kurulumunu yaptı.şu an için memnunum iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum.

teknosada panasonic temsilcisi de vardı.11 adet gelmiş ankara cepa mağazasına ve nerdeyse tamamını çalışanlar almış.birisi 2 adet ayırtmış sonra tekini alınca tesadüf eseri o almadığını da ben satın aldım.

Güle güle kullanın böyle cihazları ucuza bulmak güzel . ..

• 06fuat 0 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.

gerçekten cihazda oldukça başarılı. kafamda et5e modeli yoktu aslında ama tvyi beğendim.
  • ben cihazın internet tarayıcısına ulaşamadım bir türlü. browser uygulama ile mi geliyor yardımcı olabilecek var mı?

internete girdiğimde sadece uygulamaları görebiliyorum, tarayıcı var değil mi arkadaşlar.
    Tarayıcı var.Internete girilen yerden ulaşılabiliyor.
  • brev kullanıcısına yanıt
    ben neden bulamıyorum?:((

internet tuşuna bastığımda, sayfanın ortasında izlediğim kanal etrafında uygulamalar çıkıyor malumunuz.orada "ileri-geri" tuşları ile diğer sayfalara geçebiliyoruz.oradada da diğer uygulamalar var.bir de boş kareler henüz uygulama yüklenmemiş.

bu arada ilginize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasqua -- 30 Mart 2014; 16:15:09 >
    internete ulaşılan yerden 2-3 ileri veya geri basınca bende browser geliyor belki sizde yüklenmemiş olabilir.Bu durumda uygulama merkezinden yükleyebilmeniz gerekir.Bu arada yazılım yükseltmesi yaparsanız otomatikman gelme ihtimalide olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

ben neden bulamıyorum?:((

internet tuşuna bastığımda, sayfanın ortasında izlediğim kanal etrafında uygulamalar çıkıyor malumunuz.orada "ileri-geri" tuşları ile diğer sayfalara geçebiliyoruz.oradada da diğer uygulamalar var.bir de boş kareler henüz uygulama yüklenmemiş.

bu arada ilginize teşekkür ederim.

Sayfaların birinde Browser olması gerekli. Ayrıca akıllı tablet veya telefona marketten Viera remote2 yüklerseniz hem uzaktan kumanda işlevi görür hem akıllı cihazdan açtığınız sayfayı tv.ye otomatik yönlendirebilirsiniz. Malum tv kumandası ile Browser kullanması pek pratik değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sayfaların birinde web Browser yazıyor oradan giriyorum bir sıkıntı olmadan wireles üzerinden giriyor
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.