Şimdi Ara

PANASONIC'TEN PASİF 3D'Lİ (FPR) ET5 SERİSİ !!! (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.082
Cevap
34
Favori
314.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba,
    TX-LT47ET5E kullanıcısıyım. Kasım ayında 1.266 güncellemesini yapmıştım. Geçen günlerde fark ettim ki bu güncellemeden sonra .mkv ve .mp4 indirdiğim filmlerde altyazı seçme penceresi seçenekler arasında yer almıyor dahi. Sadece .avi filmlerde altyazı seçeneği etkin oluyor. Bir önceki yazılımda böyle bir problem yaşamıyordum. Yaptığım hiçbir şey işe yaramadı.
    Konuyla ilgili bilgisi, tecrübesi olan kimse var mıdır acaba?

Şimdiden teşekkürler.
  • mutluoguzhan M kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bende de var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluoguzhan

Herkese merhaba,
    TX-LT47ET5E kullanıcısıyım. Kasım ayında 1.266 güncellemesini yapmıştım. Geçen günlerde fark ettim ki bu güncellemeden sonra .mkv ve .mp4 indirdiğim filmlerde altyazı seçme penceresi seçenekler arasında yer almıyor dahi. Sadece .avi filmlerde altyazı seçeneği etkin oluyor. Bir önceki yazılımda böyle bir problem yaşamıyordum. Yaptığım hiçbir şey işe yaramadı.
    Konuyla ilgili bilgisi, tecrübesi olan kimse var mıdır acaba?

Şimdiden teşekkürler.

her gün mkv izliyorum böyle bir sorun ile karşılaşmadım.alt yazı ve filmi aynı isimde ve aynı klasörde kullanıyorsunuz değil mi
  • cce kullanıcısına yanıt
    Film mp4 formatında olunca altyazı görünmüyor bende
    Evet, aynı klasör içinde filmle aynı isimde oluyor altyazı

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

Film mp4 formatında olunca altyazı görünmüyor bende
    Evet, aynı klasör içinde filmle aynı isimde oluyor altyazı

önce görünen alt yazılı filminizi mkv veya avi formatında ekranda aktif haline getiriniz.sonra o filmden çıkıp mp4 formatlı filmi açınız alt yazı başlayacaktır.eski yazılımlardan beri ben mp4 ü böyle kullanıyorum
    Teşekkür ederim cevabınız için. Deneyeceğim en kısa zamanda

• Tabii, film ve altyazı isimleri aynı ve aynı klasörün içinde. Ancak dün denemeler yaparken avi film açıp, altyazıyı aktif ettikten hemen sonra mp4 film açmayı denedim, yine de altyazı ekleyemedim. Yani önerdiğiniz çözüm bende çalışmadı.
    Konuyla ilgili Panasonic'e dün bir e-posta göndermiştim, bugün yetkili birimlere iletilmiştir şeklinde bir cevap geldi. Bilmiyorum ne kadar çabuk yanıt alabilirim ancak şu anda yapabildiğim bir tek bu.

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluoguzhan

Tabii, film ve altyazı isimleri aynı ve aynı klasörün içinde. Ancak dün denemeler yaparken avi film açıp, altyazıyı aktif ettikten hemen sonra mp4 film açmayı denedim, yine de altyazı ekleyemedim. Yani önerdiğiniz çözüm bende çalışmadı.
    Konuyla ilgili Panasonic'e dün bir e-posta göndermiştim, bugün yetkili birimlere iletilmiştir şeklinde bir cevap geldi. Bilmiyorum ne kadar çabuk yanıt alabilirim ancak şu anda yapabildiğim bir tek bu.

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

mkv den geçişi deneyiniz
    Problem de orada işte zaten, MKV'de de altyazı seçeneği alamıyorum 1.266 güncellemesinden sonra. Ancak avi filmle altyazı koyup sonra mkv'ye geçmeyi söylüyorsanız uygun olduğumda bunu deneyebilirim. Netice olarak bir problem var ama, orası kesin. :) @cce
  • mkv aly yazının çıkmaması bir sorun.mp4 ise ancak dediğim gibi çözülüyor.ve bu çözümde yazı direkt çalışıyor,menüde aly yazı seçeneği yine aktif olmuyor
  • Merhaba,

Daha öncede sordum, yanıt alamadım,

Son dönemde özellikle hareketli hd görüntülerde arkada aralıklı çizgiler beliriyor, sanki altta başka bir kanal varmış gibi yayın digiturk, hdmi kablo tvnin kablosu,

Ayarları pek kurcalamadım

Sorun tvden mi, yayından mı yoksa bağlantılardan mı kaynaklanıyor olabilir?

Bir de USB 3.0 harici harddisk alıp film doldurtup izlemek istiyorum,

USB 3.0 çalışıyor mu bizim televizyonlarda?

Deneyen var mı?

Teşekkürler...
  • USB 3.0 çalışıyor.

hdd yi en üstteki girişe takmalısınız
    Yanıtınız için teşekkürler,

En üstteki giriş ile diğerleri arasında bir fark yok gibi geldi bana ama siz denemiş olmalısınız,

HHDi aldıktan sonra bir de iadesi ile uğraşmayayım dedim usb 3.0 çalışmazsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egitimci35

Yanıtınız için teşekkürler,

En üstteki giriş ile diğerleri arasında bir fark yok gibi geldi bana ama siz denemiş olmalısınız,

HHDi aldıktan sonra bir de iadesi ile uğraşmayayım dedim usb 3.0 çalışmazsa...

fark var.

hdd en üste takılıyor, usb flash bellek onun altına. aksi halde hhd ye yeteri kadar voltaj gitmiyor ve çalışmıyor
    cevap için çok teşekkürler...
  • Arkadaşlar emin olduğunuz altyazıyı bulduktan sonra mkvtoolnix adlı araçla altyazıyı filmin içine gömün hem altyazı daha okunaklı ve büyük çıkıyor..bu işlem de 15-20 sn sürüyor..denemenizde fayfa var..
  • Arkadaşlar Panasonic tv alıyorum (x-p42stw60), malumunuz panasonic Türkiye pazarından çekiliyor, kurulum için teknik serviste sıkıntı yaşar mıyım ? Hangi testelerin yapılmasını istemeliyim, 1 adet pasif gözlük geliyor bunun da testini yapıyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Arkadaşlar Panasonic tv alıyorum (x-p42stw60), malumunuz panasonic Türkiye pazarından çekiliyor, kurulum için teknik serviste sıkıntı yaşar mıyım ? Hangi testelerin yapılmasını istemeliyim, 1 adet pasif gözlük geliyor bunun da testini yapıyorlar mı ?

Arkadaşım pasif diil aktif gözlük olmasın? Servis konusunda sıkıntı yaşayanı duymadım daha. Aktif gözlüğün fiyatını sor bi istersen. Sonradan bir kaç adet alman gerekecek.

Marka Panasonic
    Model TX-P42STW60
    Tipi PLAZMA
    Ekran Boyutu 42” - 107 CM
    3D Var
    3D Gözlük Modeli Aktif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_ekol -- 6 Şubat 2014; 7:54:48 >
  • Ben kullanıyorum müthiş tek eksik dahili uydu olmaması ve film ve açmadğı resim formatına rastlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.