Şimdi Ara

Panasonic TX 32C20 LCD TV alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bons@i

EK: C serisinin direk bulamadım ancak S serisinin manual inden aldım büyük ihtilame C de aynıdır

resimde ok ile işaretli olan yerler

Panasonic TX 32C20 LCD TV alınırmı

Bons@i yardım için teşekkürler.

Ben kılavuza tekrar baktım ama göremedim, bencede C serisi yukarıdaki değerlerle aynıdır.

4-8 gb için SDHC kart almak lazım o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 17 Temmuz 2010; 11:20:20 >

• arkadaş vatanbilgisayar dan alıntıladım Toshibanın USB/card memorileri hızlıdır yine tercih senin

Panasonic TX 32C20 LCD TV alınırmı

kolay gelsin
  • O zaman tosh alırız, teşekkürler.
  • minister, TV ayarlarını nasıl kullanıyorsun?
  • 4 gb sdhc kart aldım. Fotoları göstermesine rağmen video oynatmıyor malasef

http://forum.donanimhaber.com/m_36785990/tm.htm linkteki konudada pany lcd alan arkadaşlar video oynatamamış. Boşuna kart aldık
  • merhaba

senin oynattığın film formatı uygun değildir.TV ler her film formatını oynatacak diye bir kaide yok

formatı convert etmen gerekir.sana resim verdim yukardaki mesajda orada video format var.Orada hangi formatta oynatacağın yazıyor ona uygun convert etmeli.

kolay gelsin

++

EK:

AVCHD format yüksek çözünürlüklü filmler için yeterlidir.Belki bilirsin anlamı bir DVD ye sığacak şekilde HD kayıt etmektir.Filmleri AVCHD ye uygun çevirirsen sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bons@i -- 18 Temmuz 2010; 23:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bons@i

merhaba

senin oynattığın film formatı uygun değildir.TV ler her film formatını oynatacak diye bir kaide yok

formatı convert etmen gerekir.sana resim verdim yukardaki mesajda orada video format var.Orada hangi formatta oynatacağın yazıyor ona uygun convert etmeli.

kolay gelsin

++

EK:

AVCHD format yüksek çözünürlüklü filmler için yeterlidir.Belki bilirsin anlamı bir DVD ye sığacak şekilde HD kayıt etmektir.Filmleri AVCHD ye uygun çevirirsen sorun olmaz

bons@i merhaba,

Dün akşam convert olayını çok denedim olmadığı için yazdım.

Belki formatı tam bulamıyorum

Çevirip denediğim formatlar;

H.264/MPEG-4 AVC video (.mp4)
    HD H.264/MPEG-4 AVC video (.mp4)

AVC ile ilgili üstteki 2 format var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 19 Temmuz 2010; 7:50:54 >

• son durum nedir.
    gelişme var mı?
    sorun var mı lcd.
    tavsiye edermisiniz
  • tanerer merhaba,

TV den çok memnunum,

tek sıkıntım sd karttan video oynatamamak oldu. Ama oda cok önemli değil benim için.

1000 TL altında bütçeniz varsa tercih edebilirsiniz. Birde geçen hafta balıkesir kipa da toshiba av703 899 tl idi oda tercih edilebilir. Pany ve tosh kaliteli ürünler yapıyor.
  • sadece foto,müzik çalıyor dimi..
    film işi yatar...
    819 tl ye buldum da ondan sordum dostum..
    toshiba av703 veya başka bir 32" film oynatan lcd tavsiyen var mı?800 tl civarı
    http://www.antifiyat.com/pinfo.asp?pid=7531
    http://www.antifiyat.com/pinfo.asp?pid=8668
    http://www.antifiyat.com/pinfo.asp?pid=7445
    http://www.antifiyat.com/pinfo.asp?pid=7807

İZMİR de İZBİLSAN adında bir firma...

• 819 a toshiba daha ne olsun. film için 50-60 tlye divx alırsın.

ben olsam alırdım tosh u.
  • 831 tl ye panny de süpermiş.

Eğer film izleme işi mutlaka tv de olsun istersen samsungc450 de olabilir.

ama ben tosh la pany yi tercih ederim.
  • ok kardeş
    bakalım artık.araşstırmaya devam.

alınca yazarım.

ertemli@gmail.com-BURSA-TANER ERTEMLİ

U.Ü.Balıkesir Turizm İşletme mezunuyum.
    Galiba sen Balıkesirdesin.
  • Evet balıkesirliyim.

Bence bu fiyatlara alacaksanız 2 sinden birini alın. Yoksa kafayı yersiniz. Bu forumda 2 senedir araştıran arkadaşlar var. Ben 2 ay araştırdım en sonunda alıp kurtuldum :)
  • MultiAVCHD programını indirip filmleri convert edin,işinize yarayacaktır özellikle panasonic için ideal bir çözüm !

Görüntü için

SD_VIDEO - MPEG-2 Viera / Panasonic SDHC (StdDef video)
    AVCHD - AVC/H.264 - SDHC Viera/Panasonic BDP AVCHD - AVC/H.264 - SDHC Viera / Panasonic BDP
    AVCHD - AVC/H.264 & MPEG-2 - USB/SDHC/MemoryStick/CompactFlash/HDD (solid media / Playstation 3) AVCHD - AVC/H.264 ve MPEG-2 - USB / SDHC / MemoryStick / CompactFlash / HDD (medya / Playstation 3)
    AVC/H.264 - DVD / BD-R (optik diskler)
    BDMV - AVC/H.264 - Blu-ray for BD-R discs BDMV - AVC/H.264 - BD-R diskler için Blu-ray
    BDMV - MPEG-2 - Blu-ray for BD-R discs BDMV - MPEG-2 - BD-R diskler için Blu-ray
    HD-DVD - AVC/H.264 for 3xDVD compatible HD-DVD players HD-DVD - 3xDVD uyumlu HD-DVD oynatıcılar için AVC/H.264
    SD-DVD - MPEG-2 for standard DVD players SD-DVD - standart DVD çalarlar için MPEG-2
    .....................
    Ses için desteklenen veriler
    ---------------------------------- ----------------------------------
    AVCHD - AVC/H.264 - SDHC Viera/Panasonic BDP AVCHD - AVC/H.264 - SDHC Viera / Panasonic BDP
    AVCHD - AVC/H.264 & MPEG-2 - USB/SDHC/MemoryStick/CompactFlash/HDD (solid media / Playstation 3) AVCHD - AVC/H.264 ve MPEG-2 - USB / SDHC / MemoryStick / CompactFlash / HDD (medya / Playstation 3)
    AVCHD - AVC/H.264 - DVD / BD-R (optik diskler)
    BDMV - AVC/H.264 - Blu-ray for BD-R discs BDMV - AVC/H.264 - BD-R diskler için Blu-ray

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 23 Kasım 2010; 16:55:19 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.