Şimdi Ara

Panasonic TX 32C20 LCD TV alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panasonic TX 32C20 LCD TV 899 TL ye bir mağazada gördüm. Ips japan panelmi var bu modellerde ve tercih edilir mi sizce.

SD yayınlarda nasıl olur acaba kullanan varsa yorumu çok makbule geçer :)

Yada bu model yerine ib den 915 TL e Samsung 32C530- 770 TL ye LG LD320 mi alınmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 16 Temmuz 2010; 21:23:20 >

• Tamam kimse almadığına göre bende almıyorum

42" plazma bakacağım,http://forum.donanimhaber.com/m_40811187/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41073903
  • kaçırma derim. ben 10 taksit 1200 liraya aldım cumartesi. televizyonu sorarsan SD yayınları çok güzel gösteriyor, hatta en iyi gösteren lcd lerden biri diyebilirim. ben birkaç gündür kullanıyorum veçok memnunum. bununla ilgili forumda konu açmıştım. oraya bakabilirsin.
  • minister siz nereden almıştınız?

resim ekleme şansınız var mı?
  • Başlıktaki TV yi 10 taksitle aldım.

Yarın gelecek kuracaklar. Umarım hayırlısı olur.

TV derdinden de kurtulmuş olduk. Artık 3-5 sene sonra uğrarız buralara :)
  • LCD TV 'den 1000 TL Civarında bir ürün düşünüyorsanız LE-32C530 yerine 32PFL5405H modelini tavsiye ederiz ek olarak özellikleri ve desteklediği video formatları fazladır.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-32pfl5405h-lcd-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,17482.html

32PFL5405H
    EKRAN GENİŞLİĞİ: 32"(82cm) Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük
    KONTRAST: 500.000:1 Kontrast
    RESİM GÖSTERİM HIZI: 100HZ

USB(Multimedya,DİVX))
    3 HDMI
    Codec desteği:, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, Kapsamlar: AVI, MKV
    70 TL değerinde duvar askı aparatı hediyemizdir
    35 TL değerinde altın uçlu HDMI kablo hediyemizdir

Haricinde farklı ürünleri düşünüyorsanız 444 0 912 call center ekibimizden destek almanızı tavsiye ediyoruz.
    Dilerseniz telefon ile yukardaki numarayı arayabilir veya tıkla ara servisi ile ücretsiz görüşme yapabilirsiniz.
    Tıkla ara:http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=Login&err=5&ref=/?act=TiklaAra

• 2. bir ürün düşünmüyoruz saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC TX-L42ET5E FHD 3D LED
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evkur dan aldım. resim nasıl ekliyecez resimleri var ama ekleyemiyorum?
  •  Panasonic TX 32C20 LCD TV alınırmı
  • nihayet resim eklemeyi başardım sonunda, umarım fikir sahibi olmanıza yardımcı olur. bu arada bununla birlikte next minix usb li uydu alıcı aldım. 120 TL fiyatı var. lcd nin arkasına takılan küçücük bir uydu alıcısı. ama özellikleri boyundan büyük. öncelikle usb li, usb den resim ve film izleyebiliyorsunuz. bunun yanında benim 500 gb samsung harddiskimi de görüyor üstelik (fat 32 formatında). bundan film izleyebiliyorum, ayrıca dilediğiniz yayını harici hardiske kaydedebiliyorsunuz. görüntüyü çok net kaydediyo gerçi dosya boyutu biraz büyük oluyor ama harddisk buna yetiyor. ikinci güzel özelliği ise trt ve ntv'nin biss şifrelerini otomatik çözüyor. pazar günü F1 i izledim mesela ben, diğer televizyonumda şifreli yayın varken next minix'in takılı olduğunda gayet rahat izleniyor. 3. özelliği ise uydudan güncelleme yapıyor bu alet, kendi menüsünü bile yazılımını güncelleyip değiştirdi. panasonicinde kendi sd karrt girişi var ama burdan reism ve video denemedim henüz. lcd alacaklara tekrar tavsiyem panasonic in bu modeli yanında next minix reciever almalarıdır. ikisinin toplam maliyeti 10 taksit, 1300 TL ye geldi bana. başka yerlerde daha ucuzada bulunabiliyor televizyon. düşünün artık bir full hd ye ne kadar para ödediğinizi ve ne elde ettiğinizi...

• minister, fotolar ve açıklama için teşekkürler.

benim cihaz da dün geldi 1-2 saat denedim görüntüsünü beğendim.

Birşey soracağım cihaz kaç gb a kadar sd kart destekliyor bilgin var mı?
  • tam olarak bilmiyorum ama kullanım kılavuzunda yazıyordu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karademir10

minister, fotolar ve açıklama için teşekkürler.

benim cihaz da dün geldi 1-2 saat denedim görüntüsünü beğendim.

Birşey soracağım cihaz kaç gb a kadar sd kart destekliyor bilgin var mı?

merhabalar TV nin kutusundan çıkan manual de yazması lazım.Bir göz atın derim
  • İyi akşamlar,

Kullanım klavuzunu inceledim ama göremedim.

Panasonic 42G15 i olan bir arkadaş 8 GB sd kart kullandığını söyledi. Ben 4 gb almayı düşünüyorum muhtemelen sorun olmaz.
  • iyi geceler

genelde paneller FAT32 ye göre ayarlanmış durumda.

4-8 -16 GB bir sorun teşkil etmez.

ancak diyelim ki MKV/mpeg vs.. film yükledin uzunluğu 4gb dan fazla olursa tv tanımaya bilir.fat32 nin getirmiş olduğu sınırlamadan dolayı.hata bakarsın 4bg gözükür ancak sende belki bilirsin bu değer yuvarlama değer olarak görünmektedir mutlaka 4gb altında olması gerekir.

işte bu yüzden kullanım kılavuzuna bakmanı istemiştim.Dur birde be araştırayım birşey bulursam buradan tekrar yazarım

saygılar

EK: C serisinin direk bulamadım ancak S serisinin manual inden aldım büyük ihtilame C de aynıdır

resimde ok ile işaretli olan yerler

Panasonic TX 32C20 LCD TV alınırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bons@i -- 17 Temmuz 2010; 2:21:43 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.