Şimdi Ara

panasonic TX-L 32 c 10 nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    evime ikinci bir lcd tv almak için bakınırken teknosada bu tv yi buldum?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011454&CS_Category=_SBA_853_1662_824_3853&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853

fiyat olarak gayet ii aynı zamanda markanın panasonic olması benim için bir avantaj

alıp kullanan veya incelemiş olan herhangibir arkadaş varsa lütfen bana yardımcı olsun

vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: codexhoo

öncelikle herkese selamlar ,
    evime ikinci bir lcd tv almak için bakınırken teknosada bu tv yi buldum?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011454&CS_Category=_SBA_853_1662_824_3853&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853

fiyat olarak gayet ii aynı zamanda markanın panasonic olması benim için bir avantaj

alıp kullanan veya incelemiş olan herhangibir arkadaş varsa lütfen bana yardımcı olsun

vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler

slm bende bu ürünü gecen pazar inceledim mağazda bende 2 ci olarak düşünüyorum hd olarak gayet ii geldi bana forumlarda araştırma yapmıştım herhangi bi sıkıntı veya şikayet duymadım sd yayın ps3 ve pc icin gayet ii

• bildiğim kadarıyla panasonic lcd ve plazmaları son derece kaliteli ve uzun ömürlü cihazlar.
    acaba bu da diğer panasonic ürünleri gibi kaliteli midir?
    yoksa fason olarak birilerine mi yaptırılıyodur?
    bilgisi olan var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm X-H1 XF 16 80 SET
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.