Şimdi Ara

Panasonic TX-L42DT50E , Samsung 40F6800 , Sony W805 ve ya Philips 40PFL8007K mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu üç tv arasında hangisi önersiniz nedenlerinizi alabilirsem çok mutlu olurum 1 2 yıldır tv beğenip alamıyorum tam beğenmişken birşey duyuyorum değişiyor fikrim sonuçta bir kere alınacak ve 4 5 sene kullanmayı düşünüyorum :)

benim amacım ps3 ve ya yeni çıkacak olan ps4 te oyun bluray film amaçlı kullanma.oyunlarda tepkime süresi açısından önemli.

teledünya hd ve sd yayın olanı kullanıyorum evde sdleri de iyi upscale eden göze batacak şekilde kötü olmayacak.

medya playeri da önemli tabi ama bu işte en iyi samsung diye biliyorum. mesela panasonicte dts ses desteği varmı sony de varmış baktım. samsung zaten hepsini açıyor.

renklerin canlı olduğu ve ışık dağılımının düzgün olduğu sızmaların az olmasını istiyorum.

3d performansı olarakta hangisi daha gerçekçi bir izlenim sunuyor?

LİMİTİM de 2000 2200 tl falan bulup alırım indirimli sitelerden falan.o yüzden f7000 8000 lere falan hiç bulaşmıyorum.

şimdiden teşekkür ederim cvplarınız ve ilginiz için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_y_o_g_u_n -- 14 Ekim 2013; 5:59:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.