Şimdi Ara

panasonic tx l42e30e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni aldım bu ürünü hakkında fikirleriniz birde wi-fi dongle nerden bulabilirim

• Bende bu televizyonu almak istiyorum. Siz yorumlarınızı yazarmısınız? Memnunmusunuz?
  • Bugün PANASONIC TX-L42E30E'e bakmak için Teknosa'ya gittim, satış elemanı öve öve bitiremedi, ancak ellerinde yokmuş, Gebze depodan sipariş verelim dedi, markaya güveniyorum, bu modelle ilgili kullanıcılar da olumlu izlenime sahiplerse kesinlikle alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.TAHA

Bugün PANASONIC TX-L42E30E'e bakmak için Teknosa'ya gittim, satış elemanı öve öve bitiremedi, ancak ellerinde yokmuş, Gebze depodan sipariş verelim dedi, markaya güveniyorum, bu modelle ilgili kullanıcılar da olumlu izlenime sahiplerse kesinlikle alacağım.

Acele etme daha yeni çıktı. Piyasanın gazını alsınlar fiyatı daha da düşer.
  • bence de acil değilse beklemekte yarar var.
  • beklemeye değer. öncelikle piyasada bir kullanılsın odan sonra alınması daha mantıklı
  • Yaklaşık 1 ay önce Electro world'de 1.999 TL fiyatı vardı, o gün limitim yetersiz olduğu için almadım, Teknosa'da fiyatı dün 1.840 TL olmuş, sanırım bir süre daha bekleyeceğim, bu arada da kullanıcı yorumlarını takip edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC TX-P42ST33E
    13 yıl önce açıldı
    Panasonic TX-P42G20E
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün fiyatı 2299 tl olarak görünüyor. yanında 200 tl hediye çeki veriyorlar.
  • ARKADŞLAR KENDİNİZ BİLİRSİNİZ AMA BEN ALDIM YAKLAŞIK 40 GÜNDÜR KULLNIYORUM SAMSUNGLA ARASINDA KALMIŞTIM AMA ŞUAN ÇOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: thyme9

ARKADŞLAR KENDİNİZ BİLİRSİNİZ AMA BEN ALDIM YAKLAŞIK 40 GÜNDÜR KULLNIYORUM SAMSUNGLA ARASINDA KALMIŞTIM AMA ŞUAN ÇOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM

Selamlar, nereden ve kaç liraya aldınız tv'yi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.