Şimdi Ara

PANASONIC TX-L42ET50E VE PHILIPS 42PFL6907K/12 (tercihim Philips 42PFL6907 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tabii ki çerçevesiz tasarımı, bir kere kullananın bir daha vazgeçemediği özellik olan 2 taraflı ambilightı ve çok daha iyi görüntü teknolojisi ile 42PFL6907K/12 alırdım.Ayrıyetten Panasonic alacaksan hocam plazma al, led tv alıyorsan Philips, Sony bakabilirsin. Bahsettiğin ürünün fiyatı gayet uygun, görüntü kalitesi de oldukça iyidir f/p ürünü diyebilirim. Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Tabii ki çerçevesiz tasarımı, bir kere kullananın bir daha vazgeçemediği özellik olan 2 taraflı ambilightı ve çok daha iyi görüntü teknolojisi ile 42PFL6907K/12 alırdım.Ayrıyetten Panasonic alacaksan hocam plazma al, led tv alıyorsan Philips, Sony bakabilirsin. Bahsettiğin ürünün fiyatı gayet uygun, görüntü kalitesi de oldukça iyidir f/p ürünü diyebilirim. Şimdiden hayırlı olsun.

6907 nin 55 inçi yok mu?
  • 55'' modeli yok galiba 46'' modeli mevcut philips in görüntüsü sahane ama yazılım ve medyada cok kotu panasonic plazmalar iyi ama fazla enerji tukettıgı için pek sıcak bakmıyorum evde baya acık kalıyor televızyon panasonic 1700 liraya düştü vatanda televizyonda birşey mi var diye şüpheliniyorum 2300 lerden 1800 e şimde de 1700 e indirdiler kafam karıştı iyice
  • panasonic pek tercih edilmiyor piyasa samsung ve lg tekelinde fiyatın düşmesi bundan
  • Belkide ondandir birden düştü ama ınş dt serisinde de indirim yaparlar o daha ıyi bir tv yaparlarsa o tv yi düşünebilirim et serisinden vazgecerim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu guncel arkadaşlar kıyaslamaya devam hangi tv daha iyi..

• Kliksa.cm un beceriksizliği yüzünden halen CRT tv kullanıyorum.. Eğer tedarik edip gönderebilseydi ve siparişimi tedariği beceremediği için iptal etmeseydi bugün 1800 tl ye 42PFL6877K da izliyor olacaktım filmlerimi, uğursuzlukları yüzünden halen tv alamadım.. Bende bu iki modele ve Pana nın DT modeline kitlendim...

*PANASONIC ET50 İzmir Gaziemir Mediamarkt ta 1800 TL idi (iki aktif gözlük hediye). web de halen var görünüyor. Aktif gözlük olması ilave HD uydu alıcısına para verecek olmam beni bu modelden itti hep, bir taraftan da japon kalitesi diyorum çıkamadım işin içinden.. Çerçeve kalın ama tv nin tasarımıda çok şık bu arada.. Alan bir arkadaşım var aşırı memnun tv nin performansından.. Israrla tavsiye ediyor hele bu fiyata düşmüşken..
    *Philips 6907k ise her yerde 2000 TL civarı.. Kart kampanyları ile 1800 TL lere bulmak mümkün.. Ambilight olayı müthiş keyifli.. sırf bu özellik nedeniyle philips diyorum.

Ah İmkan olsa da ikisini de alsam..

ben 6907 nin fiyatının düşmesini bekleyeceğim, elbet düşer..

allah kolaylık versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mfk55

Kliksa.cm un beceriksizliği yüzünden halen CRT tv kullanıyorum.. Eğer tedarik edip gönderebilseydi ve siparişimi tedariği beceremediği için iptal etmeseydi bugün 1800 tl ye 42PFL6877K da izliyor olacaktım filmlerimi, uğursuzlukları yüzünden halen tv alamadım.. Bende bu iki modele ve Pana nın DT modeline kitlendim...

*PANASONIC ET50 İzmir Gaziemir Mediamarkt ta 1800 TL idi (iki aktif gözlük hediye). web de halen var görünüyor. Aktif gözlük olması ilave HD uydu alıcısına para verecek olmam beni bu modelden itti hep, bir taraftan da japon kalitesi diyorum çıkamadım işin içinden.. Çerçeve kalın ama tv nin tasarımıda çok şık bu arada.. Alan bir arkadaşım var aşırı memnun tv nin performansından.. Israrla tavsiye ediyor hele bu fiyata düşmüşken..
    *Philips 6907k ise her yerde 2000 TL civarı.. Kart kampanyları ile 1800 TL lere bulmak mümkün.. Ambilight olayı müthiş keyifli.. sırf bu özellik nedeniyle philips diyorum.

Ah İmkan olsa da ikisini de alsam..

ben 6907 nin fiyatının düşmesini bekleyeceğim, elbet düşer..

allah kolaylık versin.

panasonicten vazgectim gibi bügün yine baktım 2 televizyona arada bariz görüntü farkı var PHILIPS 42PFL6907K/12 cok iyi görüntü veriyor onun dışında PHILIPS 42PFL6067K/12 modelinede göz gezdirdim oda aynı özellikte ama bana PHILIPS 42PFL6907K/12 daha iyi görüntüsü var gibi geldi çerceve tasarımını begenmedim ama olsun.. Kenarlar güzel ama alltaki çerceve kalın yapmışlar biraz su anlık philips ten yana kullanacam gibi tercihi mi .Panasonoic alsam gözlüktü hd uydu alıcısıydı aynı fiyata gelcek .Şu philips media oynatıcıyla yazılımını bi geliştirse gercekten satış fiyatları patlar AMA NERDEE ..

• Tercihim 6907 den yana oldu bimeks ten aldım 1999 lira +300 lira hediye çeki ile birlikte hediye çeki olayı süper oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

Tercihim 6907 den yana oldu bimeks ten aldım 1999 lira +300 lira hediye çeki ile birlikte hediye çeki olayı süper oldu

bu hediye çeki olayı nedir?
    istediğim TV'yi alıyorum ve %15 de çek mi veriyorlar? Dükkanlarda geçerli sanırım..
  • quote:

Tercihim 6907 den yana oldu bimeks ten aldım 1999 lira +300 lira hediye çeki ile birlikte hediye çeki olayı süper oldu

Güle güle kullanın, çok güzel bir tercih olmuş. Çerçevesiz tasarım ile oldukça şık bir televizyon. Görüntü kalitesinin üstünlüğünden bahsetmiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prud

quote:

bu hediye çeki olayı nedir?
    istediğim TV'yi alıyorum ve %15 de çek mi veriyorlar? Dükkanlarda geçerli sanırım..

hediye çeki olayı % 20 e kadar benım aldıgım tv nin %15 miş 300 lira hediye ceki verdiler %20 olaydı daha iyiydi ama bunada şükür harddisk media playerı çek ile alcam . kullanma sekli sadece bir alısverişinizde kullanabılırsınız.bidahaki alısverısınızde devretmıyor.ılla para vermenıze gerek yok dukkana girin çekin fıyatı kadar urunu begenın cıkın ..

• quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

quote:

Güle güle kullanın, çok güzel bir tercih olmuş. Çerçevesiz tasarım ile oldukça şık bir televizyon. Görüntü kalitesinin üstünlüğünden bahsetmiyorum bile.

tesekkurler bende görüntüsü ve cercevesi için bunu tercıh ettım bakalım yarın tv gelcek izlenimlerimi yazarım .
  • Güle güle kullan, darısı başıma artık.. + ları - leri yorumlarını bildirebilirsen memnun oluruz.. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfk55

Güle güle kullan, darısı başıma artık.. + ları - leri yorumlarını bildirebilirsen memnun oluruz.. saygılar.

Sagolun en kısa zamanda deneyimlerimi paylascam ..
  • Herkese merhaba arkadaşlar...
    42pfl6907 tv'yi 2013 yılı şubat ayında aldım. Tv'yi aldığımdan beri kilitleniyor. Tv'yi kapatıp yatıyorsunuz. Yani stand-by'da kalıyor. Sabah kalkıyorsunuz, ne kumandadan ne arka düğmelerinden açılıyor. Simsiyah ekran, bu arada amblight ışıkları ve stand-by ışığı yanıyor. Fişi çekip takıyorsunuz, tv çalışmaya başlıyor. 5 kez servise gitti. En sonuncuda içi komple değişti. Hala aynı. Değişim istedim. Anca gidersin tv, sağlam dedi Philips. Meğer fişten çekip takma standart özellikmiş, bizim haberimiz yok. Tv serviste hala. Bir dahada getirmeyin, size hediyem olsun dedim. İzmir İl Hakem Heyetine başvuruyorum. Bir daha Philips bir şeyi evime sokmam.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.