Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42ST50E PANEL ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Talihsiz bir kaza sonucu, daha doğrusu kargo firmasının işgüzarlığından dolayı sapasağlam televizyonumun ekranı kırılmış durumda. Kurtarmak istiyorum ama henüz bir yol bulamadım. Araştırmalarıma devam ederken bir yandan da buralardan destek alayım istedim.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuzunyol -- 27 Ekim 2015; 21:42:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cuzunyol

Merhabalar,

Talihsiz bir kaza sonucu, daha doğrusu kargo firmasının işgüzarlığından dolayı sapasağlam televizyonumun ekranı kırılmış durumda. Kurtarmak istiyorum ama henüz bir yol bulamadım. Araştırmalarıma devam ederken bir yandan da buralardan destek alayım istedim.

hocam geçmiş olsun. bana da tx-l42etw60 paneli lazım,çocuklar ekranı kırdı.ben aradım taradım ama bulamadım.yetkili servis 2500 tl istiyor.dışardan yapan yerler vardır belki ama sonuç alamadım.izmirdeyim..bulursanız bir çözüm haberleşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

Orijinalden alıntı: cuzunyol

Merhabalar,

hocam geçmiş olsun. bana da tx-l42etw60 paneli lazım,çocuklar ekranı kırdı.ben aradım taradım ama bulamadım.yetkili servis 2500 tl istiyor.dışardan yapan yerler vardır belki ama sonuç alamadım.izmirdeyim..bulursanız bir çözüm haberleşelim.

Selamlar..

Evet maalesef durum aynen bu şekilde bende de. Araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım. Belki dedim bir paneli 2-3 farklı modeli için üretmiştir Panasonic, başka bir modelin panelini kullanabiliriz falan ama o da olmadı. Mutlaka aynı model olması gerekiyormuş. Bir de Pananonic türkiye'den çekildiği için yetkili servisler elinde çok fazla parça bulundurmuyor, sipariş üzerine yurtdışından getiriyorlar. Hal böyle olunca da astarı yüzünden pahalıya geliyor.

Gelişme olursa haberleşiriz tabii ki.

Teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.