Şimdi Ara

PANASONİC TX-P42ST50E (RESİMLİ) YORUM DETAYLI Sonorous Surefix 520 Askı Aparatı MONTAJ RESMLİ YORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
13.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: donttreadonme

bu tv yi almak için bimekse gitmiştim 3-4 ay önce. ellerinde kalmamıştı sadece teşhir ürünü vardı. vazgeçtim almaktan haliyle. ama arkadaşım yanımdaydı buraya kadar geldik alalım gidelim diye ısrar edince salaklığımdan yapıştım bir led tv ye. toshiba 40" bi tv alıp döndük. 1800 küsüre. ziyadesiyle pişman oldum. çeyizlik almıştım zaten. uzun zamandır içim gidiyordu bu cihaza. ta ki 1 saat öncesine kadar. vatandan gelen bir maili okuyunca gözlerim parladı. 1379 lira 12 taksit. yaptım bi delilik aldım gitti. denk getirdik denk getirdik denk getiremedik iki tüneliniz olur demiş ya temel. bizim ki de o hesap. denk geldi iki tv miz oldu. ama kavuştum ya panasonic ime gerisi dert değil.

bende ceyız zamanı parasızlıktan x20 hd ready aldım pana.. sonra aklımdaki 46st30 u aldim 1 yıl sonra oldumu evde iki plazma.. Alşhatn kayn peder talip oldu x20 ye zarar etmedim ona sattım.. simdi mutlu mesut 46st30 la iki yıl oldu tık yok!! tabi ozamanlar st50 girmemişti devreye.. ama st50 yide tam cevremden 6 kısıye aldırdım herkez bana duacı

bende de st50 var. bana uygun ve çok iyi görüntü veren full hd uydu lazum ne tavsiye edersiniz. önemli olan biss li olsun ve kaliteli görüntü istiyorum. şuan dandik normal bir uydu kullanıyorum görüntü iyi ama full hd almak istiyorum.

• next mext piyasada satılan hd receiverların %99u bissli 150 liraya komsuya aldıgımız botech mini HD 1080p çok hızlı bir alet cıktı kanal geçişleri beklediğiminde ustune hızlı.. tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 10 Nisan 2013; 2:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

quote:

Orijinalden alıntı: team_mclaren

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin tvnizi.
    1-2 aya fiyat biraz daha duserse 50 inc olanini almayi planliyorum,merak ettigim sey yansima cok varmi acaba?
    birde gun isigindaki performansi nasil ?

Camın karşısında bizdeki 42 st 50 e plazma. Gündüzleri ekranı parlıyor. Geceleri mükemmel . Işık yansıması dışında bir problemi yok. PIP - PAP -PAT özellikleri var dedi bir arkadaş burda. Ben özellikleri kullanmak için bu özelliklerin olduğu bir uydu alıcı alacağım. Next Machina düşünüyorum. Başka bir arkadaş bu özellikler yok sadece 42 st 50 de PAT özelliği var yazmış. Panosonic 444 72 62 aradım üç özelliğinde olduğunu söyledi. Uydu cihazını alınca ortaya çıkacak.
    Yansıma var mı diye sormuşsun. Evet var. Sabah tan akşama kadar ekranda kendini seyredebiliyorsun. Perdeleri çeksen ne yazar beyaz renk güneş perdesi , yine yansıma oluyor. Akşam olunca olmuyor yansıma.

Eğer bu TV yi alırsa sakın cam karşısına monte ettirme. Karanlık bir köşeye monte ettir ki, yansıma olmasın.
    Bizim odamız müsait değildi. Bir duvar kırılmış , diğer oda ile birleştirip büyütmek amaçlı ve araya gramofon kapı yapılmış.
    Diğer duvar desen apartman girişinde ki elektrik panosu dışardan o duvarda, 6 tane elektrik saatinin olduğu pano. En sakat duvar yani. Mecbur camın karşısına denk gelen duvara monte edildi TV.

Gelen servis duvarlara vurdu, tuğla olan değil, beton olan kolonların denk geldiği köşeye kurdu tv yi.
    Lakin sabahtan akşama kadar güneş vuruyor oraya. Evin camları doğuya bakıyor. Eğer kuzeye baksaydı böyle bir durum olmazdı.

plazma gunduz izlenmez.. gunluk tv yayınlarını yansımalı detay kayıpları olarak izlersin ama bu cok dert olmamalı çogu kullanıcılar için.. sonucta tv izleme saatleri genelde akşamları oldugu için st50 plazma gunguz veremediğini askam x2 olarak vermekte
    en buyuk derdiniz yansıma olsun :)

• quote:

next mext piyasada satılan hd receiverların %99u bissli 150 liraya komsuya aldıgımız botech mini HD 1080p çok hızlı bir alet cıktı kanal geçişleri beklediğiminde ustune hızlı.. tavsiye ederim

BOTECH PİKO 200 HD UYDU bu mu yoksa BOTECH BC 207 MİNİ HD 1080 mi hangis hocam. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmolog

quote:

next mext piyasada satılan hd receiverların %99u bissli 150 liraya komsuya aldıgımız botech mini HD 1080p çok hızlı bir alet cıktı kanal geçişleri beklediğiminde ustune hızlı.. tavsiye ederim

BOTECH PİKO 200 HD UYDU bu mu yoksa BOTECH BC 207 MİNİ HD 1080 mi hangis hocam. teşekkürler

hiç hatırlamıyorum ya :( 150 liraya almıştık bir uyducu/elektronikçi marketinden intertte 150 den daha ucuz oldugu kesin.. usb girişli mini bir cihazdı.. diger bir çok mini serisi markada olmayan tv ye yapıştırılan kumanda gözünde kanal numaralarıda yazıyordu onu çok begendim..
  • quote:

quote:

quote:

hiç hatırlamıyorum ya :( 150 liraya almıştık bir uyducu/elektronikçi marketinden intertte 150 den daha ucuz oldugu kesin.. usb girişli mini bir cihazdı.. diger bir çok mini serisi markada olmayan tv ye yapıştırılan kumanda gözünde kanal numaralarıda yazıyordu onu çok begendim..

hocam sizin tecrübeniz önemli, modellere internetten resimlere bakarak tam model ismi olursa sevinirim. saygılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sizin tecrübeniz önemli, modellere internetten resimlere bakarak tam model ismi olursa sevinirim. saygılar.

piko 200 kesin bu. 207 daha extra bişey bütçen yeterse onuda araştırabilirsin 207 de extra CI kartı yuvası var (ileride dsmart alacak olursan kullanılabilir) birde HDMI ve scart girişli ama scarta gerek kalmayacaktır.. günlük turksat bakıcam dsmart abonesi olmam diyorsan HDMI girişli 200 serisi işini görür üstelik bu cihazlar st50 nin açamadığı .avi .avseq .flv gibi birkaç video formatınıda okuyor uydudan güncelleme yapıyor biss leri bildigim kadarı ile otomatik yüklüyor.. kanal yeri değiştirmeleri çok basit kumandadaki renkli tuşları kullanarak kanal üstündeyken örneğin 450de bulunan kanalD nin üstündeyken sarı tuşa basıyorsun ekrana kuçuk bir pencere geliyor *SEÇILI KANAL ..... YERİNE DEĞİŞSİN * ... yere 5 yazarsan kanald 5.sıraya taşınmış oluyor :) kanallar muhtemelen yüklü gelecektir olmadı tekrar tarama yaparsın
    kolay menü ve hızlı kanal geçişi + cift kumanda + kumanda gözü numaralı fena bir alet değil..

• quote:

Hayırlı olsun arkadaşım.
    Panasonic 42st50e modelini bizde ekim 2012 de aldık Teknosa dan. 1600-TL ye 8 taksit. Media Markt tan da Alman malı Hama marka askı aparatı aldık. Çift kollu aparat, sağa sola, içe dışa, aşağı yukarı eğilip bükülebiliyor. Duvarda beton kısmı servis araştırdı. Tuğlaya denk gelmesin plazma dediler. Duvara vurdular köşe kolona gelen tarafa aparatı kurdular. Plazma ağır 26 kg. Tartması için mutlaka duvarın beton olması lazımmış. Şimdiki evler yutong tuğla dan yapılıyor, gaz betondan yani. Gaz betona çivi çakılamıyor diyorlar o zaman plazmayı nasıl asacaklar ? iyiki evim eski diyorum. Şimdi ki yeni evlerde mütahitler ucuza kaçmak için dış duvarlarda yutong , iç ara duvarlarda alçıpan kullanıyorlar. Aman dikkat arkadaşlar, iyice araştırıp öyle asın tv leri duvara. Bursa da ki Panasonic servisinden bize gelen 2 eleman bu konuda çok hassastı. iyice duvara baktılar, vurdular, beton olan kısma aparatı taktılar. Çekmez yoksa dediler.

tv köşeye gelecekti. Sağa sola dönderebilme imkanı olsun diye, 279-TL ye o aparatı aldık. Tv nin karşısına pencerenin gelmesi bizim şans sızlığımız. Çünkü gündüzleri ekranı parlıyor. Sizin pencere yanda kalmış, güneş fazla gelmez büyük ihtimalle. Kova düşerse diye mi kovanın altına minder koydunuz ?
    TV ye başta digiturk bağlattım. 1 yıllık abone oldum. ilk Fatura gelince 2 yıl taahüdünüz var yazısını görünce, itiraz ettim, kabul olmadı. Oysa üstüne basa basa 1 yıl demiştim, tamam demişti istanbul. Kızdım, Digiturk u devrettim. Şimdi plazma çatıdaki eski usul T antene bağlı.
    Bu TV de aynı anda 2 kanal seyretme ( PIP özelliğinin ) var olduğunu söyledi bir arkadaş forumda. Ancak buna uygun uydu cihazı alınmalıymış. Yani PIP özelliği olan bir uydu cihazı alacağım. Son günlerde onu araştırıyorum. Bende bu forumu okuya okuya Panasonic plazma alma kararını verip almıştım sizin gibi. Dyson süpürgeyi de bu forum sayesinde araştıra araştıra aldım. Bilgi paylaşımı güzel.
    Uydu olmadan karasal yayınları güzel gösteriyor. Bizde belki ilerde logo sorunu çıkabilir. Çünkü bütün gün TRT 1 Çocuk Kanalında Pepe yi seyrediyor bizimkiler. Açmayınca ağlıyorlar. Doğrusu Keloğlan filan çok güzel çizgi filmler yapıyor TRT artık, büyükler bile seyrediyor : )
    Biz bilgisayarda msn yi açıp TV ye bağlıyoruz. Çocukları memleketteki babanesi görmek istediğinde. 42" ekranda msn de görüşmekte çok güzel. Çağ atladık baya.
    Oturma odası büyük değil. 335 x 347 cm= 11,63 metrekare odamız. Parke için ölçmüştüm. Tv için yeterli. Ama keşke daha büyük ekran alsaymışız.
    Uydu cihazı aldıysan ne marka ? PIP özellikli uydu cihazı kullananlar bana cevap yazabilir mi ? Teşekkürler.

hocam çok sağol senin tv de hayırlı olsun. uydu cihazını hiç hatırlamıyorum adama en ucuzunu ver dedim aldım. zaten hd yayın toplasan 3 kanal var. dijitürk d smart a da para bağlamak istemedim. en mantıklısı ucuzundan bir uydu cihazıydı. işimi görsün yeter dedim aldım. pip pap pat onlar hakkında pek bilgim yok üzgünüm:((
    tv 26kg değil o kolinin üzerinde yazan rakam idi. koli komple 26 kilo. bizim tv ler 17kg. ytongu falan hepsi taşır hocam. ben elektrikçiyim tesisat montaj yaptığım için biliyorum. yeterki onu monte edecek adamın işi hakkını vererek yapması lazım. duvarı titretmeden delcek ve dübeller oturmaz ise ağaç çakacaksın deliklere. olmaz diye birşey yok. benim tv koyduğum yerde ne elektrik ne anten vardı dağdan tepeden dolaştırıp arkadaki mutfağa götürüp ordan geri getirdim tv arkasına. resimlerde gördüysen hiç kablo yok ortada. işi bilecek usta gerek sadece.
    bahsettiğin arkasında elektrik panosu olan duvara gelince, duvar çift duvar ise sorun olmaz. tv koycağın yer TAM panoyla sırt sırta gelmiyor ise o duvara koymandada bir sakınca olmaz. elektrik borusuna falan denk gelir diye dert etme panonun olduğu duvarda panonun sağından yada solundan boru (ekseri) geçmez.
    bu arada tv on numara:) özellikle 3d harikaa..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: nh651

quote:

Hayırlı olsun arkadaşım.
    Panasonic 42st50e modelini bizde ekim 2012 de aldık Teknosa dan. 1600-TL ye 8 taksit. Media Markt tan da Alman malı Hama marka askı aparatı aldık. Çift kollu aparat, sağa sola, içe dışa, aşağı yukarı eğilip bükülebiliyor. Duvarda beton kısmı servis araştırdı. Tuğlaya denk gelmesin plazma dediler. Duvara vurdular köşe kolona gelen tarafa aparatı kurdular. Plazma ağır 26 kg. Tartması için mutlaka duvarın beton olması lazımmış. Şimdiki evler yutong tuğla dan yapılıyor, gaz betondan yani. Gaz betona çivi çakılamıyor diyorlar o zaman plazmayı nasıl asacaklar ? iyiki evim eski diyorum. Şimdi ki yeni evlerde mütahitler ucuza kaçmak için dış duvarlarda yutong , iç ara duvarlarda alçıpan kullanıyorlar. Aman dikkat arkadaşlar, iyice araştırıp öyle asın tv leri duvara. Bursa da ki Panasonic servisinden bize gelen 2 eleman bu konuda çok hassastı. iyice duvara baktılar, vurdular, beton olan kısma aparatı taktılar. Çekmez yoksa dediler.

tv köşeye gelecekti. Sağa sola dönderebilme imkanı olsun diye, 279-TL ye o aparatı aldık. Tv nin karşısına pencerenin gelmesi bizim şans sızlığımız. Çünkü gündüzleri ekranı parlıyor. Sizin pencere yanda kalmış, güneş fazla gelmez büyük ihtimalle. Kova düşerse diye mi kovanın altına minder koydunuz ?
    TV ye başta digiturk bağlattım. 1 yıllık abone oldum. ilk Fatura gelince 2 yıl taahüdünüz var yazısını görünce, itiraz ettim, kabul olmadı. Oysa üstüne basa basa 1 yıl demiştim, tamam demişti istanbul. Kızdım, Digiturk u devrettim. Şimdi plazma çatıdaki eski usul T antene bağlı.
    Bu TV de aynı anda 2 kanal seyretme ( PIP özelliğinin ) var olduğunu söyledi bir arkadaş forumda. Ancak buna uygun uydu cihazı alınmalıymış. Yani PIP özelliği olan bir uydu cihazı alacağım. Son günlerde onu araştırıyorum. Bende bu forumu okuya okuya Panasonic plazma alma kararını verip almıştım sizin gibi. Dyson süpürgeyi de bu forum sayesinde araştıra araştıra aldım. Bilgi paylaşımı güzel.
    Uydu olmadan karasal yayınları güzel gösteriyor. Bizde belki ilerde logo sorunu çıkabilir. Çünkü bütün gün TRT 1 Çocuk Kanalında Pepe yi seyrediyor bizimkiler. Açmayınca ağlıyorlar. Doğrusu Keloğlan filan çok güzel çizgi filmler yapıyor TRT artık, büyükler bile seyrediyor : )
    Biz bilgisayarda msn yi açıp TV ye bağlıyoruz. Çocukları memleketteki babanesi görmek istediğinde. 42" ekranda msn de görüşmekte çok güzel. Çağ atladık baya.
    Oturma odası büyük değil. 335 x 347 cm= 11,63 metrekare odamız. Parke için ölçmüştüm. Tv için yeterli. Ama keşke daha büyük ekran alsaymışız.
    Uydu cihazı aldıysan ne marka ? PIP özellikli uydu cihazı kullananlar bana cevap yazabilir mi ? Teşekkürler.

hocam çok sağol senin tv de hayırlı olsun. uydu cihazını hiç hatırlamıyorum adama en ucuzunu ver dedim aldım. zaten hd yayın toplasan 3 kanal var. dijitürk d smart a da para bağlamak istemedim. en mantıklısı ucuzundan bir uydu cihazıydı. işimi görsün yeter dedim aldım. pip pap pat onlar hakkında pek bilgim yok üzgünüm:((
    tv 26kg değil o kolinin üzerinde yazan rakam idi. koli komple 26 kilo. bizim tv ler 17kg. ytongu falan hepsi taşır hocam. ben elektrikçiyim tesisat montaj yaptığım için biliyorum. yeterki onu monte edecek adamın işi hakkını vererek yapması lazım. duvarı titretmeden delcek ve dübeller oturmaz ise ağaç çakacaksın deliklere. olmaz diye birşey yok. benim tv koyduğum yerde ne elektrik ne anten vardı dağdan tepeden dolaştırıp arkadaki mutfağa götürüp ordan geri getirdim tv arkasına. resimlerde gördüysen hiç kablo yok ortada. işi bilecek usta gerek sadece.
    bahsettiğin arkasında elektrik panosu olan duvara gelince, duvar çift duvar ise sorun olmaz. tv koycağın yer TAM panoyla sırt sırta gelmiyor ise o duvara koymandada bir sakınca olmaz. elektrik borusuna falan denk gelir diye dert etme panonun olduğu duvarda panonun sağından yada solundan boru (ekseri) geçmez.

Alıntıları Göster

Sağol kardeşim.
    Ben uzun süre uydu cihazı araştırdım. Kathrin vb. Almanya üretimi uydu cihazların eniyisi olduğunu tespit ettim. Ancak Bursa da servisi yok. Sorun yaşatacaktı. Bide pahalıydı. Topiklerde Next 2000 cı plus serisinin çok kullanışlı olduğu yazıyordu, efsane diye bahsediliyordu, ancak bu cihaz artık üretilmiyordu. ALLAH yardım etti bize bir arkadaş hediye gönderdi bu cihazı. Hd cihaz değil. Ama görüntü bir değişti ki ....Televizyon şimdi televizyon oldu. Bir sürü çocuk kanalı da var. ikizleri oyalıyabiliyoruz bu kanallarla. ALLAH o arkadaşımızın ne muradı varsa hepsini versin.
    29 ekim 2012 de plazmayı servis kurmuştu. Kasımda Digiturk bağlatmıştım 1 senelik abone oldum. Digiturke istanbul merkezine özellikle üstüne basa basa 1 yıl olacaksa deneme amaçlı bağlatıyorum dedim. Tamam dediler. Lakin fatura bir geldi 2 yıl . itiraz ettim. Telefonla görüştük. Düzeltmediler hatalarını. Bende devrettim 4 ay kullandıktan sonra. Yerine uydu alırız dedim. Uydu cihazı arayışı arkadaşın hediyesiyle noktalandı.
    Digiturk ten daha güzel gösteriyor ve daha çok kanal çekiyor. Hem tv hem radyo kanalı daha çok. Yani ucuz uydu cihazı bağlatma konusunda çok haklısın. Evet altı üstü 2 HD kanal var. Biri ATV diğeri TRT 1. Onlarda zaten o kadar net ki hd gibi. Üyeliklere filan hiç gerek. Çok pişmanım digiturk e 4 ay para verdiğime. Şu an daha çok kanal seyrediyoruz.
    Kardeş bizim bina 1976 da yapılmış. 3 katlı çift daire. 6 daire var. Ben giriş kattayım. Elektrik panosu benim duvarda. Yukardaki dairelerden herhangibiri elektrikli su saati kullanırsa, benim duvar ötüyor. Ses insanı rahatsız ediyor. Elektrik telleri 36 yıldır eskimiştir. 2 daire tellerin değişmesini kabul etmediği için kaldı öylece. Yangınlar bu yüzden çıkıyor. Elektrik panosu dışarıya yada bodruma taşınsın dedik buda çok zor bir işmiş. 7 sene filan oturalım da, rutubeti olmayan manzaralı bir şehre taşınalım istiyorum. O yüzden burdan herkese tavsiyem: mümkünse müstakil evde otursunlar. Şehirleşme toplu konuta tutsak ediyor insanları.
    Plazma ağır oluyor dedi servis elemanı, beton olmak zorunda dedi. ilerde 2 oda arasına 8 cm.lik tuğla üstüne 2 cm. sıva yapılırsa ara duvar örülünce 17 kg. plazmayı taşır mı bilmiyorum. Pana 42 st 50 e nin tek olumsuz yanı ekranının gündüzleri parlaması . Bu nedenle 2 oda arasındaki gramofonl kapıyı kaldırıp arasına duvar ördürüp, arka odaya; yeni olan bu ara duvara, monte ettirmek istiyorum tv yi. Oraya güneş vurmuyor ve duvarında yukarda bahsettiğim elektrik tellerinin sesi olmaz böylece. Tek çekincem duvar tartar mı ? Alçıpan duvar yada gaz beton tartmaz dediler. Gerçek beton olması gerekiyormuş.
    Montaj konusundaki bilgiler içinde teşekkür ederim. Buna dikkat edeceğim. Teşekkürler kardeşim paylaşım için.

• zaten st plazma kullananlar özellikle askamları kanallar 16:09 formatına geçtiginde (star show atv minika fox stv kanal7 nvt ntvspor cnbs-e trt1 e2) gibi kanllar accayıp net oluyor hd geregi duymuyor insan. birtek kanald 16:09a geçemedi gitti :)
    hersey çok çok net özellikle ntv stv cnbs-e fox ve show yayınları muhteşem cıkıyor. doğallıktan olsa gerek şişirme renkler olmadıgından olsa gerek 46 plazmada SD kanalları 2 metreden izlesem bile göz yorulmuyor..
    hd yayınları fimleri zaten yazmaya gerek yok.. imkanınız varsa bbc nin planet serilerinden ormanlar ve mevsimlik ormanlar belgesellerini HD izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 16 Nisan 2013; 10:24:32 >
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun arkadaşım.

panonun oldugu duvara veya yakınına monte edilen plazma acaba panodakı saatlerden elektrik akısıdından nem kaparmı? biraz hassasya bu paneller. hatta panasonic deniz seviyesinden 1800m yüksekteki alanlara garanti vermıyor diye okudum (yurt dışı) oradan aklıma geldi araştırılmasında fayda var bence??

• ST50e serisi için en makul fiyata en iyi uydu alıcısını almak isteyenlere tavsiyem NETA HD6400'dür. STi işlemcili olması nedeniyle görüntü kalitesi diğerlerine oranla şahanedir. 2 ay önce 42" 1280TL'ye vatandan aldım. 50" 2300TL civarı bir fiyata almıştım. En akliteli görüntü verecek uydu alıcısı araştırmaları yaparken tek alternatifin Almanya'dan getirtmek(ki burada o model ve markalar ya yok ya da çok pahalı-örn; Kathrein913HD - Opticum9600prima - Technisat Digicorder ISIO) olduğuna kanaat getirdim. Oradan bir tane getirtinceye kadar idare etsin diye NETA HD6400'ü aldım... Kanal geçiş hızı harika 1 sn altında... Alt kat komşum görüntüyü görünce bayıldı. Ben de uzun araştırmalar sonucunda en iyi görüntü veren cihazlardan biri olduğunu öğrenmiştim zaten. TÜRKSAT'la anlaşmalı olduğu için yeni kanalları otomatik bulup ekliyor. Ama bu özelliği sürekli açık tutmayın çünkü kanal sıralama veya silme özelliğini bloke ediyor. Sadece arka planda güncelleme yapmasını istediğiniz zaman açıp sonra yine kapalı tutmanız tavsiyemdir. Cİhaz Türk Malı, yerli malı yurdun malı. Mükemmel değil ama 150TL civarı daha iyi bir cihaz bulabileceğinizi hiç sanmıyorum. YUMATU, Goldmaster ve SUNNY cihazlarında bir modellerinde STi işlemci var ve görüntü kalitesi diğer cihazlara göre iyi olduğunu söyleniyor. Ben bu cihazı aldım ST50e serisinde test ettim onaylıyorum, fazlasıyla iş görür ve görüntü kalitesi + kanal geçiş hızı son derece tatminkar.

İkili cam raf duvar ünitesi aldım ancak (hepsiburadadan 49TL'ye) ağırlık biraz fazla geldi öne doğru eğik durdu raflar... O bakımdan dekoratif açıdan son derece güzel o ürünü tavsiye edemiyorum. Burada gördüğüm askı aparatı çok daha iyi taşımış, bundan alıp cam rafların üzerine monte edeceğim. Cam raflara da uydu alıcısı player vb. cihazlar için dekoratif raflar olarak kullanmaya devam edeceğim. İncelemeyi yapan arkadaşa çok teşekkür ederim.

(LNB ve disec Viessman + akım korumalı priz kullanıyorum- çanaktan gelen kabloyu da direkt duvarda delik açtırıp uydu alıcısına verdim, herhangi bir başka aparat priz vb araya sokmadım ki sinyal kaybını en aza indirdim... Bu unsurlar da görüntü kalitesine az çok etki edebilir)

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun arkadaşım.

panonun oldugu duvara veya yakınına monte edilen plazma acaba panodakı saatlerden elektrik akısıdından nem kaparmı? biraz hassasya bu paneller. hatta panasonic deniz seviyesinden 1800m yüksekteki alanlara garanti vermıyor diye okudum (yurt dışı) oradan aklıma geldi araştırılmasında fayda var bence??

Alıntıları Göster

* * * *

Evet araştırayım. Kardeş 3d gözlükler hakkında bilginiz var mı ? Bizde ki pana nın 42st50e serisi. Buna uygun 3d gözlük ne alınmalı ? Gözlükte almak lazım en az 2 tane, hep masraf ayr ı ayr ı. 5 ay oldu plazma alalı. Tv seyretme dışında hiçbir fonksiyonundan yararlanamadık.
    Gözlüklere aktif ve pasif diye ayırıyorlar. Hangisini almamız lazım. Servis tanesine 180-TL dedi. 2 tanesi 360-TL. Enfazla kredi kartını 3 e bölüyor. 360 / 3 = 120 ayda yapar. Çok pahalı. Ucuzunu nerden bulabiliriz acaba ? Gözlüklerin serileri önemli mi ? Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi ? Ne model ve nerden alınmalı ?

• 3 D GÖZLÜKLER HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR? 42 ST 50E YE HANGİ MODEL GÖZLÜK NERDEN ALDINIZ?
  • samsung ssg 4100gb MODEL gözlüklerle uyum saglamakta türkiyede en ucuzu bunlar çiftlisi 100-120 lira arası gittigidiyor sitesinde bulunabiliyor.. onun haricinde yabanci alısveriş sitelerinde satılan ogr. gözlükleri var hongkong kore gibi ülkelerden 4/1 fiyatına satın alabilirsiniz ama teferruatlı iş ebay.com sitesinde örneğin :)
    gözlükler aktif model pillidir 200-250 saat çalıştıktan sonra pil değiştirilir.. pasif modeller plazmalarla uyum saglamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 19 Nisan 2013; 9:07:41 >
  • Orijinalden alıntı: nh651

* * * * **
    Montaj resimlerine bakınca; alçıpan duvara monte ettirmişsiniz plazmayı. En az 20 kg. bu plazma. Aparatında ağırlığı var. Alçıpan duvar bu ağırlığı taşımaz diye biliyorum.
    Bize gelen Panasonic servis elemanları duvarda beton kısım aradılar kolona yakın dış duvarda. Tuğla duvar tartmaz dediler ki bu alçıpan duvar hiç tartmaz. Hele gazbetonlara çivi bile çakılmıyormuş. Bence yüksek inşaat mühendisine bu konuyu sorsanız. ilerde bi sakatlık çıkmasın.
  • quote:

samsung ssg 4100gb MODEL gözlüklerle uyum saglamakta türkiyede en ucuzu bunlar çiftlisi 100-120 lira arası gittigidiyor sitesinde bulunabiliyor.. onun haricinde yabanci alısveriş sitelerinde satılan ogr. gözlükleri var hongkong kore gibi ülkelerden 4/1 fiyatına satın alabilirsiniz ama teferruatlı iş ebay.com sitesinde örneğin :)
    gözlükler aktif model pillidir 200-250 saat çalıştıktan sonra pil değiştirilir.. pasif modeller plazmalarla uyum saglamaz

Sağol kardeş. 2 adet ucuz 3D gözlük bulmam lazım ancak aktif pasif ne onu anlamadım. Bizim bu plazma 42st50e ye aktif gözlük mü , pasif gözlük mü alacağız ? Bilgisi olanlar yazar mı lütfen ?
  • sen o modeli aldinmi uyum saglıycaktir zaten aktif uyuyor st50 lere pasif hiç bir plazmaya uymaz led modellere uyar
    teknolojileri farklı takılma sen sona dediğim modeli bul uygun fiyata keyfini çıkar :)
  • samsung ssg 4100gb MODEL aktif gözlükler uyumlu.http://www.gozluk3d.com/tr/samsung-ssg-3100gb-3d-gozluk-samsung-2011-d-serisi-tv--u sitesinden almıştım. Sorun yaşamadım. Siteden daha önce alışveriş yapmadığım için Kapıda ödeme seçeneğiyle aldım. Bu siteden sipariş vermek istedim ancak müşteri hizmetleri beni başka bir sayfaları varmış oraya yönlendirdi oradan aldım fakat adfını hatırlamıyorum şimdi diğer sayfanın. Fiyatı uygun... ST50e serisi aktif gözlük yani pilli gözlük ile 3d özelliğine sahiptir.
  • yorumlarınıza güvenerek bugün tekno dan 1499 tl ye aldım, haydi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.