Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42XT50E HD 3D PLAZMA TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosa fiyatı 1350, bu panel hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben illa plazma ve mümkünse panasonic istiyorum, alınabilir mi sizce?

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/110012252/panasonic_txp42xt50e_hd_3d_plazma_tv

• Gelen görüşler benim de alma kararımı etkileyecek. Takip...
  • Güncel.
  • Fiyatına Göre Alınabilir Bir Ürün Plazmaların Genelde LED-LCD Panellere Göre En Büyük +'sı Sınırsız Görüş Alanı ve Oyunlarda Düşük Input Lag Seviyesi Yeni Plazma Panaller İncelikte Led Panellerle Yarışacak Düzeye Geldi. Gözlük Olmayışı Ek Maliyet Bence
  • xt serisi panasonic 'in en düşük plazma serisidir. ayrıca bu model hd ready dir.Bence gidip kendiniz inceleyin ona göre karar verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismett01

xt serisi panasonic 'in en düşük plazma serisidir. ayrıca bu model hd ready dir.Bence gidip kendiniz inceleyin ona göre karar verin.

Hocam ben SD yayın izlemeyi düşünüyorum bir süre, plazma HD Ready daha uygun değil mi sizce, yoksa yanlış bilgi mi? HD uydu alacak olursam da görüntü kaybım çok olur mu onu da bilmiyorum, plazmadan uzaklaşıyorum yavaş yavaş. Panasonic P42GW30 modelini beğenmiştim ama onun da stoklar bitmiş. Fiyatın 1000 TL civarına çekip ortalma bir LCD alıcam galiba.
  • Merhabalar,

Ben de bu ürünü alıp almama konusunda çok kararsız kalmıştım ve aldım. Şimdilik memnunum smart özelliği de bulunuyor. Tavsiye ederim.
  • Madem o kadar bütçe ayırdın sana bu plazmayı tavsiye ederim +2 3D gözlük free
    http://www.hizlial.com/u05.011.1271.0178/Samsung-PS-43E490-43-600Hz-USB-HD-Plazma-TV-3D-2-Gozluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 25 Mayıs 2012; 19:48:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.