Şimdi Ara

Panasonic TX-P46GW30E 117 Ekran Plazma TV=>>> 1999TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar Panasonic'in gw, st, v serilerinin hangisi daha iyi. Panasonic serilerin iyiden kotuye siralamasi nasil?r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirengi noktası -- 3 Kasım 2011; 22:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerdem

Arkadaslar Panasonic'in gw, st, v serilerinin hangisi daha iyi. Panasonic serilerin iyiden kotuye siralamasi nasil?r

YUkardaki
    TX-P65VT30E; TX-P55VT30E; TX-P50VT30E
    TX-P50GT30E ; TX-P42GT30E
    TX-P46ST33E; TX-P42ST33E
    TX-P50UT30E
    TX-P50GW30; TX-P46GW30; TX-P42GW30
    TX-P42S30E
    TX-P50U30E
    TX-L42E30E ; TX-L37E30E
    TX-L42E3E; TX-L37E3E ; TX-L32E3E

Kendi sitesinin yazdığı şekilde sıralama bu.
  • kullanan arkadaslar cevap vermis gerci ama neden kimse kendi sitesindeki degerlere bakmiyor acaba? her uretici guc tuketimininde icinde oldugu bir suru teknik bilgiyi veriyor. biz ise burda o az yakar, bu fazla yakar diyoruz. bir suru lcd panel var keza led lerde oyle. plazmalarda da cesit bol. biz ise elmalar ile armutlar arasinda genel bi yorum yapiyoruz. daha net ornekler secip, rakipleri karsilastiralim arkadaslar.

teknik ozellikler

diger taraftan bu fiyata bu televizyon iyi bir urundur. keske daha ucuza sahip olabilsek...

• ben panasonic sitesinden ilgimi çeken modellerin kullanım klavuzlarını indirdim oradaki değerleri sizinle paylaşayım

p42s30e max 255w / ortalama 121 w / beklemede 0,30 w
    p42g20e max 280w / ortalama 129 w / beklemede 0,40 w
    p42gt30e max 325w / ortalama 130 w / beklemede 0,30 w
    p42st30e max 295w / ortalama 123 w / beklemede 0,30 w
    p42st33e max 305w / ortalama 123 w / beklemede 0,30 w
    p42g15e max 350 w / ortalama 148 w / beklemede 0,4 w monitör çıkış bekleme 34 w
    p42v20e max 350 w / ortalama 156 w / beklemede 0,40 w monitör çıkış bekleme 32 w
    p42gw30 max 285 w / ortalama 122 w / beklemede 0,40 w monitör çıkış bekleme 30 w
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzkn

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: Aries_

Bu plazma aynı boyuttaki ledden ne kadar fazla güç tüketiyor ? Ya da kaç kat ? Aralarında çok fark yoksa led yerine plazma düşünülebilir.

aynı paradaki ledden kaç kat daha iyi gösterdiğini görseydin; "aman ne yakarsa yaksın" derdin arkadaşım;

plasma (özellikle panasonic plasma) ile ucuz led ve lcd lerin uzaktan yakından alakası yok.

daha plasma gibi seyir zevki veren lcd yada led seyredemedim.

şu 3000-4000 tl lik led ve lcd ler belki rakip olabilir.

bende p42g15e var. 1.5 yıldır kullnıyorum gerek sd gerek hd yayınlarda harika sonuç veriyor.

bendeki de kendinden hd uydu alıcılı.

Ben de tam tersi düşünüyorum.
    Normal LCD 100 Watt civarı yakarken. Vatanda gezerken NeoPlazma denilen Tv nin arkasında 500 Watt gibi bir değer yazıyordu.
    100 Watt çok kullanan bir TV kullanıcısı için 20 TL civarı Elektrik masrafı verse. Plazma 5 kat daha fazla verdiğini düşünsek. Hiç de az bir rakam olmaz.

Bence TV alırken arkasına bakın. Watt değerleri yazıyor. Sonra elektrik faturalarını görünce ahlayıp vahlamazsınız.

Arkadaşlar;

Plazmalarda güç değişkendir! Plazma ortamın ışığına göre parlaklık ayarı yaptığı için daha karanlıkta en düşük güç tüketimine ulaşmaktadır. Cihazın arkasında yazdığı değer cihaz en parlak konumda ikenki (dinamik renk ayarı) tüketimidir.

Viera sahibiyim, 50 inç, 320 watt diyor bende ama daha 200 watt ın üzerine çıktığını görmedim

• reserved
  • vatandan aldım kullanıyorum 3 hafta oldu. hd ve bluray filmlerde inanılmaz kaliteli led ve lcd halt etmiş :)
    servis ilk 200 saat konusunda bir şey demedi ben sordum nedir bu 200 saat dedim.
    bunlarda 200 saat diye birşey yok yalnız panelin ömrünü uzatmak için bir süre dinamikte çalıştırma normal olarak kullan bir süre sonra dinamikte kullanabilirsin dediler.
    son not olarak dinamikte kullanmak her halükarda panelin ömrünü kısaltıyor zaten. 31 aralık 2011 e kadar alırsanız 5 yıl garantisi var sonrasında alanlar için garanti 2 yıla düşüyor. panelin ömrü kısalsa ne olacak. 5 yıldan sonra değiştiririz zaten.
    1500-1600 e normal bir led tv alacağınıza bunu bu kampanyadan almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

dahili uydu alıcısı çok iyi hd kanallarda sorun yok.
    media oynatıcısı işe yaramaz tabikide :) fat32 formatlı bir diskte 4 gb dan küçük filmleri açabilirsiniz. avi,mpeg vs.

media oynatıcı olarak dune hd :) tek geçerim.

dahili hoparlörler apartmanda oturanlar için ev sinema sistemi gerektirmiyor :) son sese açamadım ben şayet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@M@Y -- 30 Kasım 2011; 15:01:31 >

• Doalr düşmesine rağmen bu hafta sonu p46gw30e 1950 en ucuz şekilde satiliyor 2 hafta öncesine göre 100 lira farketmiş az deil ama yinede 42g20e kullanıcısı olarak ve şuanda televizyon almak istiyen yakınımaa sonuna kadar tawsiye ettim ve aldiriyorum..42g20e den yani dahili hd receiveri olmayandan bile gayet memnunum 1 sene sonrasında dahi...alacağınız oda çok küçük deilse ve bence maddi olarakda çok sıkıntı yaratmicaksa bi kereden en az 46 inc alin derim alacak arkadşlara tek pişmanlğm 42 inc almş olmam..

• o fiyata 50G20 kapalı kutu var ,alınır mı?
  • carrefour 1700 liraya 12 taksit yapıyor,-46gw30- bulabilirseniz bakın...bence 50g20 yerine uydu alıcılı olan tercih sebebi...Kablo karmaşasından ve kumanda teröründen uzaklaşırsınız...
  • evde TELEDÜNYA,KABLO TV ve DİGİTÜRK var da ondan
    tabii 50G20 eski model..
  • Panasonic yerine alınabiliecek şuan indirimde olan 46" Toshiba 1650 TL...

http://forum.donanimhaber.com/m_59332649/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59332649
  • Biraz reklam kokuyor.
  • 1699'a geçen hafta carrefour'da satılan ürün için sıcak fırsat başlığının hortlatılması...

http://forum.donanimhaber.com/m_59002923/tm.htm

bari arama yap be adam!
  • bide sıcak fırsatlar bölümünün nasıl kullanılacağını öğrenebilsek....
  • dün bu televizyonu aldım.servis geldi ve kurulumunu yaptı ama bi sorun var.ekranın sol orta seviyelerinde ve sağ alt seviyelerinde beyaz tondayken yumruk kadar açık yeşil bi renk var.dikkatli bakıldığında.birde titreme söz konusu.servis elemanıda bunu teyit etti.bugün yada pazartesi günü merkez servis gelip inceleyecekmiş.henüz bir imza filan atmadım.bu duruma canım çok sıkıldı.sizce ne yapmalıyım?
  • arkadaşlar bu tv ile internete nasıl bağlanıyoruz borowser ı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.