Şimdi Ara

PANASONİC TX-P50C3 1399 TL Fikir verirseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumu pek araştırma fırsatım olmadı,zaten bu televizyon hakkında pek yorum ve inclemede bulamadım.Bu günlerde büyük ekran Led yada Plazma almayı düşünüyorum,oda 6-4,5 metre,yani koltuk mesafesi 5 metre gibi,bilgisayar bağlamıyacağım,Dsmart yada Digiturke abonede olmayacağım,belki arada sırada divx felan izlerim,oda pek önemli değil,(dvd player alsamda olur) HD uydu alıcısı dahil 2000 TL ye kadar limiti yükseltebilirim,belki biraz fazlasıda olabilir.

Panasonic TX-P50C3 : Teknosadaki fiyatı 1399 TL imiş, ama HD Ready (1040-768 çözünürlükte),bu televizyonu alsam pişman olurmuyum,televizyon hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim,farklı önerilerede açığım.Bu televizyonda beni etkileyen fiyatının büyüklüğüne göre çok güzel olması, ve normal TV kanallarda şişman gösterme sorunun olmayacağını tahmin etmem,yanılıyorda olabilirim.

Yardımlarınızı bekliyorum
    Saygılar

• ucuz olsun büyük olsun dersen olur. ama benim düşüncem ewe bole bise alinmaz. kahwen olsa al koy mac izlet ama ewde kendine bu iskenceyi etme derim. led yada lcd dersen 46d5000 olabilir kampanyalarda 2000tl'ye kadar düşüyor. uydu alicisida hiremco macrobox hd olabilir. 130 lira kadar.
  • seçtiginiz modelin + sı sizinde peşinizde oldugunuz gibi büyük ekran ucuz fiyat olması amatabi bunun da haliyle beraberinde getirdigi birçok dezavantaj var.

fulhd olmaması, 3d olmaması, tasarruflu olmaması(hem büyük panel oldugu için hem plazma oldugu için hemde giriş seviyesi oldugu için),ve görüntü kalitesinin üst düzey olmaması gibi,

ve bu saydıgımız verileri karşımıza koyduugmuzda aslında bir tv de istenmeyecek (günümüz şartlarında) bir sürü negatif özelligi barındırması sebebiyle ilk tercihiniz olmaması gerekir.

diger kullanım kriterlerinize baktıgımda çok kısa bi süre önce indirimde satılan 46gw30 serisi panasonic plazma(hd uydu alıcılı, fulhd modeli) bence 1699 tl fiyatından sıfır kutu bulabiliyorsanız sizin için 2. tercih olmalı, bütçenizide zorlamadan.

dsmart- dt hd aboneligi yoksa türksat izleyecekseniz atv ve trthd (bazı anlarda şifre giriyor) için hd uydu alıcısına fazladan 250 tl civarı vereceksiniz demek oluyorki uydu alıcı olayını iyi düşünün. veya hd olmayanı tercih edin uydu işindeki degişkenleri gözlemleyip son kararınızı verebilmek için.

bence 1. tercih olarak size tavsiyem aradıgınız kriterlere göre toshiba xv46 lcd tv den mennun kalabilirsiniz. gold da 1500 tl lik fiyatı vardı son baktıgımda . sık kullanacagız sd yayında daha verimlidir, büyük ekrandır, fulhd dir, çok ekonomiktir diger laternatiflere göre, 100 hz dir, pc veya oyun konsolunda iyi netice verecektir. hd yayında zaten çogu cihaz göze hoş gelir.

aynı ebatta yani 46 led için en az 2000 tl ödersiniz ve aralarında sizin işinize yarayacak çok büyük detaylar bulamayacaksınız. 2000 i veripte yarın sonra 300 tl daha verip 3d led mi alsaydım dersiniz vss sonu gelmez beklentilerin.
    o yüzden bence piyasada fiyatlar ve modeller oturana kadar bence çok büyük yatırımlar yapmayın tv ye sade kullanıcı oldugunuzu varsayarak söylüyorum.

• birde fiyat/ boyut yönünden 47 lg led tv var 1650 tl den bulunabiliyor.
  • Merhaba 5 ay önce Bimeksin bir günlük yaptığı bir kampanyadan alınmıştır 1699 tlden 1300 tlye düşmüştü ..Yurt dışına yerleşeceğimiz için satıyoruz ...Çok az kullanıldı 50 saat çalışmıştır max. Kesinlikle keskinlik doğal görüntü canlı renkler arıyorsanız bu televizyonu tavsiye ederim.Rusyada yine bunun bir üst modelini alacağım...

Not: Mesajla tv hakkında detaylı foto ve bilgi alabilirsiniz gelip görmek isteyenlerde bakabilir kusursuz temizlikte...Görüntü kalitesinden anlayanlar bilir sadece ne lcd ne led ..Plazma .....en iyi en doğal gerçekçi canlı görüntüyü verir...Poiner,Panasonic dünyadaki lider Plazma üreticilerindendir...Alacak Kişiye şimdiden hayırlı olsun

İrtibat: Cihan-su@hotmail.com Mail atabilirsiniz.....Makul bir fiyata vereceğim PANASONİC TX-P50C3E 127 EKRAN 50 ''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.