Şimdi Ara

Panasonic TX-P50ST50E' yi tavsiye edermisiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
5.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetscemil

samsung plazma derken tavsiye ettiğiniz bir model var mı üstad

2013 serilerini mutlaka bekleyin, Samsung ve LG şuan Plazma üreticisi olarak tek kaldılar, özellikle LG ciddi ucuz serileri beklenebilir !
  • Logo rengi beyaz olan kanallara dikkat etmenizi öneririm. ilerleyen zamanlarda burn in ya da görüntü alıkonulma olayı oluyor. Görüntü alıkonulma erken geçiyor ancak burn in biraz uzun sürüyor. aldığım ilk günden itibaren normal modda izliyorum. ancak samanyolu ve özellikle fox tv burn in yaptı. ancak hd kanallı atv ve cnnturk gibi kanalların logoları görüntü alıkonulmasına sebep oluyor. yaklaşık 10 15 dakika sonra farklı kanallara geçiş yapılınca ve kaydırma çubuğu kullanılınca alıkonulma sona eriyor. burn in'i gidermek çetrefilli. artık fox tv ve samanyolu izlemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgunes2003 -- 26 Nisan 2013; 11:08:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

2013 serilerini mutlaka bekleyin, Samsung ve LG şuan Plazma üreticisi olarak tek kaldılar, özellikle LG ciddi ucuz serileri beklenebilir !

eyvallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgunes2003

Logo rengi beyaz olan kanallara dikkat etmenizi öneririm. ilerleyen zamanlarda burn in ya da görüntü alıkonulma olayı oluyor. Görüntü alıkonulma erken geçiyor ancak burn in biraz uzun sürüyor. aldığım ilk günden itibaren normal modda izliyorum. ancak samanyolu ve özellikle fox tv burn in yaptı. ancak hd kanallı atv ve cnnturk gibi kanalların logoları görüntü alıkonulmasına sebep oluyor. yaklaşık 10 15 dakika sonra farklı kanallara geçiş yapılınca ve kaydırma çubuğu kullanılınca alıkonulma sona eriyor. burn in'i gidermek çetrefilli. artık fox tv ve samanyolu izlemiyorum.

Büyük ihtimal panelden çok, harici cihazlarınızda problem var, hd recivier kaynaklı olabilir veya kablo kaynaklı olma olasılığıda var !

Yapmanız gereken basit, bir elektrikci çağırın, harici cihazlarınızın çıkışlarını ölçtürün + kablo ihmal etmeyin, satatik yüklenme kaynaklı sorunları panel logo izi bırakıyor düşüncesi hakim, şunu net yazıyorum ve tekrar yazmak isterim !

Kanal değişmenize dahi gerek yok, yeterki panel standby konumunda olsa uydu recivierinizde yani kapalı ama bekleme konumunda, harici cihazlarda problem var ise tvyi açtığıonızda şok yaşayabilirsiniz, kapalı sandığınız panelde logo izi görmek mümkün olabiliyor !

Bu problemler dediğim gibi, sorunlu harici cihazlarda ve kablolar ile alakalı sorunlar %95 seviyesindedir !

Kontrolleri yaptırın, tüm kanalları istediğiniz süreler boyubca taviz vermeden izleyebilirsiniz !

• quote:

quote:

Aynen lg pn 6500 aldim memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oled üretimine geçiyorlar ama 60 serileri 1/2 yıl daha üretimine ve teknik desteğe devam edilecek. plazmaya yıl sonu gelir gelmez hemen kilit vurulmayacak.. paneller tutarsa üretim süresi uzaya da bilir..

bu arada

Bulgaristanda 60 serileri satışa sunulmuş
    fiyatlar şöyle:
    55ST60 - 3200 LEVA
    50VT60 - 4000 LEVA
    55VT60 - 5000 LEVA
    ET60 - 1600 LEVA
    42ST60 - 1800 LEVA
    50ST60 - 2300 LEVA

Şimdi bunlari neden yazdım
    her iki ülkede hala satışta olan 50 serilerinin fiyarlarına bakarak 60 serilerinin tahmini fiyatlarını çıkaralım diye
    Bulgaristanda
    50st50 - 1800 leva
    42st50 - 1300 leva bu rakamlara bakarak ortalama + 400-600tl leva fiyatlarının üstüne ilave ederek tahmini ve büyük ihtimalle gerçek Türkiye TL fiyatlarını bilmiş olacağız :)
    sanırım beklendigi kadar cep yakmayacak paneller :)
    KAYNAK
    http://www.technopolis.bg/ sayfanın ingilizceside var..

bilginize..

• Kesinlikle katılıyorum, 150 saate yaklaştım nerdeyse şu ana kadar yetersiz hoparlörler hariç kusursuz diyebilirim, fiyat performans açısından. Özellikle izlediğim filmlerde resmen orgazm oluyorum diyebilirim. Bu gece Jagten izledim mesela görüntü olağanüstü, doyurucu, bütünlüklü ve naturaldi. Bu televizyondan beklediğim de bu zaten. Ayrıca özel akım korumalı kablolar kullanmanızı tavsiye ederim, Medyamarkt tan alınma fiyatı 99tl den 69 tl ye düşmüş Alman malı bir cihaz kullanıyorum receiver ım ve Tv setim ona bağlı, green modu bile var yani bu cihazları kullanırken böyle akım korumalı kablolar şart bence. Malum burası Türkiye elektrik her an her saniye standart değil. @andy1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Almendros -- 30 Nisan 2013; 1:05:09 >
  • Selam arkadaşlar nasıl gidiyor?
    Ben çok ilginç bir sorunla karşılaştım ve belki fikir veren olur diye sizlerle paylaşmaya karar verdim. Çoğunlukla dizi, film ve belgesel izlemek için kullanıyorum cihazı, toshiba flaş belleğe atıp öyle izliyorum. Genel bir sorunum yok. Ama yakın zamanda yify üzerinden indirdiğim 1080 lik filmlerde sorun yaşadım. Film başlıyor ses geliyor fakat görüntü bir yerde takılıp kalıyor uzunca bir süre sonra yeniden oynuyor birkaç saniyeliğine ve hemen yine takılıyor.
    Ayarlarla oynadım, durdur başlat yaptım ama sorunu çözemedim.
    Teknik olarak 1080 i destekliyor görünüyor bu cihaz ama gel gör ki oynatmıyor bu filmleri.
    Sizce bu spesifik torrent ten mi kaynaklı yoksa benim cihazda mı bir sorun var. Birden fazla filmi denedim ve sonuç hep aynı.
    Selamlarımla.
  • Almendros kullanıcısına yanıt
    Panelle alakalı bir sorun kesinlikle değil, filmin kodekleri ile alakalı bir detay !

Tavsiyem harici media player üzerinden kullanın, şuna inanın belli riplenmiş filmler dosyalar paneli rahatlıkla kitleyebilir, sadece Panasonic için geçerli değil tüm üreticiler ilede alakalıdır, Koreliler biraz daha esnektir korsan ne varsa yazılımla paneli güncelleştirir ve sorunsuz görüntü desteği sunarlar, tabiki bir yere kadar ! Çunki yeni telif hakları yakında uygulanacak !

Kusura bakmayın, ST50 serisi paleni alıp Harici media player keyfini yaşamak istememinizin sebebi nedir ?

Media player üzerinden alınan görüntü ile sizin harici usb desteği ile aldığınız görüntü arasında farkı hem görüntü hem ses olarak çok daha farklıdır, görüntü ve ses şöleni varken neden kendinizi bir sub belleğin şansına bırakıyorsunuz?

Burdan Arkadaşlara tavsiyem, mutlaka media player edinin, günümüz teknolojisi inanılmaz boyutlara geldi ve paneller özellikle Japon üreticiler bu konuda illegal kodeklerde taviz vermezler yani telif haklarına uygun ses ve görüntü desteği sunarlar !

Media player ile, aklınıza gelen her türlü ses ve görüntüyü sorunsuz açar ve izlersiniz 3D görüntü ve sesde dahil !

• quote:

Panelle alakalı bir sorun kesinlikle değil, filmin kodekleri ile alakalı bir detay !

Tavsiyem harici media player üzerinden kullanın, şuna inanın belli riplenmiş filmler dosyalar paneli rahatlıkla kitleyebilir, sadece Panasonic için geçerli değil tüm üreticiler ilede alakalıdır, Koreliler biraz daha esnektir korsan ne varsa yazılımla paneli güncelleştirir ve sorunsuz görüntü desteği sunarlar, tabiki bir yere kadar ! Çunki yeni telif hakları yakında uygulanacak !

Kusura bakmayın, ST50 serisi paleni alıp Harici media player keyfini yaşamak istememinizin sebebi nedir ?

Media player üzerinden alınan görüntü ile sizin harici usb desteği ile aldığınız görüntü arasında farkı hem görüntü hem ses olarak çok daha farklıdır, görüntü ve ses şöleni varken neden kendinizi bir sub belleğin şansına bırakıyorsunuz?

Burdan Arkadaşlara tavsiyem, mutlaka media player edinin, günümüz teknolojisi inanılmaz boyutlara geldi ve paneller özellikle Japon üreticiler bu konuda illegal kodeklerde taviz vermezler yani telif haklarına uygun ses ve görüntü desteği sunarlar !

Media player ile, aklınıza gelen her türlü ses ve görüntüyü sorunsuz açar ve izlersiniz 3D görüntü ve sesde dahil !

andy1 cevabınız için teşekkürler, benim tahminim de o yönde, nedeni ise yify nin torrentleri sıkıştırmak için özel bir yöntem uyguluyor olması. Bu adam gerçekten çok kaliteli torrentler üretiyor ve epey popüler ama sanırım benim kafamın basmadığı bir takım nedenlerden dolayı bazı filmlerini oynatamıyorum. Şimdi gelelim esas soruma, harici media player derken neyi kastettiniz, panelin uygulamaları arasına internetten indirebileceğimiz bir program mı yoksa başka bir şey mi söz konusu?
    Altyazı gömmekle vs. uğraşır hale geldim açıkçası işin tadı kaçıyor, tamamen ucuza da kaçmıyorum ama izlediğim filmlerin çoğu eski alakasız filmler ve dvd lerini satın almak istesem bile zor bulunur çoğu. Yani torrent e mecburum bir yerde.
    Yardımlarınız için tekrar teşekkürler. Selamlar.

• Almendros kullanıcısına yanıt
    YIFY evet kodec olarak farklı sıkıştırma işlemi kullanır, bir nevi riplerini şifreler, bu sadece size özgü bir sorun değil tüm Avrupada yify ripleri panel üzerinden açmak biraz zordur, Kore panelleri açabiliyor fakat onlardada sess ve alt yazı sorunları çıkabiliyor !

Media Player derken her yerde bulacağınız Philps HMP7000-7001 veya 3D önemli değil derseniz HMP3000 alabilirsiniz, her türlü video formatını ve ses formatını sorunsuzca açar izlersiniz ve panelden eskiye göre çok daha muhteşem ses ve görüntü keyfifini yaşarsınız !

HMP7 serisinde ise İnternet gibi erişimler yapabilir klavye desteğini kullanbilirsiniz !

Şuna inanın harici media player ile panelin seyir kefini en üst limitte ayaşacaksınız, alt yazıları istediğiniz gibi ayarlayabilir, veya renklendirebilir veya büyütüp küçültebilirsiniz, yada ses seçeneklerini kullanbilirsiniz, şimdilik aklıma gelenler bunlar !

• Hocam 50gt30 un ses sıkıntısı olduğunu okuyunca şu ürünü aldım.
    http://www.kliksa.com/urun/panasonic-sc-btt195ep-k-blu-ray-player/900365536
    Sanırım codecmiş altyazıymış bir sıkıntı çıkarmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Hocam 50gt30 un ses sıkıntısı olduğunu okuyunca şu ürünü aldım.
    http://www.kliksa.com/urun/panasonic-sc-btt195ep-k-blu-ray-player/900365536
    Sanırım codecmiş altyazıymış bir sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Güle Güle kullanın, ses keyfini üst sınırlarda yaşarsınız !
  • Sanırım artık hicbir yerde stokta kalmadı bu urun, en azından kapalı kutuda. Aylarca fiyati duser diye bekleyip stokta kalmamasi benim icin uzucu oldu.
  • andy1 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler,
    bilginize güvenerek HMP3000 almaya karar verdim. İnşallah HHD arşivimi rahat rahat izleyebilirim. HMP7 serisini Türkiyede satan mağaza göremedim en azından online sitelerde bu model gözükmüyor, daha iyiyse onu da alabilirim.
    Selamlar.
  • DÜN ereyondan TX-P65ST50E aldım şimdilik çok memnunum yanında iki adet 3d gözlük veriyorlar... ancak 3d işini çözemedim gözlüğü tanıtmama rağmen ekran hala sağ ve sol olmak üzere iki parça gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

DÜN ereyondan TX-P65ST50E aldım şimdilik çok memnunum yanında iki adet 3d gözlük veriyorlar... ancak 3d işini çözemedim gözlüğü tanıtmama rağmen ekran hala sağ ve sol olmak üzere iki parça gözüküyor

3D filmi açtığınızda tv bazen hemen bazen biraz geç 3d sinyal alındı uyarısı veriyor ekranda..
    siz bunu beklemeyin kumandadan 3d tuşuna basın ardından kumandada yer alan kırmızı tuşla *Iki yan yana 2d görüntüyü 3d ye cevir sekmesine gelin ve OKeyleyin sonra gözlüğünüzü takın.. st30 da bu şekilde oluyor st50 sanırım farklı olmaz..
  • bende de aynı şekilde gözlüğü önce tanıttım şu anda 3d modu aktif olarak çalışıyor ama ben ekrandaki iki görüntüyüde ayrı ayrı 3 boyutlu olarak gözüyorum yani ekran ikiye bölünmüş şekilde iki görüntü alıyorum 3 boyutlu neden tek göstermiyor anlamadım ...dediğiniz gibi yanyana 2d görüntüyü 3d ye çevir dedim manualden seçtim ...3d gösteriyor ama iki ayrı ekranda
  • Öncelikle merhabalar ;)

Arkdaşımın p50st50e sı var filim izlemeye gittim kutlayayım madem yenı almış dedım oda fuul hd 1080p Hobbit indirmiş bakıyoruz filimn ilk 15 dksında keyıf alamadım dedımkı durdur bu eziyetı :) hakıkatende panasonıcın usbden dırek tvye bağladıgınızda görüntü kalıdesı gercekten kötu bende evden gittim benım media oynatıcı darkı getirdim filim 15 kat görüntüsü düzelti belkide müthiş oldu bende plazma kullanıcısyım bende samsung var 50 ınc ben kesınlıkle darklı panasonıcı cok beyendım...Panelınde hıcbır sorun olmamalı sanırım medıa oynatıcısında codecı falanmı eksık onu bılemıyorum.hareketlı sahnelerde ve sıyah kalıtesınde gercekten mükemmel 3d denıyecektım ama gözlük yokmuş ;) denersem yazarım tekrardan
  • Panasonic NeoPlasma çok iyi deniyor genelde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.