Şimdi Ara

Panasonic TX-P50ST50E' yi tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
5.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PANASONIC 3D FULL hd 127cm NEOPLAZMA TV,1920x1080, 2000 Hz, 3xHDMI, DLNA, TX-P50ST50E

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/plazma-tv/900184502

• Ederizzz. Fakat fiyatı 2000 tl altına düşmesini bekle çok yakında düşecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stokta yok bi yerde bulursaniz haber verin bende alacagim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreq

Stokta yok bi yerde bulursaniz haber verin bende alacagim

Ben darty' den aldım 2.400 tl teşhir ürünüydü ama yerleri yok diye kutuyu açmamışlar. Teknosa' da da indirim vardı 2.500'e.
  • Teknosa fiyatı
    2.499 TL
    31 Ekime kadar demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dugary -- 25 Ekim 2012; 1:04:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dugary

Teknosa fiyatı
    2.499 TL
    31 Ekime kadar demişler

Hangi teknosa bu?

• Ankamall
    Ankara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende izmirde buldum 1 tane kapali kutu ancak icinden gozluk cikmiyormus. Bu da + 150-200 tl masraf demek

Ayrica diger tv lere gore baya soluk geldi ekrani.
    Genede iyi fiyat

• Dandik o, sen 33 ekran al.
  • Arkadaşlar merhaba,
    tecrübelerini ve bilgilerini paylaşan tüm üyelere teşekkür etmek istiyorum. Uzunca bir incelemeden sonra bu modeli satın almaya karar verdim ve fiyat araştırmasına başladım. Ancak ilgimi çeken bu modelin tartışıldığı başlıklardaki eski fiyatlar oldu, açıkçası 2400 liralardan fiyatın düşeceği söylenmiş ki normal olan piyasanın gereği de budur herhalde. Ama şu an baktığımda Teknosa fiyatı 2800tl. Bunun nedeni nedir acaba, bir diğer konu yine bu modelin fiyatı İstanbul Bilişim sitesinde 2327tl. olarak görünüyor, daha önce bu firmadan başka bir model alıp memnun kalmıştık, ama aradaki bu yüksek fiyat farkını ben anlayamadım.
    Son olarak 50 inch yaklaşık 4 metrelik mesafeden izlendiğinde fazlaca mı büyük kalıyor, tecrübesi olan üye arkadaşlar cevaplandırırsa çok memnun olurum.
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Almendros

Arkadaşlar merhaba,
    tecrübelerini ve bilgilerini paylaşan tüm üyelere teşekkür etmek istiyorum. Uzunca bir incelemeden sonra bu modeli satın almaya karar verdim ve fiyat araştırmasına başladım. Ancak ilgimi çeken bu modelin tartışıldığı başlıklardaki eski fiyatlar oldu, açıkçası 2400 liralardan fiyatın düşeceği söylenmiş ki normal olan piyasanın gereği de budur herhalde. Ama şu an baktığımda Teknosa fiyatı 2800tl. Bunun nedeni nedir acaba, bir diğer konu yine bu modelin fiyatı İstanbul Bilişim sitesinde 2327tl. olarak görünüyor, daha önce bu firmadan başka bir model alıp memnun kalmıştık, ama aradaki bu yüksek fiyat farkını ben anlayamadım.
    Son olarak 50 inch yaklaşık 4 metrelik mesafeden izlendiğinde fazlaca mı büyük kalıyor, tecrübesi olan üye arkadaşlar cevaplandırırsa çok memnun olurum.
    Şimdiden teşekkürler.

bence 4m için 50-55'' idealdir electroworld fiyatı 2299 bence kaçmaz.. hatta ben 60'' düşünüyorum.

http://www.electroworld.com.tr/p/panasonic-50st50e-3d-plazma-tv/

• quote:

Orijinalden alıntı: Prud

quote:

Orijinalden alıntı: Almendros

Arkadaşlar merhaba,
    Şimdiden teşekkürler.

bence 4m için 50-55'' idealdir electroworld fiyatı 2299 bence kaçmaz.. hatta ben 60'' düşünüyorum.

http://www.electroworld.com.tr/p/panasonic-50st50e-3d-plazma-tv/

Teşekkürler Prud,
    Electroworld u görmemiştim yarın gidip bakmayı düşünüyorum, en uygun fiyat onlarda şu anda.

• büyük ve ucuz hangi tv var ?
    51e551 haricinde
  • güncel
  • vatanda st50 2300 falan bilginize
  • St50 tavsiye etmem , bana göre plazmaların avantajı siyahları iyi göstermesidir.Ama st50 de siyahlar gri gibi gözüküyor.(Gündüz şartlarından bahsediyorum) St60 da bu olayı düzeltmişler siyahlar aydınlıkta bile simsiyah gözüküyor büyük ihtimalle 50 inç st60 2500 liradan girecektir.Bence 2-3 ay daha bekleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

St50 tavsiye etmem , bana göre plazmaların avantajı siyahları iyi göstermesidir.Ama st50 de siyahlar gri gibi gözüküyor.(Gündüz şartlarından bahsediyorum) St60 da bu olayı düzeltmişler siyahlar aydınlıkta bile simsiyah gözüküyor büyük ihtimalle 50 inç st60 2500 liradan girecektir.Bence 2-3 ay daha bekleyin.

50st60 1.199 £ bizde 2800 olur .. fiyat uygun bencede beklemek gerekir..
  • bir çok teknoloji mağazasına harici hadrdiskimi bağlayarak HD filmleri test etmiş ve arkadaşlarımın evlerindeki televizyonlarla da kıyaslamış biri olarak söyleyebilirim ki PANASONIC PLAZMA TV ler açık ara önde.

Önemli olan aynı şartlarda kıyaslama yapmak çünkü elektriği aldığınız priz bile önemli(titremenin asıl nedeni). Eğer elektrik tüketimi sorun değilse görüntü kalitesinde tartışmasız Plazma. Yok ben abartı parlak renkleri seviyorum diyorsanız led alın
  • quote:

St50 tavsiye etmem , bana göre plazmaların avantajı siyahları iyi göstermesidir.Ama st50 de siyahlar gri gibi gözüküyor.(Gündüz şartlarından bahsediyorum) St60 da bu olayı düzeltmişler siyahlar aydınlıkta bile simsiyah gözüküyor büyük ihtimalle 50 inç st60 2500 liradan girecektir.Bence 2-3 ay daha bekleyin.

Plazmanın avantajı siyah kalitesi ile alakalı değildir, siyah üretimi LcdLed serilerine göre çok iyidir fakat bunu sadece siyah deyip geçmek hatadır !

Plazmaları mükemmel yapan doğala yakın kontrast değerleridir, bu özellik ise tüm renk değerlerinde üst kalite resim demektir, ST60 veya ST50 arasındaki farkı sadece renk kalibrasyonu olarak bakmak lazım, yani fazla bir mükemmellik aramayın, daha doğrusu satandart serilerin hiç birinde aramayın !

Üreticilerin standart serileri ile Amiral serileri arasındaki fark örnek ST50-GT50 her yönü ile farklıdır, kısaca bütceye göre ürün olunca, İnsanların fazlada bir şansı olmuyor, panelin verdiği ile yetinmek zorundasınız !

Tabiki Türkiyede ve Avrupada İnsanlar daha çok ordan burdan okudukları değerlere göre karar veriyorlar, size tuaf örnek vermek gerekirse ST50 siyah seviyesi yetersiz demişsiniz oysaki ST50 siyah seveiyesi nerdeyse VT50 serisi ile atnıdır, burdan şunu anlıyoruz GT serisi üst model fakat THX modu avantajı öne çıkar !

LcdLed ürünlerdeki siyah seviyesi problemleri nerdeyse bitti demek lazım, test istelerindeki plavraları boş verin x panel siyah üretemez veya yetersizdir gibi, işin aslı kontrast değeridir, bugün LcdLed serilerine bakın, standart serilerdeki native kontrast değeri ile Amiral serilerindeki native kontrast değeri %100 farklıdır !

Bazı şeyleri ayırmakta fayda var, üreticilerin uyanıklığı demek gerekir, sbebi ise standart seriyi alan 2 sene kullanır %99 ihtimalle başka bir seri alma arayışına girer, VT50 aalan bir İnsan 5 sene kullanır alacaksada bütcesi var ise aynı High And sınıfı bir cihazı almak ister !

Örnek pioneer kuro kullanan Adama bugün 55 inc LcdLed standat seriyi değişelim deseniz değişmez, oysaki 5 senelik eski bir seridir üstelikte kısıtlı modeldir ama değişmez, sebebi basittir gerçeğe en doğal resmin kalitesine alışmıştır,Kuroların Elit serisinden bahsediyorum, genelleme anlamayın !

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Plazmanın avantajı siyah kalitesi ile alakalı değildir, siyah üretimi LcdLed serilerine göre çok iyidir fakat bunu sadece siyah deyip geçmek hatadır !

Plazmaları mükemmel yapan doğala yakın kontrast değerleridir, bu özellik ise tüm renk değerlerinde üst kalite resim demektir, ST60 veya ST50 arasındaki farkı sadece renk kalibrasyonu olarak bakmak lazım, yani fazla bir mükemmellik aramayın, daha doğrusu satandart serilerin hiç birinde aramayın !

Üreticilerin standart serileri ile Amiral serileri arasındaki fark örnek ST50-GT50 her yönü ile farklıdır, kısaca bütceye göre ürün olunca, İnsanların fazlada bir şansı olmuyor, panelin verdiği ile yetinmek zorundasınız !

Tabiki Türkiyede ve Avrupada İnsanlar daha çok ordan burdan okudukları değerlere göre karar veriyorlar, size tuaf örnek vermek gerekirse ST50 siyah seviyesi yetersiz demişsiniz oysaki ST50 siyah seveiyesi nerdeyse VT50 serisi ile atnıdır, burdan şunu anlıyoruz GT serisi üst model fakat THX modu avantajı öne çıkar !

LcdLed ürünlerdeki siyah seviyesi problemleri nerdeyse bitti demek lazım, test istelerindeki plavraları boş verin x panel siyah üretemez veya yetersizdir gibi, işin aslı kontrast değeridir, bugün LcdLed serilerine bakın, standart serilerdeki native kontrast değeri ile Amiral serilerindeki native kontrast değeri %100 farklıdır !

Bazı şeyleri ayırmakta fayda var, üreticilerin uyanıklığı demek gerekir, sbebi ise standart seriyi alan 2 sene kullanır %99 ihtimalle başka bir seri alma arayışına girer, VT50 aalan bir İnsan 5 sene kullanır alacaksada bütcesi var ise aynı High And sınıfı bir cihazı almak ister !

Örnek pioneer kuro kullanan Adama bugün 55 inc LcdLed standat seriyi değişelim deseniz değişmez, oysaki 5 senelik eski bir seridir üstelikte kısıtlı modeldir ama değişmez, sebebi basittir gerçeğe en doğal resmin kalitesine alışmıştır,Kuroların Elit serisinden bahsediyorum, genelleme anlamayın !

andy merhaba, Bir Konuda Çok kafam karıştı sana danışmak istedim..
    Panasonic plazma Alacagım ama bütcem 2500 civarı.. 42gt50e mi alsam yoksa 50gt30e mi? gecen yılın modeli olan 30e ile bu yılın 50esinde cok fark varmıdır? benim gönlüm büyük olandan yana hangisini tavsiye edersin?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.