Şimdi Ara

Panasonic TX55DX603E 4K Ultra HD Smart TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evlilik hazırlıkları kapsamında tv incelemeleri yapıyorum. 4000-5000 TL bandında blueray film, flas bellek taktığımda video format problemi yaşamadan izleyebileceğim bir tv bakıyorum. Şu an Panasonic TX55DX603E 4K Ultra HD Smart TV dikkatimi çok çekti.

Bu model ile yorumlarınızı ve farklı marka/model tavsiyelerinizi paylaşırsanız daha net karar verebilirim.

• Hocam tv güzel.Yalniz öğrendiğim kadarıyla servisi bi kaç sehirde var ve izmir için konusmak gerekirse hizmetin iyi olmadığını duydum.Ne kadar japonda olsa ariza yaparsa sorun yaşatabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musteker -- 23 Mart 2017; 10:20:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aklımda da en büyük soru işaretlerinden biri bu durum. ESL diye bir firma veriyor ama firma hakkında çok bir bilgim yok. İstanbul tarafı için daha kapsamlı yetkili servis ağı var ama pazarda artık çok aktif olmadığı için Panasonic, ister istemez yetkili servis ağı bakımından düşündürüyor.
  • Hocam dediginiz modelin 49 inch olanini bende çok araştırdım almayada karar verdim servis durumunu öğrenince vazgeçtim ama dediginiz gibi istanbulda servis farkli olabilir.Hayirlisi olsun hocam.

• türkiyede satılan panasonicler gerçek panasonic kalitesinde değil diye duydum.Ancak kullanan arkadaşlar yorum yazarsa belki fikrimiz değişir. Gerekirse %10-20 fazla verip kaliteli bir ürün almak isterim.
  • transglobal T kullanıcısına yanıt
    Gerçek Vestel kalitesinde,çalışan arkadaşlar ihraç fazlası Panasonic televizyonlardan alabiliyorlar.
  • slvmsstr kullanıcısına yanıt
    Panasonic tvlerde mi vestel fabrikadan çıkıyor hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • panasonic tv made by vestel yaz hocam google hocamıza,
    Panasonic TX55DX603E 4K Ultra HD Smart TV
  • Bunu da tv'nin içiPanasonic TX55DX603E 4K Ultra HD Smart TV
  • slvmsstr kullanıcısına yanıt
    Vayy be az daha panasonic alalım derken vestel alacaktık işe bak ya..Aydınlattın hocam teşekkür ederim.

• Sattığı ürünlerin arkasında dursa,kaliteyi yerli üreticiye de tattırsa,kendini geliştirse,fasonla uğraşmayıp ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamak için çalışsa neden almayalım,tabi ki alalım,paramız yurtdışına gitmesin.Ama önce yerli müşterilerini ikna etmesi lazım kalitesiyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.