Şimdi Ara

Panasonic ve çekmeyen HD kanallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben panasonic sahibi olduğum için başlığı o şekilde açtım ama forumda başka marka Tv'lerde de aynı sorun olduğunu okumuştum, bir müddet önce.Ancak zannedersem çözüm yolu bulunamamıştı.Aradan geçen zamanı da düşünerek, çözümü bulan arkadaşlar varsa eğer, paylaşırlarsa,benim gibi hâlâ çözüm arayanların da faydalanacağını düşünüyorum.
    Konu şuydu: Kanal a HD ve Tvnet HD'nin ses sinyali alındığı halde görüntü sinyali alınamıyordu. Geçen zamanla birlikte buna, bende, yeni HD yayına geçen, 24 TV,360 TV ve tv4'ün de eklendiğini maalesef gördüm.
    Şuan bu kanalların sesini alıp da görüntüsünü alamayan arkadaşlar var mı ? Ya da şöyle söyleyeyim,çözümü bulan arkadaşlar var mı ?
    Ben de teledünya'da var.Conax modül ile yayınları alıyorum.Aynı durum, yani kanal a ve tvnet'in HD olanları onda da ses var görüntü yok şeklindeydi. Servisten gelip denemek için set top box bağladıklarında, her iki kanalında HD'leri görüntü verdi ! Bu da herhalde dahili uydu alıcı ile ilgili bir şeyler olduğunu düşündürüyor.Bilmem yanılıyor muyum ?
    Bu arada benim TV,Panasonic'in TX-L37G15E modeli...Denemek için fabrika ayarlarına dönüp yeniden tarama bile yapmıştım ama sonuç değişmemişti.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.